Kringvarp KvF Sjónvarp
17:05
Simba 19

Senditíð 17:05 - 17:30 Bólkur movie

17:30
Snipp snapp

Senditíð 17:30 - 18:00 Í "Snipp snapp" eru teknifilmar, ið eru ætlaðir smáum børnum. Hesaferð eru teknirøðirnar Sára og Dunna, Mouk og L fyri lomb. "Snipp snapp" er hvørt mikukvøld, hóskvøld og um vikuskiftið.

18:00
Tabu - við Rune Klan

Senditíð 18:00 - 18:40 Bólkur documentary

Partur 2:6

Ber tað til at skemta við fólki, sum liva við deyðiligari sjúku? Tað stutta svarið er nei, men Rune Klan ætlar sær at royna tað kortini. Frammanundan hevur hann verið í summarhúsi við fýra fólkum, sum hava deyðliga sjúku tætt inn at lívinum. Soleiðis vónar Rune at gerast klókari viðvíkjandi teirra tankum um sjúku, lív og deyða. Parturin er um: Deyðsjúk Vertur: Rune Klan. 1. árg. 3. partur Framl. ár: 2021 Framl.: Monday Media Framl. fyri: TV 2 DK
18:40
Forrest Gump

Senditíð 18:40 - 20:55 Bólkur movie

Partur 2:6

Forrest Gump er ein eitt sindur seinførur, men hjartansgóður ungur maður úr suðurstatunum. Hann kemur av óvart í samband við teir týdningarmestu persónarnar og tær mest avgerandi hendingarnar í USA í miðjuni á 20. øld. Men gjøgnum alt lívið jagstrar hann kanska til onga nyttu tann stóra kærleikan, sum er barndómsvinkonan Jenny. Lívið er sum ein konfekteskja, tú veitst ongatíð rættiliga, hvat tú fær. Leikarar: Tom Hanks, Robin Wright Penn, Gary Sinise, Mykelti Williamson og Sally Field. Leikrit: Eric Roth eftir skaldsøgu hjá Winston Groom. Leikstjórn: Robert Zemeckis.
20:55
Independence Day: Resurgence

Senditíð 20:55 - 22:49 Bólkur movie

Partur 2:6

20 ár eru síðan løgnar rúmdarverur gjørdu innrás á jørðini og royndu at oyða mannaættina. Álopið varð bart niður, men nú er fyrrverandi amerikanski forsetin Thomas J. Whitmore (Bill Pullman) sannførdur um, at eitt nýtt álop er á veg. Ein uppfylgjari av filminum´Independence Day´ (1996), eisini leikstjórnaður av Roland Emmerich. Leikarar: Jake Morrison: Liam Hemsworth, David Levinson: Jeff Goldblum og Whitmore: Bill Pullman. Við eru eisini: Patricia Whitmore: Maika Monroe. Dylan Hiller: Jessie T. Usher. Forsetin Elizabeth Lanford: Sela Ward. Julius Levinson: Judd Hirsch. Jasmine: Vivica A. Fox. Dr. Catherine Marceaux: Charlotte Gainsbourg. General Adams: William Fichtner. Handrit: Nicolas Wright, James A. Woods, Dean Devlin, Roland Emmerich og James Vanderbilt. Leikstj.: Roland Emmerich. Framl. ár: 2016 Aldursmark: 11
22:49
Steðgur

Senditíð 22:49 - 07:00

DR3
Einki data
Kanal 4
06:40
Mother & Daughter Renovate

Senditíð 06:40 - 07:35 Bólkur entertainment

Partur 7

Land USA

Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu et område, og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter.
07:35
Caribbean Life

Senditíð 07:35 - 08:10 Bólkur entertainment

Partur 4

Ár 2018

Land USA

Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav.
08:10
Caribbean Life

Senditíð 08:10 - 08:40 Bólkur entertainment

Partur 5

Ár 2018

Land USA

Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav.
08:40
Property Brothers

Senditíð 08:40 - 09:50 Bólkur entertainment

Partur 10

Ár 2015

Land USA

I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance? Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?
09:50
The Olsens

Senditíð 09:50 - 10:25 Bólkur documentary

Partur 3

Land Danmark

Det er blevet Allessias seksårs fødselsdag med morgenvækning, gaver og Minecraft-kage. Victoria har overtaget sin nye lejlighed og får besøg af Irina, der har utrolig mange holdninger til indretningen. Morten har påtaget sig opgaven at bygge et podcaststudie til Irina, men har som sædvanligt hentet hjælp til det hårde arbejde. Irina har taget en modig beslutning med sit hår i håb om at gøre hr. Olsen glad.
10:25
The Olsens

Senditíð 10:25 - 10:55 Bólkur documentary

Partur 4

Land Danmark

Irina skal stå model til et photoshoot i sit nye studio, og det kræver - til Victorias store fortrydelse -lang forberedelse hvad angår hår og makeup. Morten har lovet Victoria at agere handyman i hendes nye lejlighed, hvor der skal sættes lamper og gardiner op, men ikke alt går efter planen, og Victoria skal for første gang have hele familien til middag. Det er lidt af en kunst, når man aldrig før har prøvet at koge kartofler.
10:55
The Olsens

Senditíð 10:55 - 11:25 Bólkur documentary

Partur 5

Land Danmark

Fru Olsen har fået smag for genbrug og er taget med sin svigermor på loppemarked, mens hr. Olsen frygter, hvor meget Irina kommer hjem med. Morten har derimod inviteret vennerne til alkoholfri ølsmagning, og da Victoria besøger mor Mila, kommer det frem, at Mila er løbet fra en date. Endelig skal familien Olsen lægge stemmer til en tegnefilm, og det er populært hos både store og små.
11:25
The Olsens

Senditíð 11:25 - 12:00 Bólkur documentary

Partur 6

Land Danmark

Der er nok at se til for Irina i hendes nye studio, men det har sin pris at arbejde meget, og pludselig tager kraftige mavesmerter over, så Irina må til lægen. Morten er taget til Slagelse for at vælge, hvad hans næste kollektion af merch skal bestå af, og hjemme i Nivå er det for en gangs skyld blevet fru Olsens tur til at lave middag til resten af familien. Hr. Olsen har dog svært ved ikke at følge med fra sidelinjen.
12:00
Remee & Mathilde

Senditíð 12:00 - 12:30 Bólkur documentary

Partur 9

Land Danmark

Remee skal i retten - en længe ventet retssag, hvor han håber at få rettens ord for, at det han har været udsat for af Se & Hør, er ærekrænkende. Mathilde skal i Remees studie, hvor hun skal speake sin egen kampagne. Og det er noget der får hende ud af sin comfort-zone. Til at klare alle strabadserne har Remee fået en privat yogalærer hjem. Det kræver helt nye ting af hans 46-årige krop.
12:30
Remee & Mathilde

Senditíð 12:30 - 13:10 Bólkur documentary

Partur 10

Land Danmark

Remee og Mathilde uddyber nu, hvorfor de har haft udfordringer i deres parforhold. Samtidig deler de en stor og meget uventet nyhed midt i udfordringerne - de skal nemlig være forældre sammen igen, og Kenya får endelig lov til at blive storesøster. Men hvorfor har de ventet så længe?
13:10
Remee & Mathilde

Senditíð 13:10 - 13:45 Bólkur documentary

Partur 11

Land Danmark

Endelig er dagen kommet, som både Remee, Mathilde og Kenya har ventet på i flere år - de kan endelig fortælle Kenya, at hun skal være storesøster. Det er svært at forstå for en femårig, at hendes største ønske nu er så tæt på at blive opfyldt. Og så er det også tid til en anden stor afsløring; har Mathilde nået sit mål og fået sorteret 90% af sit tøj fra?
13:45
Remee & Mathilde

Senditíð 13:45 - 14:25 Bólkur documentary

Partur 12

Land Danmark

Remee har længe drømt om at lave en ny tradition med sin store familie. Og endelig er dagen kommet til den første familie-søndag, hvor både store og små skal være sammen og skabe nye minder i en travl hverdag. Det er aldrig kedeligt i familien Jackman, og Remee taler med sin familie om alt - både det sjove, det nemme og det svære.
14:25
Skønheden i alting

Senditíð 14:25 - 16:25 Ár 2016

Land USA

Den succesfulde reklamechef, Howard, rammes af en personlig tragedie, da han mister sin elskede datter. Efter tabet forsøger han hårdnakket at lukke alle ude og flygte fra sit tidligere liv i et forsøg på at mindske smerten. Hans venner er desperate for at nå ind til ham, men Howard søger i stedet svar fra universet ved at skrive breve til Kærligheden, Tiden og Døden. Det er først da Howards breve fører til tre uventede besøg, at han begynder at indse, at selv det største tab kan føre til momenter af skønhed og mening.
"Will Smith" "Kate Winslet" "Edward Norton" "Helen Mirren" David Frankel: Director
16:25
Rock Dog

Senditíð 16:25 - 18:00 Bólkur movie

Ár 2016

Land USA

Den naive tibetanske mastiff, Bodi, burde egentlig vogte får ligesom sin far, Khampa. Men da en radio pludselig falder ned fra himlen, ser han det som et tegn på, at han bør forfølge sine rockdrømme. Han begiver sig derfor til storbyen, hvor store farer lurer og han pludselig rodes ind i en kamp mellem ulve og vogtere. Nu må Bodi redde sin familie og venner uden at opgive sin drøm. Danske Stemmer: Bodi: Michael Lundbye Slebsager, Khampa: Lars Thiesgaard, Linnux: Jens Jørn Spottag.
"Luke Wilson" "J.K. Simmons" "Lewis Black" Ash Brannon: Director
18:00
Mamma Mia!

Senditíð 18:00 - 20:25 Ár 2008

Land England

Den selvstændige, enlige mor Donna driver et lille idyllisk hotel på en græsk ø sammen med sin livsglade datter Sophie. Nu er tiden kommet, hvor Sophie skal giftes, men hun mangler en, der kan føre hende op ad kirkegulvet, så derfor har hun i al hemmelighed inviteret tre mænd fra Donnas fortid. Tre mænd, der alle potentielt kan være hendes far. I løbet af de næste 24 kaotiske og magiske timer bliver der både skruet op for ny kærlighed og gamle romancer.
"Amanda Seyfried" "Stellan Skarsgård" "Pierce Brosnan" "Colin Firth" "Meryl Streep" Phyllida Lloyd: Director
20:25
Agent Catwalk 2: Farlig og Forrygende

Senditíð 20:25 - 23:05 Bólkur movie

Ár 2005

Land USA

FBI-agenten Gracie Hart har med stor succes afværget en katastrofe ved den store skønhedskonkurrence, Miss United States, men nu bliver hun genkendt alle steder. For stadigvæk at kunne arbejde for FBI lader hun sig overtale til at blive smukkeseret og stylet, så hun kan blive FBIs officielle talskvinde. I starten er hun ikke så vild med det, men efterhånden vænner hun sig til al opmærksomheden. Der går ikke lang tid, før hun virkelig nyder sin nye rolle - måske endda lidt for meget efter hendes nye partner, Sams, smag. Da Gracies venner bliver bortført, kan intet hindre specialagent GS13 i at gå i aktion.
"Sandra Bullock" "Regina King" "Enrique Murciano" John Pasquin: Director
23:05
Blodets bånd

Senditíð 23:05 - 00:15 Bólkur documentary

Partur 3

Ár 2012

Land USA

Historier fra den virkelige verden om dystre familiedramaer, hvor søskenderivalisering, familieaffærer og utroskab resulterer i ultimativt forræderi.
00:15
Min nabo er morder

Senditíð 00:15 - 01:20 Bólkur documentary

Partur 7

Ár 2016

Land USA

Michael havde det hele, men så faldt hans liv fra hinanden. Og politiet kommer på sporet af en sag om korruption og løgne, der ryster to småbyer i USA.
01:20
Dødssynder

Senditíð 01:20 - 02:30 Bólkur documentary

Partur 10

Ár 2017

Land USA

Virkelige historier om ganske almindelige mennesker, der pludselig er drevet af de mest basale og dystre instinkter som jalousi, grådighed, stolthed og vrede. Passioner og instinkter, der fører til forbrydelser, man næsten ikke begribe.
02:30
The Murder Tapes

Senditíð 02:30 - 04:15 Bólkur documentary

Partur 1

Ár 2019

Land USA

Sande kriminalhistorier med politiets kropskameraoptagelser fra politistationer i hele USA. Hvilken dramatisk udvikling vil føre til, at man afslører morderen?
04:15
My Lottery Dream Home

Senditíð 04:15 - 04:40 Bólkur entertainment

Partur 4

Ár 2018

Land USA

De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem.
04:40
My Lottery Dream Home

Senditíð 04:40 - 05:05 Bólkur entertainment

Partur 5

Ár 2018

Land USA

De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem.
05:05
Tiny House Hunters

Senditíð 05:05 - 05:25 Bólkur entertainment

Partur 21

Ár 2015

Land USA

Boligkøbere over hele landet jager efter bittesmå huse, der passer til deres livsstil. De ser flere boliger under 55 kvm, før de beslutter sig for, om de er klar til at tage del i bevægelsen omkring at bo småt.
05:25
Tiny House Hunters

Senditíð 05:25 - 05:50 Bólkur entertainment

Partur 22

Ár 2015

Land USA

Boligkøbere over hele landet jager efter bittesmå huse, der passer til deres livsstil. De ser flere boliger under 55 kvm, før de beslutter sig for, om de er klar til at tage del i bevægelsen omkring at bo småt.
05:50
Property Brothers

Senditíð 05:50 - 06:40 Bólkur entertainment

Partur 10

Ár 2015

Land USA

I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance? Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?
TV3
06:25
Boligkøb i blinde

Senditíð 06:25 - 07:50 Bólkur serie

Partur 1

Ár 2020

Land Danmark

Boligkøb i blinde er tilbage, og i sæsonpremieren møder vi Tine og Lars, som har svimlende otte millioner at købe hus og renovere for. Det store budget har dog ikke hjulpet dem hidtil – kan eksperterne?
Camilla Ottesen: host
07:50
Boligkøb i blinde

Senditíð 07:50 - 09:20 Bólkur serie

Partur 2

Ár 2020

Land Danmark

Boligkøb i blindes eksperter kommer på arbejde i Hørning, hvor præsten og hendes familie bor til leje i et rækkehus og gerne vil videre – men bliver skræmte af tilstandsrapporter og spidse tage.
Camilla Ottesen: host
09:20
Boligkøb i blinde

Senditíð 09:20 - 10:50 Bólkur serie

Partur 3

Ár 2020

Land Danmark

Katrine og Peter bor hos Katrines forældre, mens de sparer op til deres drømmehjem. De ønsker sig et smukt hus ved søerne i Silkeborg, men med et budget på 2.5 millioner, er der langt til vandet.
Camilla Ottesen: host
10:50
Boligkøb i blinde

Senditíð 10:50 - 12:20 Bólkur serie

Partur 4

Ár 2020

Land Danmark

Ida og Rasmus drømmer om at skifte deres 60 kvm lejebolig på Nørrebro ud med en murermestervilla i Hillerød. For tre millioner. De fortryder bittert at de lod eksperterne hjælpe, da de ser det hus, pengene rakte til.
Camilla Ottesen: host
12:20
Boligkøb i blinde

Senditíð 12:20 - 13:50 Bólkur serie

Partur 5

Ár 2020

Land Danmark

Anna Thora og Jonas har to små børn – og en drøm om at flytte sammen med bedsteforældrene. Så eksperterne skal på jagt efter et hus, der kan rumme to familier, som både vil nyde at være sammen, men også have hver sin bolig.
Camilla Ottesen: host
13:50
Boligkøb i blinde

Senditíð 13:50 - 15:20 Bólkur serie

Partur 6

Ár 2020

Land Danmark

Anne Sofie og Paw har ikke plads nok i den lille Frederiksberg-lejlighed efter familieforøgning. Men kravene til drømmehuset er tårnhøje, så selv om de har 7 millioner at købe for, kan de ikke finde det rigtige.
Camilla Ottesen: host
15:20
Young Rock

Senditíð 15:20 - 15:55 Bólkur serie

Partur 8

Ár 2021

Land USA

Pennsylvania, 1987. Da Karen inviterer Dwayne til middag, går han i panik - han har bildt hende ind, at han er rig. Imens i 2032 håndterer præsidentkandidat Johnson en pr-krise.
15:55
Real Housewives of Beverly Hills

Senditíð 15:55 - 17:00 Bólkur serie

Partur 12

Ár 2021

Land USA

Garcelle er i den varme stol, da en fortvivlet Erika forlader turen før tid. Den sidste dag i ørkenen, vågner damerne op til en chokerende afsløring.
Alex Baskin: other Douglas Ross: other Chris Cullen: other Greg Stewart: other Toni Gallagher: other
17:00
Dodgeball: A true underdog story

Senditíð 17:00 - 19:00 Bólkur movie

Ár 2004

Land USA

Peter LaFleur er en karismatisk mand, som driver et nedslidt fitnesscenter med et usædvanligt klientel. En dag bestemmer en rival sig for at købe stedet, med så vækkes kampgejsten i fitnesscentret.
Rawson Marshall Thurber: director Vince Vaughn: Peter LaFleur Christine Taylor: Kate Ben Stiller: White Goodman Justin Long: Justin Rip Torn: Patches O'Houlihan Stephen Root: Gordon Joel David Moore: Owen Chris M. Williams: Dwight Alan Tudyk: Steve the Pi
19:00
Taken 2

Senditíð 19:00 - 21:00 Bólkur movie

Ár 2012

Land Frankrig

Den tidligere CIA agent, Bryan Mills, reddede for et år siden sin datter fra en brutal trafficking-mafia. Men intet er glemt og intet er tilgivet, for nu vil faderen til et af Bryans ofre have hævn.
Liam Neeson: Bryan Mills Famke Janssen: Lenore Maggie Grace: Kim Olivier Megaton: director Leland Orser: Sam Jon Gries: Casey Rade Serbedzija: Murad Krasniqi D.B. Sweeney: Bernie Luke Grimes: Jamie Kevork Malikyan: Inspector Durmaz Alain Figlarz: Suko Fra
21:00
Taken

Senditíð 21:00 - 23:00 Bólkur movie

Ár 2008

Land Frankrig

Kim, som bor hos sin mor Lenore og sin rige stedfar Stuart, overtaler sin modvillige far til at skrive under på en tilladelse til, at hun kan rejse til Paris med sin veninde Amanda. Da de er fremme, deler de en taxa med en fremmed mand ved navn Peter. Senere, da det lykkes Bryan at komme i kontakt sin datter, fortæller hun ham, at nogle forbrydere er brudt ind på stedet, og at hun og Amanda er blevet kidnappet af en albansk menneskehandel-bande..
Liam Neeson: Bryan Xander Berkeley: actor Famke Janssen: Lenore Jon Gries: Casey Katie Cassidy: Amanda Pierre Morel: director Maggie Grace: Kim Leland Orser: Sam David Warshofsky: Bernie Holly Valance: Sheerah Goran Kostic: Gregor Olivier Rabourdin: Jean
23:00
Black Mass

Senditíð 23:00 - 01:35 Ár 2015

Land USA

I Boston i 1970'erne, overtaler FBI-agenten John Connolly den irske gangster James "Whitey" Bulger til at samarbejde med FBI for at uskadeliggøre deres fælles fjende: den italienske mafia.
Scott Cooper: director Johnny Depp: James "Whitey" Bulger Joel Edgerton: John Connolly Benedict Cumberbatch: Bill Bulger Dakota Johnson: Lindsey Cyr Kevin Bacon: FBI Agent Charles McGuire Peter Sarsgaard: Brian Halloran Jesse Plemons: Kevin Weeks Rory Coc
01:35
Sweet Home Oklahoma

Senditíð 01:35 - 02:30 Bólkur serie

Partur 7

Ár 2018

Land USA

Det bliver et familieanliggende, da Jennifer forandrer en berømt dragqueens hjem, til at passe til hendes forældre, med lidt hjælp fra nogle nye venner. Josh tager en svær beslutning om at få mindre bryster.
Douglas Ross: other Alex Baskin: other Jennifer Morton: other Jennifer Lane: other
02:30
Boligkøb i blinde

Senditíð 02:30 - 03:35 Bólkur serie

Partur 6

Ár 2020

Land Danmark

Anne Sofie og Paw har ikke plads nok i den lille Frederiksberg-lejlighed efter familieforøgning. Men kravene til drømmehuset er tårnhøje, så selv om de har 7 millioner at købe for, kan de ikke finde det rigtige.
Camilla Ottesen: host
04:00
Will & Grace

Senditíð 04:00 - 04:30 Bólkur serie

Partur 17

Ár 2019

Land USA

Karen fejrer sit baseballteams mesterskabssejr, mens Will og Grace ser på et hus. Jack må bestemme sig for, om han vil blive i byen eller følge sin drøm.
Eric McCormack: Will Truman Debra Messing: Grace Adler Sean Hayes: Jack McFarland Megan Mullally: Karen Walker Patton Oswalt: guest Yvette Nicole Brown: guest Sarah Baker: guest Caroline Fife: guest Gracen Newton: guest Sophie Fatu: guest David Kohan: oth
04:30
Show Dogs

Senditíð 04:30 - 06:15 Ár 2018

Land England

Rottweileren Max er politihund og bliver beordret til at arbejde under dække. Opgaven? At blive stylet til en hundeudstilling på et prestigefuldt show for at forhindre en katastrofe.
Raja Gosnell: director Will Arnett: Frank Natasha Lyonne: Mattie Stanley Tucci: actor Jordin Sparks: actor Shaquille O'Neal: actor RuPaul: Persephone Ludacris: Max Jordin Sparks: Daisy Gabriel Iglesias: Sprinkles Shaquille O'Neal: Karma Alan Cumming: Dant
National Geographic Channel
06:00
Alaska: The Next Generation

Senditíð 06:00 - 07:00 Bólkur documentary

Partur 14

Ár 2021

Land USA

Den hårde vinter fortsætter, og alaskanere må lytte til Moder Jord for at overleve. Efter en livstruende ulykke tager Chris og Jessi Morse tilbage til ulykkesstedet for at samle træ. Desperat efter kød tager Alex Javor på en flodekspedition, men får en overraskelse, han ikke havde forventet. På vej ud at fiske mister Michael Manzo kontrollen over sin hundeslæde og bringer sin mission i fare.
07:00
Gordon Ramsay: På fremmed grund

Senditíð 07:00 - 08:00 Bólkur documentary

Partur 8

Ár 2021

Land USA

Gordon udforsker byen Oaxaca i Mexico på en mission for at afsløre hemmelighederne bag regionens berømte køkken. Gordon klatrer i klipper i jagten efter spiselige insekter, skærer agave i den kvælende hede og lærer at lave mole-sovs af en mester. Efter en uges eventyr står Gordon ansigt til ansigt med en af Mexicos bedste kokke, Gabriela Cámara, for at sætte sine nyvundne færdigheder på prøve.
08:00
Den utrolige dr. Pol

Senditíð 08:00 - 09:00 Bólkur documentary

Partur 11

Ár 2021

Land USA

Dyrlægerne har babykuller! Dr. Pol laver helbredskontroller og giver vaccinationer til retriever-hvalpe og plejekillinger.
09:00
Undersøgelse af flystyrt

Senditíð 09:00 - 10:00 Bólkur documentary

Partur 1

Ár 2009

Land Canada

Vi undersøger, hvordan en mindre ildebrand på startbanen i Manchester lufthavn i 1985 blev til en stor katastrofe, hvor 55 mennesker døde.
10:00
Undersøgelse af flystyrt

Senditíð 10:00 - 11:00 Bólkur documentary

Partur 2

Ár 2009

Land Canada

I den andenværste flykatastrofe i USA's historie styrtede Northwest Airlines fly 255 ned lige efter start. Kunne tragedien være undgået?
11:00
Airport Security Rome

Senditíð 11:00 - 12:00 Bólkur documentary

Partur 3

Ár 2021

Land USA

I Fiumicino-lufthavnen påstår en brasiliansk mand, at han rejser til Rom for at mødes med kvinden, han elsker til Valentinsdag, men agenterne finder en knap så romantisk overraskelse i hans undertøj. I mellemtiden tilbageholder grænseagenter en far og søn, der flygter fra Iran med falske pas, en bulgarsk kvinde med fire skjulte pakker i kufferten og et mistænkeligt par fra Rusland.
12:00
Vintervejens Helte

Senditíð 12:00 - 13:00 Bólkur documentary

Partur 2

Ár 2021

Land Norge

Arktiske storme medbringer den koldeste vinter i et årti - men uforstyrret af temperaturer ned til 30 minusgrader sætter vintervejens helte deres liv på spil for at redde chauffører i fare. I syd står cheferne Thord og Bjørn overfor uforudsete trusler og konkurrerende firmaer. I Overhalla vender Jo Roger tilbage fra en skade - klar til at bevise, at han stadig er den ubestridte konge af Norden.
13:00
Vintervejens Helte

Senditíð 13:00 - 14:00 Bólkur documentary

Partur 3

Ár 2021

Land Norge

Arktiske storme medbringer den koldeste vinter i et årti - men uforstyrret af temperaturer ned til 30 minusgrader sætter vintervejens helte deres liv på spil for at redde chauffører i fare. I syd står cheferne Thord og Bjørn overfor uforudsete trusler og konkurrerende firmaer. I Overhalla vender Jo Roger tilbage fra en skade - klar til at bevise, at han stadig er den ubestridte konge af Norden.
14:00
Den utrolige dr. Pol

Senditíð 14:00 - 15:00 Bólkur documentary

Partur 11

Ár 2021

Land USA

Dyrlægerne har babykuller! Dr. Pol laver helbredskontroller og giver vaccinationer til retriever-hvalpe og plejekillinger.
15:00
Food Factory

Senditíð 15:00 - 15:30 Bólkur documentary

Partur 15

Ár 2015

Land Canada

Fra råvarer til de færdige produkter går Food Factory bag kulisserne for at afsløre, hvordan vores yndlingsmadvarer produceres: Lær, hvordan pellets bliver puffet på den historiske fabrik Alphabits i Michigan, hvor der dagligt produceres 60.000 kasser med sprøde lektioner. Denne kulsorte fettuccine er fuld af smag og antioxidanter – hemmeligheden bag den er 3 liter blæksprutteblæk pr. batch.
15:30
Food Factory

Senditíð 15:30 - 16:00 Bólkur documentary

Partur 16

Ár 2015

Land Canada

Fra råvarer til de færdige produkter går Food Factory bag kulisserne for at afsløre, hvordan vores yndlingsmadvarer produceres: Produktionen af denne frosne godbid, som minder om jordbær-cheesecake, var udgået af produktion, men er tilbage pga. stor efterspørgsel. Og et chokoladefirma fra Chicago bruger stolt sunde ingredienser til at lave lækre havsaltkarameller i små batches i skøre omgivelser.
16:00
Gordon Ramsay: På fremmed grund

Senditíð 16:00 - 17:00 Bólkur documentary

Partur 8

Ár 2021

Land USA

Gordon udforsker byen Oaxaca i Mexico på en mission for at afsløre hemmelighederne bag regionens berømte køkken. Gordon klatrer i klipper i jagten efter spiselige insekter, skærer agave i den kvælende hede og lærer at lave mole-sovs af en mester. Efter en uges eventyr står Gordon ansigt til ansigt med en af Mexicos bedste kokke, Gabriela Cámara, for at sætte sine nyvundne færdigheder på prøve.
17:00
Airport Security Rome

Senditíð 17:00 - 18:00 Bólkur documentary

Partur 3

Ár 2021

Land USA

I Fiumicino-lufthavnen påstår en brasiliansk mand, at han rejser til Rom for at mødes med kvinden, han elsker til Valentinsdag, men agenterne finder en knap så romantisk overraskelse i hans undertøj. I mellemtiden tilbageholder grænseagenter en far og søn, der flygter fra Iran med falske pas, en bulgarsk kvinde med fire skjulte pakker i kufferten og et mistænkeligt par fra Rusland.
18:00
Europa set ovenfra

Senditíð 18:00 - 19:00 Bólkur documentary

Partur 3

Ár 2021

Land England

En unik luftrejse over Kroatien - et sted, hvor naturlige vidundere og historiske vartegn står side om side. Dronefotografi afslører sandheden bag den bemærkelsesværdige bevarelse af et 2000 år gammelt romersk amfiteater. Kameraerne følger klatrere, der udfører højrisiko-reparationer, og slutter sig til et hold af miljøforkæmpere, der leder efter ørne på de vidtstrakte flodsletter ved Sava-floden.
19:00
Overlevelse i topsikret fængsel: Bag tremmer igen

Senditíð 19:00 - 20:00 Bólkur documentary

Partur 1

Ár 2019

Land USA

I 2005 gav Lisa Ling seerne et sjældent indblik i den skjulte verden i Californiens statsfængsel Sacramento, der huser nogle af nationens mest voldelige fanger. Nu vender Lisa tilbage til dette topsikrede niveau 4-fængsel for at se, hvordan en verden, der var opdelt af race og konstant på grænsen til kaos, kan have forandret sig.
20:00
Narco Wars 2: The Mob

Senditíð 20:00 - 21:00 Bólkur documentary

Partur 4

Ár 2021

Land USA

Efter at have hjulpet med at dømme 38 højt profilerede gangstere, inklusive John Gotti, forsøger Sammy 'The Bull' Gravano at komme på ret køl. Men hans børn rekrutteres af en Ecstasy-forhandler, og politiet er hurtigt på sporet. De går undercover ved raves og bruger aflytning for at få beviser: I februar 2000 bliver Sammy The Bull taget i at finansiere 70.000 $ til en forsendelse på 10.000 piller.
21:00
Diktator fra A til Z

Senditíð 21:00 - 22:00 Bólkur documentary

Partur 6

Ár 2018

Land USA

En undersøgelse af de metoder Manuel Noriega anvendte til at gå fra at være fattig til at blive diktator i Panama i seks kaotiske år i 1980’erne.
22:00
Vintervejens Helte

Senditíð 22:00 - 23:00 Bólkur documentary

Partur 3

Ár 2021

Land Norge

Arktiske storme medbringer den koldeste vinter i et årti - men uforstyrret af temperaturer ned til 30 minusgrader sætter vintervejens helte deres liv på spil for at redde chauffører i fare. I syd står cheferne Thord og Bjørn overfor uforudsete trusler og konkurrerende firmaer. I Overhalla vender Jo Roger tilbage fra en skade - klar til at bevise, at han stadig er den ubestridte konge af Norden.
23:00
Europa set ovenfra

Senditíð 23:00 - 00:00 Bólkur documentary

Partur 1

Ár 2021

Land England

Denne spektakulære luftrejse viser Irland, som det aldrig før er set. Flyvende kameraer afslører den teknologi, der ligger gemt bag en af Europas mest højteknologiske sportsbaner, svæver over det dramatiske skue af Dublins kronhjorte i brunst, og følger et hold, der skal redde Irlands beskyttede grå sæler. Vi udforsker også de ingeniørbedrifter, der aktualiserer Irlands landdistrikter.
00:00
Ægyptens forsvundne skatte

Senditíð 00:00 - 01:00 Bólkur documentary

Partur 4

Ár 2020

Land England

Arkæologer udforsker Egyptens ældste nekropolis for at undersøge pyramidernes oprindelse. Sjælden adgang til den første pyramide, der nogensinde er bygget, afslører pyramidebyggernes hemmeligheder, eksperter finder skeletter nær ved, en forsvunden grav bliver udforsket på jagt efter hjernen bag pyramidernes æra, og forskere opsporer gamle tekster for at knække koderne i den egyptiske underverden.
01:00
Primal Survivor

Senditíð 01:00 - 02:00 Bólkur documentary

Partur 3

Ár 2018

Land England

Hazen Audel kæmper mod den tætte jungle, det vilde vand og voldsomme vandfald på vejn mod Mount Gharat, en aktiv vulkan i Vanuatu.
02:00
Alaska: The Next Generation

Senditíð 02:00 - 03:00 Bólkur documentary

Partur 13

Ár 2021

Land USA

Mens den endeløse vinter trækker ud, bliver ernæring vigtigere end nogensinde for Alaskas indbyggere. Familien Rowland må tilpasse sig for at udforske nye jagtområder. Alex og Sipsey tager ud på en ny ekspedition i håb om at fange en stor mængde fisk, og Chris og Jessi Morse skal sikre deres madforsyning eller sætte alt, hvad de har arbejdet så hårdt for, på spil.
03:00
Biler i nød

Senditíð 03:00 - 04:00 Bólkur documentary

Partur 1

Ár 2018

Land England

Tim og Fuzz finder den værste bil, de endnu er stødt på: En MGA Roadster fra 1959, der har stået i en fugtig lade i 40 år.
04:00
Hitlers sidste kampe

Senditíð 04:00 - 05:00 Bólkur documentary

Partur 6

Ár 2019

Land Canada

Marts 1945. Mens allierede styrker går i stilling langs Rhinen for at invadere Nazityskland, kæmper generalerne om at blive den første, som krydser floden. Hitler har beordret, at ingen bro må falde i de allieredes hænder. Da en overraskende mulighed viser sig, indledes et kapløb om at indtage en intakt overgang, hvilket kan ændre krigens gang.
05:00
Wicked Tuna

Senditíð 05:00 - 06:00 Bólkur documentary

Partur 11

Ár 2017

Land USA

I Gloucester, Massachusetts, er der kun to uger tilbage af årets sæson for blåfinnede tunfisk.
TV3 Sport
07:00
Formel 1

Senditíð 07:00 - 08:15 Partur 47

Ár 2021

Land England

Forberedelserne til det amerikanske Grand Prix igangsættes, når Verstappen, Hamilton og det stjernespækkede Formel 1-felt kører ud til den første træning. Vi er nået til sæsonens 17. afdeling, og nu venter tre vigtige træninger, hvor kørerne skal lære banen at kende og teamet skrue på de rigtige knapper. Det er nemlig tæt i toppen, så de små marginaler kan i sidste ende blive afgørende for, hvem der kan lade sig kåre som verdensmester. Se træning 1 på Circuit of The Americas i Texas lige her!
08:15
Formel 1

Senditíð 08:15 - 09:45 Partur 48

Ár 2021

Land England

Forberedelserne til USA’s Grand Prix er i gang, og Verstappen, Hamilton og det stjernespækkede Formel 1-felt er klar til at køre ud til den anden af tre træninger. Vi er nået til sæsonens 17. afdeling, og nu venter tre vigtige træninger, hvor kørerne skal lære banen at kende og teamet skrue på de rigtige knapper. Det er nemlig tæt i toppen, så de små marginaler kan i sidste ende blive afgørende for, hvem der kan lade sig kåre som verdensmester. Se træning 2 på Circuit of The Americas lige her!
09:45
NordicBet Liga Magasinet

Senditíð 09:45 - 10:15 Bólkur serie

Partur 12

Ár 2021

Land Danmark

I denne udgave af NordicBet Liga Magasinet får du alle 12. spillerundes mål og højdepunkter fra sæsonen 2021/2022.
10:15
Optakt til NordicBet Liga

Senditíð 10:15 - 10:40 Partur 13

Ár 2021

Land Danmark

Se med, når vi varmer op til kamp fra NordicBet Ligaen mellem de to nedrykkere fra Horsens og Lyngby.
10:40
NordicBet Liga

Senditíð 10:40 - 12:45 Partur 14

Ár 2021

Land Danmark

På CASA Arena er der dømt kamp mellem sidste sæsons Superliga-nedrykkere fra AC Horsens og Lyngby BK. De to mandskaber tørner sammen i NordicBet Ligaens X. spillerunde. Efter fyringen af Bo Henriksen bevægede en stor sort sky sig over Horsens. En sky fuld af dårlige resultater, som man endnu ikke er sluppet fri fra. En smule lysere har det set ud hos de kongeblå gæster, der dog stadigt er langt fra oprykning. Tre point skal på kontoen hos begge hold. Hvem tager sejren?
12:45
Opfølgning på NordicBet Liga

Senditíð 12:45 - 13:00 Partur 13

Ár 2021

Land Danmark

Se med, når vi med analyser, højdepunkter og reaktioner følger op på dagens kamp fra NordicBet Ligaen mellem Horsens og Lyngby.
13:00
Bundesliga Tor-Show

Senditíð 13:00 - 13:25 Partur 11

Ár 2021

Land Danmark

Se med, når vi varmer op til dagens kampe i den tyske Bundesliga.
13:25
Bundesliga Fodbold

Senditíð 13:25 - 15:30 Partur 29

Ár 2021

Land Tyskland

SchücoArena i Bielefeld danner ramme om opgøret mellem Jaco Barretts Arminia Bielefeld og Borussia Dortmund, der mødes i 9. spillerunde af Bundesligaen. Hjemmeholdet, der lige nøjagtig overlevede sidste sæson, har haft svært ved at tilegne sig det højere tempo i den bedste tyske fodboldrække siden oprykningen i 2020. Dortmund har været sprudlende offensivt med Haaland i storform, mens defensiven har set anderledes sløj ud. De bør dog være storfavoritter til opgøret her. Kan de leve op til det?
15:30
Bundesliga Tor-Show

Senditíð 15:30 - 16:25 Partur 12

Ár 2021

Land Danmark

Se med, når vi varmer op til dagens sidste kampe i den tyske Bundesliga.
16:25
Bundesliga Fodbold

Senditíð 16:25 - 18:30 Partur 30

Ár 2021

Land Tyskland

Hertha Berlin tager hjemme på Olympiastadion i den tyske hovedstad imod Borussia Mönchengladbach i niende spillerunde af den bedste tyske fodboldrække, Bundesligaen. Hjemmeholdet havde en ekstremt skidt sæson i fjor, hvor de kun endte lige over nedrykningsstregen, og de har heller ikke fået den bedste start på denne sæson. Det har Gladbach bestemt heller ikke. Offensiven har ikke været på vanligt højt niveau. Sidste sæson blev begge indbyrdes opgør uafgjort. Får vi endnu en tæt kamp?
18:30
Bundesliga Tor-Show

Senditíð 18:30 - 19:00 Partur 4

Ár 2021

Land Danmark

Se med, når vi følger op på dagens kampe fra den tyske Bundesliga. Gense højdepunkter og hør eksperternes analyser.
19:00
Bundesliga Fodbold

Senditíð 19:00 - 20:30 Partur 5

Ár 2021

Land Tyskland

Veltins Arena i Gelsenkirchen lægger lys og lægter til kampen mellem Schalke 04 og Dynamo Dresden, der mødes i 11. spillerunde af den næstbedste tyske fodboldrække, 2. Bundesligaen. Storklubben Schalkes selvforståelse har lidt et alvorligt knæk efter nedrykningen. Efter en sløj start på sæsonen har de dog fået bedre styr på spillet. Dagens gæster er derimod faldet i niveau efter en fin start på sæsonen. Kan Schalke forsvare hjemmebanen og tage 3 vigtige point?
20:30
Bundesliga Weekly

Senditíð 20:30 - 21:00 Bólkur serie

Partur 11

Ár 2021

Land Tyskland

Magasinet Bundesliga Weekly er det ugentlige program, der giver dig det nyeste nye inden for den bedste tyske række. Så er du fan af Bayern München, Dortmund, Leipzig eller en af de andre klubber, skal du ikke gå glip af dette program.
21:00
Bundesliga Special

Senditíð 21:00 - 21:30 Bólkur serie

Partur 4

Ár 2021

Land Tyskland

I Bundesliga Special får du opdateringer, højdepunkter og alt det, der rører sig i den bedste tyske fodboldrække. Denne gang får du udvidet program om tyske fans, der giver dig et indblik i de forskellige klubbers fanbaser.
21:30
Premier League World

Senditíð 21:30 - 22:05 Bólkur serie

Partur 14

Ár 2021

Land England

Aktuelt nyhedsmagasin med alt hvad der rører sig i Premier League. Programmet går bag scenen på verdens bedste fodboldrække, og dækker emner som transfernyheder, touropdateringer, samfundsarbejde, og ser også på, hvordan de udenlandske spillere lever i England og meget mere.
22:05
NHL

Senditíð 22:05 - 01:05 Bólkur movie

Partur 18

Ár 2021

Land USA

Minnesota Wild tager hjemme i Xcel Energy Center i Saint Paul imod Anaheim Ducks til et opgør fra NHLs Western Conference. Wild røg efter en fin sæson ud i ottendedelsfinalen af Stanley Cup-playoffs, mens dagens gæster havde en elendig sæson i fjor, hvor de agerede bundprop i divisionen. De mødte hinanden hele otte gange i sidste sæson, hvoraf Wild vandt syv af de opgør. Kan de fortsætte den imponerende stime?
01:05
NHL

Senditíð 01:05 - 03:35 Bólkur movie

Partur 19

Ár 2021

Land USA

Gila River Arena i Phoenix lægger is til kampen mellem Arizona Coyotes og New York Islanders, der tørner sammen i den bedste nordamerikanske liga, NHL. Dagens gæster nåede hele vejen til semifinalen i Stanley Cup-playoffs sidste sæson, hvor de røg ud til de senere vindere fra Lightning, mens hjemmeholdet ikke formåede at avancere fra grundspillet. Det har været nogle tætte opgør, når de to mandskaber er tørnet sammen de seneste par sæsoner. Får vi endnu et af slagsen?
Disney Channel
06:05
Gabby Duran & de umulige

Senditíð 06:05 - 06:30 Bólkur kids

Partur 2:20

Ár 2018

Gabby Duran føler konstant at hun lever i skyggen af sin over-polerede succesfulde mor Dina, og sin super kloge lillesøster Olivia. Gabby finder dog endelig muligheden for at stråle, da hun får et job af en helt anden verden, som babysitter for en gruppe uregerlige, men meget vigtige rumvæsenbørn, som holder sig skjult på Jorden. Frygtløs og med en ubeskrivelig kækhed og mod, tager Gabby udfordringen op for at bevise, at hun er den bedste babysitter i galaksen.
06:30
Gabby Duran & de umulige

Senditíð 06:30 - 06:55 Bólkur kids

Partur 3:20

Ár 2018

Gabby Duran føler konstant at hun lever i skyggen af sin over-polerede succesfulde mor Dina, og sin super kloge lillesøster Olivia. Gabby finder dog endelig muligheden for at stråle, da hun får et job af en helt anden verden, som babysitter for en gruppe uregerlige, men meget vigtige rumvæsenbørn, som holder sig skjult på Jorden. Frygtløs og med en ubeskrivelig kækhed og mod, tager Gabby udfordringen op for at bevise, at hun er den bedste babysitter i galaksen.
06:55
Gabby Duran & de umulige

Senditíð 06:55 - 07:20 Bólkur kids

Partur 4:20

Ár 2018

Gabby Duran føler konstant at hun lever i skyggen af sin over-polerede succesfulde mor Dina, og sin super kloge lillesøster Olivia. Gabby finder dog endelig muligheden for at stråle, da hun får et job af en helt anden verden, som babysitter for en gruppe uregerlige, men meget vigtige rumvæsenbørn, som holder sig skjult på Jorden. Frygtløs og med en ubeskrivelig kækhed og mod, tager Gabby udfordringen op for at bevise, at hun er den bedste babysitter i galaksen.
07:20
Dalmatinervej 101

Senditíð 07:20 - 07:35 Bólkur kids

Ár 2018

Tag med de to søskende Dolly og Dylan på eventyr og oplev det at vokse op og finde sin egen plet i livet i et hav af pletter i den største, mest pelsede og rodede sammenbragte familie nogensinde.
07:35
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr

Senditíð 07:35 - 08:00 Bólkur kids

Partur 38

Ár 2016

Den unge Marinettes eventyr når hun forvandles til Ladybug.
08:00
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr

Senditíð 08:00 - 08:25 Bólkur kids

Partur 39

Ár 2016

Den unge Marinettes eventyr når hun forvandles til Ladybug.
08:25
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr

Senditíð 08:25 - 08:50 Bólkur kids

Partur 40

Ár 2016

Den unge Marinettes eventyr når hun forvandles til Ladybug.
08:50
Uglehuset

Senditíð 08:50 - 09:15 Bólkur kids

Partur 7:19

Ár 2018

Luz, en selvsikker, menneskelig teenagepige falder ved et uheld over en portal til en magisk verden, hvor hun bliver venner med den rebelske heks Eda og en kær, lille kriger, King. På trods af sine manglende magiske evner, følger Luz drømmen om at blive en heks ved at tjene som Edas lærling i Uglehuset og finder i sidste ende en ny familie på et uventet sted.
09:15
Gabby Duran & de umulige

Senditíð 09:15 - 09:40 Bólkur kids

Partur 1:20

Ár 2018

Gabby Duran føler konstant at hun lever i skyggen af sin over-polerede succesfulde mor Dina, og sin super kloge lillesøster Olivia. Gabby finder dog endelig muligheden for at stråle, da hun får et job af en helt anden verden, som babysitter for en gruppe uregerlige, men meget vigtige rumvæsenbørn, som holder sig skjult på Jorden. Frygtløs og med en ubeskrivelig kækhed og mod, tager Gabby udfordringen op for at bevise, at hun er den bedste babysitter i galaksen.
09:40
Coop og Cami spørger verden

Senditíð 09:40 - 10:05 Bólkur kids

Partur 40

Ár 2019

Cooper og Cameron Wrather er to søskende, der går i mellemskolen, som sammen er værter på Coops online show "Hvad vil du helst".
10:05
Coop og Cami spørger verden

Senditíð 10:05 - 10:30 Bólkur kids

Partur 41

Ár 2019

Cooper og Cameron Wrather er to søskende, der går i mellemskolen, som sammen er værter på Coops online show "Hvad vil du helst".
10:30
Raven's Home

Senditíð 10:30 - 10:55 Bólkur kids

Partur 48

Ár 2018

Raven, Chelsea og ungerne forfølger deres kreative drømme! Booker, Nia og Tess danner et band, mens Raven er fast besluttet på, at lancere sin modekolletion og Chelsea har fundet sit kald som livscoach.
10:55
Raven's Home

Senditíð 10:55 - 11:20 Bólkur kids

Partur 49

Ár 2018

Raven, Chelsea og ungerne forfølger deres kreative drømme! Booker, Nia og Tess danner et band, mens Raven er fast besluttet på, at lancere sin modekolletion og Chelsea har fundet sit kald som livscoach.
11:20
Sydney & Max

Senditíð 11:20 - 11:45 Bólkur kids

Partur 53

Ár 2021

Sydney & Max
11:45
Sydney & Max

Senditíð 11:45 - 12:10 Bólkur kids

Partur 30

Ár 2019

Med sin bedste ven Olive ved sin side fortsætter Sydney med at navigere gennem mellemskolens op- og nedture. Syd glæder sig til at starte på det første fægtehold for piger på skolen, men indser hurtigt, at det er mere, end hun kan klare. Max beslutter at give Sydney stuearrest, da hun kommer for sent hjem. Og da Sydney er vært for en overnatningsfest med alle sine venner, starter en gruppeselfie et skænderi blandt pigerne. Uanset hvilke udfordringer, der ligger forude, klarer Syd, far og bedstemor Judy det sammen og lever livet for fuld skrue!
12:10
Miraculous: Ladybug og Cat Noir på eventyr

Senditíð 12:10 - 12:35 Bólkur kids

Partur 54

Ár 2018

Ladybug og Cat Noir har nu flere kræfter og nye superheltevenner, der kan hjælpe dem, og det er der brug for, for Hawk Moth har fået en allieret, Mayura, der hjælper ham med hans planer.
12:35
Miraculous: Ladybug og Cat Noir på eventyr

Senditíð 12:35 - 13:00 Bólkur kids

Partur 55

Ár 2018

Ladybug og Cat Noir har nu flere kræfter og nye superheltevenner, der kan hjælpe dem, og det er der brug for, for Hawk Moth har fået en allieret, Mayura, der hjælper ham med hans planer.
13:00
Miraculous: Ladybug og Cat Noir på eventyr

Senditíð 13:00 - 13:25 Bólkur kids

Partur 56

Ár 2018

Ladybug og Cat Noir har nu flere kræfter og nye superheltevenner, der kan hjælpe dem, og det er der brug for, for Hawk Moth har fået en allieret, Mayura, der hjælper ham med hans planer.
13:25
Ghostforce

Senditíð 13:25 - 13:50 Bólkur kids

Partur 1:26

Ár 2021

De tre almindelige highschool-elever Andy, Liv og Mike får vendt op og ned på deres liv den dag de møder frøken Jones, en forsker, der er lige så genial, som hun er finurlig. Hun rekrutterer dem, for at de kan danne Ghostforce: et superhelteteam, der med hjælp fra den mystiske Lysbøh kæmper for at fange spøgelsesvæsnerne, der hjemsøger New York City. Med tiden lærer de at mestre deres superkræfter og arbejde sammen som et hold, mens de prøver at tackle deres hverdagsliv som teenagere.
13:50
K.C. hemmelig agent

Senditíð 13:50 - 14:15 Bólkur kids

Partur 66

Ár 2017

Hun er den sejeste af de seje, den hårdeste af de hårde, hun er K.C. Hemmelig agent og hun finder sig ikke i noget!
14:15
Bunk'd

Senditíð 14:15 - 14:40 Bólkur kids

Partur 97

Ár 2020

Bunk'd S5
14:40
Bunk'd

Senditíð 14:40 - 15:05 Bólkur kids

Partur 98

Ár 2020

Bunk'd S5
15:05
Jessie

Senditíð 15:05 - 15:30 Bólkur kids

Partur 55

Ár 2013

Jessie, der oprindeligt kommer fra Texas, tager til New York for at følge sin drøm, og får arbejde hos den berømte filmindtruktør Morgan og hans glamuorøse kone Christina, der er tidligere fotomodel og nu er succesfuld entreprenør.
15:30
Jessie

Senditíð 15:30 - 15:55 Bólkur kids

Partur 56

Ár 2013

Jessie, der oprindeligt kommer fra Texas, tager til New York for at følge sin drøm, og får arbejde hos den berømte filmindtruktør Morgan og hans glamuorøse kone Christina, der er tidligere fotomodel og nu er succesfuld entreprenør.
15:55
Bare spil med

Senditíð 15:55 - 16:20 Bólkur kids

Partur 30

Ár 2019

Bennett-Blatt er navnet, og at forvente det uventede er deres taktik! Efter at have overlevet en rystende oplevelse på søen skal familien tilpasse sig livet med bedstefar Blatt i huset. Børnene får deres eksamensresultater, og man finder ud af, at Blair er et geni! Da nogen tager gas på Owen i skolen, går bedstefar Blatt med hjælp fra Blair og sin gamle soldaterkammerat, Joey Coconuts, i gang med en helaftensforestilling, hvor de planlægger hævn! Man keder sig aldrig, men når livet bliver svært, så "spiller man bare med" i Bennett-Blatt-familien.
16:20
Bare spil med

Senditíð 16:20 - 16:45 Bólkur kids

Partur 31

Ár 2019

Bennett-Blatt er navnet, og at forvente det uventede er deres taktik! Efter at have overlevet en rystende oplevelse på søen skal familien tilpasse sig livet med bedstefar Blatt i huset. Børnene får deres eksamensresultater, og man finder ud af, at Blair er et geni! Da nogen tager gas på Owen i skolen, går bedstefar Blatt med hjælp fra Blair og sin gamle soldaterkammerat, Joey Coconuts, i gang med en helaftensforestilling, hvor de planlægger hævn! Man keder sig aldrig, men når livet bliver svært, så "spiller man bare med" i Bennett-Blatt-familien.
16:45
Gabby Duran & de umulige

Senditíð 16:45 - 17:10 Bólkur kids

Partur 17:20

Ár 2018

Gabby Duran føler konstant at hun lever i skyggen af sin over-polerede succesfulde mor Dina, og sin super kloge lillesøster Olivia. Gabby finder dog endelig muligheden for at stråle, da hun får et job af en helt anden verden, som babysitter for en gruppe uregerlige, men meget vigtige rumvæsenbørn, som holder sig skjult på Jorden. Frygtløs og med en ubeskrivelig kækhed og mod, tager Gabby udfordringen op for at bevise, at hun er den bedste babysitter i galaksen.
17:10
Gabby Duran & de umulige

Senditíð 17:10 - 17:35 Bólkur kids

Partur 18:20

Ár 2018

Gabby Duran føler konstant at hun lever i skyggen af sin over-polerede succesfulde mor Dina, og sin super kloge lillesøster Olivia. Gabby finder dog endelig muligheden for at stråle, da hun får et job af en helt anden verden, som babysitter for en gruppe uregerlige, men meget vigtige rumvæsenbørn, som holder sig skjult på Jorden. Frygtløs og med en ubeskrivelig kækhed og mod, tager Gabby udfordringen op for at bevise, at hun er den bedste babysitter i galaksen.
17:35
Penny på M.A.R.S

Senditíð 17:35 - 18:00 Bólkur kids

Partur 2:16

Ár 2018

Penny, hemmelig datter af den mest berømte popstjerne, og hendes veninde Camilla søger ind på M.A.R.S., den bedste scenekunstskole.
18:00
Disney Fam Jam

Senditíð 18:00 - 18:25 Bólkur kids

Partur 13:19

Ár 2019

Ariel Martin og Trevor Tordjman fra ZOMBIES 2 er værter, når familier fra hele America mødes for at konkurrere i Disney Channels nyeste dansekonkurrence Fam Jam! Familierne træners af prisvindende koreograf Phil Wright og flytter deres dansetrin fra dagligstuen ud i rampelyset for at se, om de har det, der skal til for at blive den næste mester og vinde $10.000.
18:25
Sydney & Max

Senditíð 18:25 - 18:50 Bólkur kids

Partur 19:21

Ár 2019

Handlingen i Sydney og Max udspiller sig i nutiden med flashbacks til 1990'erne og kredser omkring den udadvendte 7.-klasseselev Sydney Reynolds, der bor sammen med sin singlefar, Max, og sin progressive bedstemor, Judy.
18:50
Sydney & Max

Senditíð 18:50 - 19:15 Bólkur kids

Partur 20:21

Ár 2019

Handlingen i Sydney og Max udspiller sig i nutiden med flashbacks til 1990'erne og kredser omkring den udadvendte 7.-klasseselev Sydney Reynolds, der bor sammen med sin singlefar, Max, og sin progressive bedstemor, Judy.
19:15
Harley i midten

Senditíð 19:15 - 19:40 Bólkur kids

Partur 33

Ár 2016

Harley er fanget i midten i en familie med syv børn!
19:40
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr

Senditíð 19:40 - 20:05 Bólkur kids

Partur 27

Ár 2016

Den unge Marinettes eventyr når hun forvandles til Ladybug.
20:05
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr

Senditíð 20:05 - 20:25 Bólkur kids

Partur 28

Ár 2016

Den unge Marinettes eventyr når hun forvandles til Ladybug.
20:25
Småkryb og venner

Senditíð 20:25 - 20:45 Bólkur kids

Partur 10:26

Ár 2018

Småkryb og venner' er en serie om tre insektvenner og deres oplevelser i en fantastisk ny by, der er mere spændende og rummer langt flere eventyr end nogen andet sted de har været.
20:45
Austin & Ally

Senditíð 20:45 - 21:10 Bólkur kids

Partur 35

Ár 2011

En helt ny komedieserie på Disney Channel, der handler om Austin, en udadvendt sanger og Ally, der er en genert, men fantastisk, sangskriver. En af Allys sange bliver indspillet af Austin og bliver et hit, men spørgsmålet er, om hun vil fortælle, at det er hende, der har skrevet den?
21:10
Binny og spøgelset

Senditíð 21:10 - 21:35 Bólkur kids

Partur 1:13

Ár 2014

Binny deler værelse med spøgelset Melchior. Sammen bliver de et fantastisk makkerpar til at opklare forbrydelser. Samtidig forsøger de at finde ud af mere om Melchiors mystiske fortid.
21:35
Dog With a Blog

Senditíð 21:35 - 21:55 Bólkur kids

Partur 1:22

Ár 2012

En supermorsom komedieserie, fortalt fra en hunds synsvinkel! Vi følger de tre stedsøskende Tyler, Avery og Chloe, når de prøver at tilpasse sig det at bo sammen og den kendsgerning at deres redningshund, Stan, taler og blogger…
21:55
The Lodge

Senditíð 21:55 - 22:20 Bólkur kids

Partur 5:10

Ár 2016

Teenageren Skye skal med i familiens sommerhus for første gang i lang tid, men finder ud af, at faderen vil sælge det. Det ryster hende, og nu vil hun forhindre, at det bliver solgt.
22:20
Alex and Co

Senditíð 22:20 - 22:40 Bólkur kids

Partur 2:13

Ár 2015

En serie om en gruppe venner, der starter på en ny skole. Vennerne finder et hemmeligt sted, hvor de på trods af skolens strenge regler kan udvikle deres venskab og fælles passion for musik.
22:40
Evermoor legenden

Senditíð 22:40 - 23:05 Bólkur kids

Partur 17:20

Ár 2015

Tara kommer ved et uheld til at få Esmerelda til at tro Bella er Yppersteveerinen. Men da Bella væver på gobelinen, åbner den sig på magisk vis og opsluger Bella.
23:05
Violetta

Senditíð 23:05 - 23:50 Bólkur kids

Partur 109

Ár 2013

Violetta har allerede opdaget sin passion for musik og fundet sin plads i verden. Nu bliver hun stillet over for nye udfordringer på Studio 21. I næste sæson kommer vi til at se en mere optimistisk og selvsikker Violetta, der lyser op på scenen sammen med sine venner. Men det er ikke alting, der går nemt for Violetta, for hendes far følger hende overalt og er lige så overbeskyttende som altid. På Studio 21 dukker en ny, mystisk klassekammerat imidlertid op i hendes liv, og endnu en gang kommer Violetta i tvivl om, hvem hendes hjerte tilhører. En ny sæson med musik, dans, venskab, nye personer, nye romancer, men samme magi!
23:50
Violetta

Senditíð 23:50 - 00:35 Bólkur kids

Partur 110

Ár 2013

Violetta har allerede opdaget sin passion for musik og fundet sin plads i verden. Nu bliver hun stillet over for nye udfordringer på Studio 21. I næste sæson kommer vi til at se en mere optimistisk og selvsikker Violetta, der lyser op på scenen sammen med sine venner. Men det er ikke alting, der går nemt for Violetta, for hendes far følger hende overalt og er lige så overbeskyttende som altid. På Studio 21 dukker en ny, mystisk klassekammerat imidlertid op i hendes liv, og endnu en gang kommer Violetta i tvivl om, hvem hendes hjerte tilhører. En ny sæson med musik, dans, venskab, nye personer, nye romancer, men samme magi!
00:35
Yo, min ven er et spøgelse

Senditíð 00:35 - 00:55 Bólkur kids

Partur 12:26

Ár 2012

Denne tegnede vennekomedieserie fortæller de skøre eventyr om den besynderlige 14-årige Spencer Wright, der gerne vil lave film, og hans bedste ven - popstjernen Billy Joe Cobras spøgelse!
00:55
Held og lykke Charlie!

Senditíð 00:55 - 01:15 Bólkur kids

Partur 62

Ár 2009

Tredje sæson af ’Held og lykke, Charlie’ fortsætter med at fortælle historien om de vanvittige, humoristiske ting, der sker for Duncan-familien, når de sammen prøver at tage sig af rollingen Charlie, bevare deres selvstændige liv og samtidig forbereder sig på at der snart ankommer en NY baby... Teddy filmer en video-dagbog, der skal give Charlie gode råd om, hvordan man "overlever" som medlem af den elskelige dysfunktionelle Duncan-familie
01:15
Dalmatinervej 101

Senditíð 01:15 - 01:40 Bólkur kids

Partur 7:26

Ár 2018

Tag med de to søskende Dolly og Dylan på eventyr og oplev det at vokse op og finde sin egen plet i livet i et hav af pletter i den største, mest pelsede og rodede sammenbragte familie nogensinde.
01:40
The Gronks

Senditíð 01:40 - 02:00 Bólkur kids

Ár 2016

Året er 37.250 før vor tidsregning. På Jorden lever neandertalere en afslappet tilværelse i pagt med Moder Natur og virker godt tilfredse med deres ældgamle bekvemmeligheder. Alle andre steder i galaksen drøner livet dog derudad med 10.000 lysår i sekundet, og derude er der sket meget, siden hjulet blev opfundet. Det skal der rettes op på, og derfor må det følsomme rumvæsen Flash ned til Gronk-stammen på Jorden for at sende menneskeheden ind i fremtiden med et elektrochok. Darwins forfædre er bare ikke helt klar til en så omfattende (r)evolution.
02:00
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr

Senditíð 02:00 - 02:20 Bólkur kids

Partur 34

Ár 2016

Den unge Marinettes eventyr når hun forvandles til Ladybug.
02:20
Kid Vs Kat

Senditíð 02:20 - 02:35 Bólkur kids

Ár 2009

Coops idylliske barndom forandres, da hans lillesøster Millie tager en hjemløs, hårløs killing af mystisk herkomst med sig hjem. Coop finder snart ud af at Kat er mere end bare et lilla, hårløst kæledyr, han er også et ondt geni som hader Coop med hele sit væsen. Coop giver ikke op før end at han har afsløret Kat og reddet verden. Fra nu af er det Kid vs. Kat!
02:35
Space Chickens In Space S1

Senditíð 02:35 - 03:00 Bólkur kids

Partur 7:25

Ár 2018

Tre kyllinger bliver ved en fejl optaget på et eliterumakademi i denne surrealistiske komedie der kombinerer science fiction-absurditeter med hverdagsskolelivets endnu mere forbløffende verden.
03:00
Pyjamasheltene

Senditíð 03:00 - 03:25 Bólkur kids

Partur 52

Ár 2017

De får deres kræfter fra deres dyreamuletter - Jens bliver til Gekko, Amanda bliver til Ugline, og Oscar bliver til Kattedreng. Deres dragter ligner måske pyjamasser, men de er faktisk Pyjamasheltene!
03:25
Henry Hyggemonster

Senditíð 03:25 - 03:35 Bólkur kids

Ár 2012

Denne charmerende, animerede serie bygger på historier skrevet af Niamh Sharkey. Serien handler om Henry Hyggemonster, et femårigt monster, der elsker sjov og ballade. Han er mellemste barn i en kærlig, travl og tæt sammentømret monsterfamilie og viser de unge seere, hvordan man lever i en familie.
03:35
Art Attack

Senditíð 03:35 - 04:00 Bólkur kids

Ár 2013

I dagens afsnit af Art Attack får vi det til at lyne med gode ideer. Alex laver et stort, honningsødt kunstværk, og vi tryller kruseduller om til rigtige billeder. Til sidst er der en særlig pris til de mest kreative.
04:00
Ducktales

Senditíð 04:00 - 04:25 Bólkur kids

Partur 67

Ár 2019

Spænd dig godt fast til en omgang højtflyvende eventyr i selskab med Andebys berømte rigand og de tre ballademagere, nevøerne Rip, Rap og Rup. Sammen med fru Trippeby og hendes barnebarn, Tulle, undersøger ungerne godt gemte familiehemmeligheder fra onkel Joakims mystiske fortid, der sender familien ud på hårrejsende oplevelser over hele verden!
04:25
Big Hero 6 - TV-Serien

Senditíð 04:25 - 04:35 Bólkur kids

Ár 2019

Det er sommer i San Fransokyo, men Big Hero 6-holdet holder ikke fri. Da Noodle Burger Boy, alles yndlings-fastfood-ven, samler et hold onde robotter, er der maskot-kaos! Og der er mere… fra et forbrydelsesbekæmpende boyband til en dødbringende superspion, tager Hiro, Baymax og banden den til et helt nyt niveau!
04:35
Big Hero 6 - TV-Serien

Senditíð 04:35 - 04:50 Bólkur kids

Ár 2019

Det er sommer i San Fransokyo, men Big Hero 6-holdet holder ikke fri. Da Noodle Burger Boy, alles yndlings-fastfood-ven, samler et hold onde robotter, er der maskot-kaos! Og der er mere… fra et forbrydelsesbekæmpende boyband til en dødbringende superspion, tager Hiro, Baymax og banden den til et helt nyt niveau!
04:50
Ducktales

Senditíð 04:50 - 05:15 Bólkur kids

Partur 66

Ár 2019

Spænd dig godt fast til en omgang højtflyvende eventyr i selskab med Andebys berømte rigand og de tre ballademagere, nevøerne Rip, Rap og Rup. Sammen med fru Trippeby og hendes barnebarn, Tulle, undersøger ungerne godt gemte familiehemmeligheder fra onkel Joakims mystiske fortid, der sender familien ud på hårrejsende oplevelser over hele verden!
05:15
Ducktales

Senditíð 05:15 - 05:40 Bólkur kids

Partur 67

Ár 2019

Spænd dig godt fast til en omgang højtflyvende eventyr i selskab med Andebys berømte rigand og de tre ballademagere, nevøerne Rip, Rap og Rup. Sammen med fru Trippeby og hendes barnebarn, Tulle, undersøger ungerne godt gemte familiehemmeligheder fra onkel Joakims mystiske fortid, der sender familien ud på hårrejsende oplevelser over hele verden!
05:40
K.C. hemmelig agent

Senditíð 05:40 - 06:05 Bólkur kids

Partur 60

Ár 2017

Hun er den sejeste af de seje, den hårdeste af de hårde, hun er K.C. Hemmelig agent og hun finder sig ikke i noget!
BBC Brit
06:15
Aircrash Confidential

Senditíð 06:15 - 07:05 Partur 1

Ár 2018

A routine arrival at San Francisco International goes catastrophically wrong. The plane catches the sea wall, ripping the tail from the plane. Miraculously, most survive - though three school children are killed.
Lou Westlake: Director
07:05
Pointless

Senditíð 07:05 - 07:50 Partur 43

Ár 2015

Land England

Quiz show in which contestants try to score as few points as possible by coming up with the answers that no-one else can think of.
Alexander Armstrong: Host Richard Osman: Host
07:50
Pointless

Senditíð 07:50 - 08:35 Partur 44

Ár 2015

Land England

Quiz show in which contestants try to score as few points as possible by coming up with the answers that no-one else can think of.
Alexander Armstrong: Host Richard Osman: Host
08:35
Pointless

Senditíð 08:35 - 09:20 Partur 45

Ár 2015

Land England

Quiz show in which contestants try to score as few points as possible by coming up with the answers that no-one else can think of.
Alexander Armstrong: Host Richard Osman: Host
09:20
Travel Man: 48 Hours In..

Senditíð 09:20 - 09:45 Partur 2

Ár 2020

Land England

Richard is joined by comedian Lou Sanders for a two-day blast around Bergen. They explore the mountains and fjords that surround it, as well as sampling the best that this Norwegian city has to offer.
Richard Ayoade: Host
09:45
Travel Man: 48 Hours In..

Senditíð 09:45 - 10:10 Partur 3

Ár 2020

Land England

Richard Ayoade and Joe Wilkinson whizz round the historic Polish city of Krakow. Poland's second city is known for its culture, fairy-tale old town and baked goods.
Richard Ayoade: Host
10:10
Aircrash Confidential

Senditíð 10:10 - 11:00 Partur 1

Ár 2018

A routine arrival at San Francisco International goes catastrophically wrong. The plane catches the sea wall, ripping the tail from the plane. Miraculously, most survive - though three school children are killed.
Lou Westlake: Director
11:00
Top Gear

Senditíð 11:00 - 11:45 Partur 4

Ár 2019

Land England

Matt LeBlanc, Chris Harris and Rory Reid buy used luxury limousines from Rolls-Royce, Bentley and Mercedes... for the price of Britain's cheapest new car, and test them out in a six-hour endurance race at Silverstone.
Mark McQueen: Director Matt LeBlanc: Host Chris Harris: Host Rory Reid: Host Freddie Flintoff Paddy McGuinness
11:45
Travel Man: 48 Hours In..

Senditíð 11:45 - 12:10 Partur 2

Ár 2020

Land England

Richard is joined by comedian Lou Sanders for a two-day blast around Bergen. They explore the mountains and fjords that surround it, as well as sampling the best that this Norwegian city has to offer.
Richard Ayoade: Host
12:10
Travel Man: 48 Hours In..

Senditíð 12:10 - 12:35 Partur 3

Ár 2020

Land England

Richard Ayoade and Joe Wilkinson whizz round the historic Polish city of Krakow. Poland's second city is known for its culture, fairy-tale old town and baked goods.
Richard Ayoade: Host
12:35
Aircrash Confidential

Senditíð 12:35 - 13:25 Partur 1

Ár 2018

A routine arrival at San Francisco International goes catastrophically wrong. The plane catches the sea wall, ripping the tail from the plane. Miraculously, most survive - though three school children are killed.
Lou Westlake: Director
13:25
Pointless

Senditíð 13:25 - 14:10 Partur 43

Ár 2015

Land England

Quiz show in which contestants try to score as few points as possible by coming up with the answers that no-one else can think of.
Alexander Armstrong: Host Richard Osman: Host
14:10
Pointless

Senditíð 14:10 - 14:55 Partur 44

Ár 2015

Land England

Quiz show in which contestants try to score as few points as possible by coming up with the answers that no-one else can think of.
Alexander Armstrong: Host Richard Osman: Host
14:55
Pointless

Senditíð 14:55 - 15:40 Partur 45

Ár 2015

Land England

Quiz show in which contestants try to score as few points as possible by coming up with the answers that no-one else can think of.
Alexander Armstrong: Host Richard Osman: Host
15:40
QI

Senditíð 15:40 - 16:10 Partur 8

Ár 2019

Land England

Sandi Toksvig looks at animals which start with q, with Alan Davies, Daliso Chaponda, Phill Jupitus and Cariad Lloyd.
Ian Lorimer: Director Sandi Toksvig Alan Davies
16:10
QI

Senditíð 16:10 - 16:40 Partur 9

Ár 2019

Land England

Sandi Toksvig is today joined by Jimmy Carr, Andrew Maxwell, Sara Pascoe and Alan Davies.
Ian Lorimer: Director Sandi Toksvig Alan Davies
16:40
Top Gear

Senditíð 16:40 - 17:25 Partur 4

Ár 2019

Land England

Matt LeBlanc, Chris Harris and Rory Reid buy used luxury limousines from Rolls-Royce, Bentley and Mercedes... for the price of Britain's cheapest new car, and test them out in a six-hour endurance race at Silverstone.
Mark McQueen: Director Matt LeBlanc: Host Chris Harris: Host Rory Reid: Host Freddie Flintoff Paddy McGuinness
17:25
Michael McIntyre's Big Show

Senditíð 17:25 - 18:20 Partur 3

Ár 2016

Land England

Featuring music from Rod Stewart and James Morrison and comedy from Romesh Ranganathan, this episode also sees Dragons' Den investor Peter Jones partake in Celebrity Send to All.
Chris Howe: Director Michael McIntyre: Host
18:20
8 Out of 10 Cats Does Countdown

Senditíð 18:20 - 19:10 Partur 18

Ár 2016

Land England

Jimmy Carr hosts while Jon Richardson and Richard Osman vs Johnny Vegas and Sara Pascoe. With David O'Doherty, Joe Wilkinson, Rachel Riley and Susie Dent.
Jimmy Carr
19:10
Would I Lie To You?

Senditíð 19:10 - 19:40 Partur 4

Ár 2011

Land England

MasterChef's Gregg Wallace, EastEnders actress Nina Wadia and acerbic broadcaster Charlie Brooker join the regulars for the comedy quiz.
Rob Brydon: Host Nigel Havers Gregg Wallace Charlie Brooker Nina Wadia
19:40
Michael McIntyre's Big Show

Senditíð 19:40 - 20:30 Partur 4

Ár 2016

Land England

Michael presents another fun-packed show including a performance by Cirque du Soleil, a handyman as the Unexpected Star of the Show, and Strictly Come Dancing's Bruno Tonioli.
Chris Howe: Director Michael McIntyre: Host
20:30
8 Out of 10 Cats Does Countdown

Senditíð 20:30 - 21:15 Partur 8

Ár 2020

Land England

Jimmy Carr hosts with Sean Lock, Harriet Kemsley, Alan Carr and Catherine Tate in the words and numbers quiz. Adam Buxton joins Susie Dent in Dictionary Corner, while Rachel Riley looks after numbers.
21:15
Louis Theroux: Life on the Edge

Senditíð 21:15 - 22:10 Partur 2

Ár 2020

Land England

Louis Theroux explores how America has taken our darkest desires and commodified them.
Louis Theroux
22:10
Alan Davies: As Yet Untitled

Senditíð 22:10 - 22:55 Partur 1

Ár 2015

Land England

No agenda or script, just side-splitting improvised chat and amusing anecdotes with Alan Davies and his guests Katherine Jakeways, Lee Mack, Nick Helm and Olivia Lee.
Dave Skinner: Director Alan Davies: Host
22:55
Michael McIntyre's Big Show

Senditíð 22:55 - 23:50 Partur 4

Ár 2016

Land England

Michael presents another fun-packed show including a performance by Cirque du Soleil, a handyman as the Unexpected Star of the Show, and Strictly Come Dancing's Bruno Tonioli.
Chris Howe: Director Michael McIntyre: Host
23:50
8 Out of 10 Cats Does Countdown

Senditíð 23:50 - 00:35 Partur 8

Ár 2020

Land England

Jimmy Carr hosts with Sean Lock, Harriet Kemsley, Alan Carr and Catherine Tate in the words and numbers quiz. Adam Buxton joins Susie Dent in Dictionary Corner, while Rachel Riley looks after numbers.
00:35
Would I Lie To You?

Senditíð 00:35 - 01:05 Partur 4

Ár 2011

Land England

MasterChef's Gregg Wallace, EastEnders actress Nina Wadia and acerbic broadcaster Charlie Brooker join the regulars for the comedy quiz.
Rob Brydon: Host Nigel Havers Gregg Wallace Charlie Brooker Nina Wadia
01:05
Louis Theroux: Life on the Edge

Senditíð 01:05 - 02:00 Partur 2

Ár 2020

Land England

Louis Theroux explores how America has taken our darkest desires and commodified them.
Louis Theroux
02:00
Alan Davies: As Yet Untitled

Senditíð 02:00 - 02:45 Partur 1

Ár 2015

Land England

No agenda or script, just side-splitting improvised chat and amusing anecdotes with Alan Davies and his guests Katherine Jakeways, Lee Mack, Nick Helm and Olivia Lee.
Dave Skinner: Director Alan Davies: Host
02:45
Pointless

Senditíð 02:45 - 03:30 Partur 45

Ár 2015

Land England

Quiz show in which contestants try to score as few points as possible by coming up with the answers that no-one else can think of.
Alexander Armstrong: Host Richard Osman: Host
03:30
Would I Lie To You?

Senditíð 03:30 - 04:00 Partur 4

Ár 2011

Land England

MasterChef's Gregg Wallace, EastEnders actress Nina Wadia and acerbic broadcaster Charlie Brooker join the regulars for the comedy quiz.
Rob Brydon: Host Nigel Havers Gregg Wallace Charlie Brooker Nina Wadia
04:00
Top Gear

Senditíð 04:00 - 04:50 Partur 4

Ár 2019

Land England

Matt LeBlanc, Chris Harris and Rory Reid buy used luxury limousines from Rolls-Royce, Bentley and Mercedes... for the price of Britain's cheapest new car, and test them out in a six-hour endurance race at Silverstone.
Mark McQueen: Director Matt LeBlanc: Host Chris Harris: Host Rory Reid: Host Freddie Flintoff Paddy McGuinness
04:50
Top Gear: The Perfect Road Trip

Senditíð 04:50 - 06:15 Partur 1

Ár 2013

Land England

Jeremy Clarkson and Richard Hammond each choose their ideal modes of transport for an epic pilgrimage from Venice, Italy, to Pau in France.
Phil Churchward: Director Jeremy Clarkson: Host Richard Hammond: Host James May: Host
DR1
06:15
Gift ved første blik USA Vlll

Senditíð 06:15 - 06:55 Partur 7:16

Ár 2019

Land USA

For to uger siden giftede fire par sig som fremmede. De har været på bryllupsrejse og er flyttet sammen, og nu skal de møde hinandens venner for første gang. Bliver det en succes?
06:25
Miss Marple: Døden kommer med posten

Senditíð 06:25 - 10:00 Bólkur serie

Ár 2006

Land England

Lymstock er en landsby, hvor sladderen hersker. Nogen sender modbydelige anonyme smædebreve til byens borgere. Det medfører op til flere selvmord, men Miss Marple er ikke helt overbevist om dødsårsagerne. Hun starter sin egen efterforskning og får hjælp af den unge Jerry Burton, der er på rekreation i Lymstock og viser sig at have flair for detektivarbejde.
Geraldine McEwan: Miss Marple James D'Arcy: Jerry Burton Emilia Fox: Joanne Burton Harry Enfield: Richard Symmington Kevin Elyot: Director
06:55
Miss Marple: Døden kommer med posten

Senditíð 06:55 - 08:30 Bólkur serie

Ár 2006

Land England

Lymstock er en landsby, hvor sladderen hersker. Nogen sender modbydelige anonyme smædebreve til byens borgere. Det medfører op til flere selvmord, men Miss Marple er ikke helt overbevist om dødsårsagerne. Hun starter sin egen efterforskning og får hjælp af den unge Jerry Burton, der er på rekreation i Lymstock og viser sig at have flair for detektivarbejde.
Geraldine McEwan: Miss Marple James D'Arcy: Jerry Burton Emilia Fox: Joanne Burton Harry Enfield: Richard Symmington Kevin Elyot: Director
08:30
Guld i Købstæderne - Horsens

Senditíð 08:30 - 09:30 Ár 2016

Land Danmark

Guld i Købstæderne rykker i løbet af sommeren ud til fem danske byer med den helt særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Horsens. I Håndværkerforeningens smukke sal står nogle af Danmarks dygtigste eksperter klar til at vurdere de mange arvestykker, antikviteter og andre klenodier, som gæsterne har med. Blandt andet sætter de pris på en stor russisk isbjørn. Og vi får den helt usædvanlige og tragiske historie om et rationeringskrus fra en tysk koncentrationslejr. Til stede i salen er også tre professionelle opkøbere. Når tingene er blevet vurderet har de mulighed for at byde på genstandene. Opkøberne byder hinanden op, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, bliver der handlet. Opkøberne kæmper blandt andet om at få en helt unik guldring fra Hans Hansen med hjem. Cecilie Nielsen, programmets vært, kigger nærmere på nogle af byens særlige kendetegn. Blandt andet undersøger hun, om gågaden virkelig er så bred, som byen praler med.
09:30
Søs, Molly og malerne - P.S. Krøyer

Senditíð 09:30 - 10:00 Ár 2021

Land Danmark

Det er ikke kun idyl og kvinder i lange, hvide kjoler på stranden i Skagen, når Søs Egelind kigger nærmere på maleren P.S. Krøyers liv og kunst. Danmarks kunstnerkonge Krøyer, født på et sindssygehospital i Stavanger, er både nyskabende og vellidt i sin tid, men jalousi og kopiering af et hovedværk gør, at Søs må træde i karakter som konfliktmægler i en strid mellem Krøyer og Skagensmaleren Michael Ancher.
10:00
TV AVISEN

Senditíð 10:00 - 10:10 Bólkur news

Ár 2021

Land Danmark

10:10
Det Politiske Talkshow

Senditíð 10:10 - 10:45 Bólkur news

Ár 2021

Land Danmark

Programmet, der dykker ned i aktuelle politiske problemstillinger og dagsordener på Christiansborg. Johannes Langkilde inviterer tre hovedpersoner fra Christiansborg indenfor og taler med dem om deres udfordringer, sejre og nederlag og tager os med helt ind i maskinrummet. Det er politisk fyraften med god stemning og tid til det personlige, reflekterede svar.
10:15
Vi er ordbildne

Senditíð 10:15 - 10:45 Partur 3:6

Ár 2021

Land Danmark

Sara Blædel har sat sine ordblinde venner i stævne i et af Danmarks største supermarkeder. Tusindvis af varer fyldt med ord og bogstaver danner rammen for dagens udfordring: Indkøb! En disciplin, der virkelig sætter deltagernes læseog skrivefærdigheder på prøve, for ikke nok med de rigtige varer skal ned i indkøbsvognen, de skal også senere bruges i en opskrift, der skal imponere en kok med en michelinstjerne i bagagen.
10:45
Fodboldfeber - historien om Premier League

Senditíð 10:45 - 11:45 Bólkur documentary

Partur 2:4

Ár 2021

Land England

Han er en af fodboldens største legender. Franskmanden Eric Cantona, hvis talent, temperament og famøse karatespark i brystet på en tilskuer er med til at skaffe Sky TV et rekordhøjt antal abonnementer i de første år af Premier League. En periode, hvor også Manchester United-spillere som David Beckham og Ryan Giggs kom til at dominere ligaen og blev globale ikoner.
11:15
Hammerslag

Senditíð 11:15 - 11:40 Bólkur entertainment

Ár 2021

Land Danmark

I Hammerslag dyster to hold af ejendomsmæglere om prisen på boligere i hele landet.
11:40
Anne og Anders i Norden

Senditíð 11:40 - 14:10 Land Nordiske lande

Tag med Anne Hjernøe og Anders Agger på en eventyrlig rejse gennem Norden. Engang for mange år siden var det ét stort rige. I dag drømmer vi igen om den nordiske følelse. Fra indlandsisen til den russiske grænse.
11:45
Hammerslag

Senditíð 11:45 - 12:15 Bólkur entertainment

Ár 2021

Land Danmark

I Hammerslag dyster to hold af ejendomsmæglere om prisen på boligere i hele landet.
12:15
Anne og Anders i Norden - Grønland

Senditíð 12:15 - 13:15 Land Nordiske lande

Tag med Anne Hjernøe og Anders Agger på en eventyrlig rejse gennem Norden. Engang for mange år siden var det ét stort rige. I dag drømmer vi igen om den nordiske følelse. Fra indlandsisen til den russiske grænse. Anne og Anders ankommer til Qeqertarsuaq på Diskoøen på det helt rigtige tidspunkt. Der er fest i byen for de nye skoleelever i første klasse. Og så besøger de to rejsekammerater verdens ældste arktiske forskningsstation og mærker et Grønland, der på flere måder er under forandring.
13:15
Versus

Senditíð 13:15 - 14:15 Bólkur entertainment

Ár 2016

Land Danmark

Versus får besøg i studiet af en dinosaur, der skal kæmpe mod en 13-årig idrætsgymnast. Vi stiller også om til Vejle og et ræs op og ned ad Munkebjergbakken mellem en longboarder og en hillclimber. På en skrotplads i Højby dyster en gaffeltruck mod Danmarks bedste crossfittere, og på et uindviet stykke motorvej skal en flyttemand og en rallykører kæmpe om at køre stærkt OG forsigtigt på samme tid. Endelig mødes Hjalte og Tjelle til tre noget alternative atletikdiscipliner, inden der er rundtosset kasteduel i studiet mellem en rytmisk sportsgymnast og en militær femkæmper.
14:10
Alle mod 1

Senditíð 14:10 - 15:10 Bólkur entertainment

Partur 10:10

Ár 2020

Land Danmark

Fredag aften er det sidste chance for at konkurrere mod aftenens deltager i Alle mod 1, der handler om at komme tættest på det rigtige svar og de 100.000 kroner. Inde i studiet står Joakim Ingversen klar til at styre slagets gang, mens Stephania Potalivo tager sig af de vilde og ofte kolde forsøg, der altid ender med en tur i kanalen. Aftenens deltager er 22årige Kristian fra Herlev. Udover at være fantastisk til volleyball og en erfaren spejder, så mener Kristian han kan bruge sin strategiske og matematiske sans i aftenens udfordringer.
14:15
Arving ukendt II

Senditíð 14:15 - 15:15 Bólkur documentary

Partur 2:6

Ár 2018

Land Sverige

Da Waltraud Kristinsson dør i Malmø, er det hendes ønske, at hendes søn Gunnar skal få del i arven. Men det har ikke været muligt at finde ham. Hvorfor har mor og søn mistet kontakten? Kattis Ahlström og Niklas Källner søger svar i Island og Tyskland. Her opdager de, at Waltraud traf et skæbnesvangert valg, som har præget både hendes og sønnens liv.
15:10
Sanditon

Senditíð 15:10 - 16:00 Bólkur serie

Partur 3:8

Ár 2019

Land England

Charlotte gør sit bedste for at undgå Sidney, men det er lettere sagt end gjort. Samtidig bringer Tom en læge til byen. Lady Denham er ikke nogen stor fan af lægestanden, men Clara øjner en mulighed for at underløbe sir Edward og Esther.
15:15
Sanditon

Senditíð 15:15 - 16:00 Bólkur serie

Partur 3:8

Ár 2019

Land England

Charlotte gør sit bedste for at undgå Sidney, men det er lettere sagt end gjort. Samtidig bringer Tom en læge til byen. Lady Denham er ikke nogen stor fan af lægestanden, men Clara øjner en mulighed for at underløbe sir Edward og Esther.
16:00
Kender Du Typen? - Med kolonihave og Coq au vin

Senditíð 16:00 - 16:30 Ár 2021

Land Danmark

"Kender Du Typen?" besøger et kendt par, som har indrettet sig på en gammel kolonihavegrund på Københavns vestegn. Parret har en lejlighed i centrum af København, men bruger næsten al deres fritid i kolonihaven. De kalder det at "tage på landet", og livsstilseksperterne Anna Glad Wagner og Flemming Møldrup skal regne ud, hvilken kendt kvinde der elsker at synge Melodi Grand Prix-sange, mens herren i huset er mere til jazz.
Anna Lin: Host
16:30
TV AVISEN

Senditíð 16:30 - 17:00 Bólkur news

Ár 2021

Land Danmark

TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
17:00
Tæt på elefanterne: Farlige naboer

Senditíð 17:00 - 18:00 Bólkur documentary

Ár 2021

Land Tyskland

Elefanter er de største landpattedyr på Jorden. De er intelligente, majestætiske og magtfulde - og deres usædvanlige følsomhed og sociale bånd danner grundlaget for deres overlevelse. Men Afrikas grå giganter går en usikker fremtid i møde. For menneskene breder sig ind på elefanternes leveområder - og konflikter opstår. Kan elefanter og mennesker sameksistere i fremtiden?
18:00
Den store bagedyst - Masser af former og farver

Senditíð 18:00 - 19:00 Ár 2020

Land Danmark

"Det er jo nærmest finale-niveau", udbryder dommerne Katrine og Markus ved bedømmelsen af de særdeles farverige og smukke mesterværker. Der er brug for både præcision, rolige hænder og en kreativ idé, når de 8 deltagere skal kreere mosaikker af småkager. Og så er den hemmelige udfordring denne gang udviklet af en tidligere vinder af Den store bagedyst - med et stort talent for former og farver - af den lækre spiselige slags.
19:00
Jagtsæson

Senditíð 19:00 - 20:30 Bólkur movie

Ár 2017

Land Danmark

Evas eks-mand, Steen, kom hurtigt videre efter skilsmissen, da han erstattede Eva med den unge og sexede Bella, som nu også er blevet tæt med Evas barndomsveninde Marlene. Da Marlene fortæller, at hun måske er forelsket i en anden mand, arrangerer Eva og Bella mod alle odds en wellness-weekend for at dække over Marlenes affære. Men turen udvikler sig hurtigt til en konkurrence mellem Eva og Bella, og alt går galt under en fasanjagt, på grund af Evas kamp om at være Marlenes bedste veninde. Kan de 3 kvinder nå at blive gode venner igen inden Steen og Evas søn Olivers fødselsdag? Lærke Winther, Mia Lyhne, Stephania Potalivo
Lars Mering: Screenplay Claudia Boderke: Screenplay Tilde Harkamp: Director
20:30
Kriminalkommissær Barnaby XIX

Senditíð 20:30 - 22:00 Bólkur serie

Partur 6

Ár 2017

Land England

"Den niendes forbandelse". Violinisten Jacob Wheeler vinder en stor pris for næsen af den meget mere talentfulde Zac Sowande. Jacobs sejr kommer bag på alle, men overraskelse bliver til chok, da den unge prisvinder findes myrdet - kvalt med en violinstreng. Nu bliver det kommissær Barnabys tur til at svinge dirigentstokken.
22:00
Kommissær George Gently

Senditíð 22:00 - 23:30 Bólkur serie

Partur 11

Ár 2006

Land England

Gentlys ven og tidligere meddeler China findes død. Ifølge retsmedicineren skyldes dødsfaldet beruselse. Men sygeplejersken, der tog sig af China i hans sidste timer, fortæller en ganske anden historie, og Gently får mistanke om, at hans kolleger i politiet skjuler noget.
Martin Shaw: George Gently Lee Ingleby: John Bacchus Neil Pearson: Alan Shepherd Gillies MacKinnon: Director
23:30
Inspector Morse: Sidste bus til Woodstock

Senditíð 23:30 - 01:15 Bólkur serie

Ár 1988

Land England

18-årige Sylvia tager på tommelfingeren for at møde sin nye kæreste, John, på en pub. Den unge pige når frem - men ikke i live. Til sin forfærdelse finder John hende død på pubbens parkeringsplads. Alt tyder på, at hun er blevet myrdet af bilisten, der tog hende op. En ny sag for Inspector Morse og hans assistent Lewis.
John Thaw: Morse Kevin Whately: Lewis Jill Baker: Jennifer Coleby Peter Duffell: Director
00:10
Den store bagedyst - Den magiske gær

Senditíð 00:10 - 01:45 Ár 2020

Land Danmark

Der skal være fuldstændig styr på gær og gluten - og den helt perfekte afbagning - når deltagerne dyster i disciplinen gær! Der bliver fyret op under frituren i kampen om at være bedst til donuts, og mesterværkerne kræver både talent for brødbagning, pynteteknik og æstetisk sans. Og så kommer et par særdeles kendte gæstedommere forbi bageteltet i den hemmelige udfordring.
01:15
Den tynde blå linje

Senditíð 01:15 - 02:15 Bólkur serie

Partur 6:10

Ár 2019

Land Sverige

Magnus har droppet sin hårdkogte stil. Nu får han i stedet mulighed for at hjælpe unge på vej ved at træne Nami og hans bande i håndbold. Spørgsmålet er, om han kan styre dem. Jesse forsøger at være mindre urolig for sin datter. Men pludselig sker der noget, der får ham til at frygte for hendes liv.
01:45
Den tynde blå linje

Senditíð 01:45 - 02:30 Bólkur serie

Partur 6:10

Ár 2019

Land Sverige

Magnus har droppet sin hårdkogte stil. Nu får han i stedet mulighed for at hjælpe unge på vej ved at træne Nami og hans bande i håndbold. Spørgsmålet er, om han kan styre dem. Jesse forsøger at være mindre urolig for sin datter. Men pludselig sker der noget, der får ham til at frygte for hendes liv.
02:15
Kære nabo - gør bras til bolig - Frederiksberg

Senditíð 02:15 - 03:00 Ár 2016

Land Danmark

Da Mai og Lars Serup mødte hinanden, boede Lars alene i en rummelig lejlighed på Frederiksberg - kun i selskab med sin 2-årige datter, Olivia, der boede der sammen med ham på halv tid. Og da Mai kort efter flyttede sine sparsomme Ikeamøbler ind i lejligheden, gjorde de ikke det store nummer ud af indretningen - det var de alt for forelskede til at tænke på! Seks år og to børn senere er Mai og Lars ved at drukne i bastante møbler, børnene har ikke plads til at lege på deres deleværelse - og familien lever af to gange SU og Lars' fritidsjob. Det halter med andre ord faktisk noget med både økonomi og overskud, og derfor har familien skrevet til designer, Natalia Sanchez, og skattejæger, Søren Falk, for at bede om hjælp. Og hjælp får de, når Kære Nabo-holdet og en flok gode naboer i andelsforeningen forbarmer sig over dem og tryller med gode genbrugsfund og masser af knofedt.
02:30
Maddysten

Senditíð 02:30 - 03:25 Partur 8:8

Land Danmark

Det er finaletid i Maddysten, og de to finalefamilier skal lave kanapéer, drinks og chips, som de tidligere 18 deltagere skal bedømme. Og så skal de gætte oste med bind for øjnene. Til sidst skal de slå benene væk under dommerne med en tre-rettes menu, som skal sikre dem sejren og titlen som Danmarks dygtigste madfamilie. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang og den karismatiske kok og pizzakonge Gorm Wisweh.
03:00
Bonderøven 2015

Senditíð 03:00 - 03:25 Bólkur documentary

Partur 6

Ár 2014

Land Danmark

Masseovnen i det nye stuehus er ved at tage form - med god hjælp af Frands, som er ovnmurer-ekspert. I køkkenhaven står både grønkål og asparges klar til spisning. I fårefolden hilser Alma på de to nyfødte lam, mens Theresa holder styr på vædderen. Frank er taget på besøg hos en kornforædler for at hente nye sorter til Kastaniegården, nemlig nøgen-havre og purpur-hvede.
03:25
Udsendelsesophør

Senditíð 03:25 - 04:10 Bólkur kids

Land Danmark

04:10
Gift ved første blik USA Vlll

Senditíð 04:10 - 04:50 Partur 8:16

Ár 2019

Land USA

Der er kun fire uger til beslutningsdagen. Parrene forsøger at styrke deres forhold og udvikle en stærk intimitet både fysisk og emotionelt? Men det kræver ærlighed. Kan eksperterne hjælpe dem med at kommunikere og håndtere problemerne?
04:50
Gift ved første blik USA Vlll

Senditíð 04:50 - 05:30 Partur 9:16

Ár 2019

Land USA

De fire nygifte par skal udforske hinandens fortid for at se, hvad der har formet dem. Kan fortiden vise, om de har en fremtid sammen?
05:30
Tæt på elefanterne: Farlige naboer

Senditíð 05:30 - 06:20 Bólkur documentary

Ár 2021

Land Tyskland

Elefanter er de største landpattedyr på Jorden. De er intelligente, majestætiske og magtfulde - og deres usædvanlige følsomhed og sociale bånd danner grundlaget for deres overlevelse. Men Afrikas grå giganter går en usikker fremtid i møde. For menneskene breder sig ind på elefanternes leveområder - og konflikter opstår. Kan elefanter og mennesker sameksistere i fremtiden?
Kanal 5
06:10
Lufthavnens Beredskab

Senditíð 06:10 - 07:00 Bólkur documentary

Partur 1

Ár 2019

Land Danmark

I ’Lufthavnens beredskab’ kommer vi helt tæt på de to enheder ’Security’ og ’Brand og Redning’, der hver dag har ansvaret for at opretholde sikkerheden for de mange millioner af rejsende, der passerer Københavns Lufthavn døgnet rundt. De to enheder skal balancere mellem at være tryghedsskabende og hjælpsomme til at reagere i en fart, når de skal yde førstehjælp til passagerer eller stoppe kriminelle før de letter. Vi møder Martin fra Brand og Redning, der bliver kaldt ud til en sydkoreansk passager, som har akut brug for hjælp. Da han ankommer og undersøger den ældre mand, mistænker han, at der kan være tale om en blodprop i hjernen. Charlotte fra Security bliver kaldt ud til et fly, hvor piloten har smidt en mand af flyet, og hun må finde de helt store overtalelsesevner frem for at tale manden til ro. Ved sikkerhedsbåndet spotter personalet en genstand, der på mistænkelig vis ligner en bombe. Og de tager ingen chancer.
06:15
Lufthavnens Beredskab

Senditíð 06:15 - 07:05 Bólkur documentary

Partur 1

Ár 2019

Land Danmark

I ’Lufthavnens beredskab’ kommer vi helt tæt på de to enheder ’Security’ og ’Brand og Redning’, der hver dag har ansvaret for at opretholde sikkerheden for de mange millioner af rejsende, der passerer Københavns Lufthavn døgnet rundt. De to enheder skal balancere mellem at være tryghedsskabende og hjælpsomme til at reagere i en fart, når de skal yde førstehjælp til passagerer eller stoppe kriminelle før de letter. Vi møder Martin fra Brand og Redning, der bliver kaldt ud til en sydkoreansk passager, som har akut brug for hjælp. Da han ankommer og undersøger den ældre mand, mistænker han, at der kan være tale om en blodprop i hjernen. Charlotte fra Security bliver kaldt ud til et fly, hvor piloten har smidt en mand af flyet, og hun må finde de helt store overtalelsesevner frem for at tale manden til ro. Ved sikkerhedsbåndet spotter personalet en genstand, der på mistænkelig vis ligner en bombe. Og de tager ingen chancer.
07:00
Lufthavnens Beredskab

Senditíð 07:00 - 08:05 Bólkur documentary

Partur 2

Ár 2019

Land Danmark

Brand og Redning kører med fuld udrykning til en restaurant i lufthavnen, hvor en passager er faldet om. En ambulance bliver tilkaldt og det er nu op til Security at eskortere den sikkert frem til den syge passager. Operationscenteret spotter en mistænkelig mand på deres overvågning, der giver tegn til bekymring. Manden går rundt og sætter en lighter op til brandalarmerne og Security tilkaldes med det samme. Ved en indkørsel til lufthavnen bliver en ung mand kørt ned af en bil, og Brand og Rednings First Responders må rykke ud. Og så fortæller Henrik fra operationscenteret om to mænd, der forsøger at fragte narko via en kurervirksomhed i Københavns Lufthavn.
07:05
Lufthavnens Beredskab

Senditíð 07:05 - 08:05 Bólkur documentary

Partur 2

Ár 2019

Land Danmark

Brand og Redning kører med fuld udrykning til en restaurant i lufthavnen, hvor en passager er faldet om. En ambulance bliver tilkaldt og det er nu op til Security at eskortere den sikkert frem til den syge passager. Operationscenteret spotter en mistænkelig mand på deres overvågning, der giver tegn til bekymring. Manden går rundt og sætter en lighter op til brandalarmerne og Security tilkaldes med det samme. Ved en indkørsel til lufthavnen bliver en ung mand kørt ned af en bil, og Brand og Rednings First Responders må rykke ud. Og så fortæller Henrik fra operationscenteret om to mænd, der forsøger at fragte narko via en kurervirksomhed i Københavns Lufthavn.
08:05
Lufthavnens Beredskab

Senditíð 08:05 - 09:10 Bólkur documentary

Partur 3

Ár 2019

Land Danmark

En mand besvimer ved det centrale security check, og Brand og Redning må skynde sig frem for at yde assistance. Security bliver flere gange tilkaldt til en mand, som skal smides ud af lufthavnen. I en japansk familie er bedstemoren faldet om, og Security gør alt, hvad de kan, for at hjælpe den ældre dame og resten af familien. I et fly, der er ved at lande, har en passager fået et hjerteanfald, så Brand og Redning står klar til at yde førstehjælp - men pludselig får selvsamme fly tekniske problemer, og så bliver hele lufthavnens beredskab sat i aktion.
09:10
The Big Bang Theory

Senditíð 09:10 - 09:40 Bólkur serie

Partur 2

Leonard drømmer, at Sheldon kysser Penny, hvilket han tager som et tegn på, at han hellere må oppe sig. Sheldon giver de to nygifte billetter til San Francisco, mens han fortsat langer ud efter Amy.
"Johny Galecki" "Jim Parsons" "Kaley Couco" "Simon Helberg" "Kunal Nayyar" "Mayim Bialik" "Chuck Lorre"
09:40
The Big Bang Theory

Senditíð 09:40 - 10:10 Bólkur serie

Partur 3

Pigerne holder fest for Penny, mens fyrene kidnapper Leonard og tager ham til Mexico på en forsinket polterabend.
"Johny Galecki" "Jim Parsons" "Kaley Couco" "Simon Helberg" "Kunal Nayyar" "Mayim Bialik" "Chuck Lorre"
10:10
The Big Bang Theory

Senditíð 10:10 - 10:35 Bólkur serie

Partur 4

Leonard flytter endelig ind hos Penny, mens de andre fyre forsøger at lave et band. Sheldon leder efter en ny sambo.
"Johny Galecki" "Jim Parsons" "Kaley Couco" "Simon Helberg" "Kunal Nayyar" "Mayim Bialik" "Chuck Lorre"
10:35
The Big Bang Theory

Senditíð 10:35 - 11:05 Bólkur serie

Partur 5

Fyrene beslutter sig for at prøve fægtning, mens pigerne forsøger at finde flere kvindelige kunder til Stuarts tegneseriebutik. Både Sheldon og Amy tænker på at date nye mennesker.
"Johny Galecki" "Jim Parsons" "Kaley Couco" "Simon Helberg" "Kunal Nayyar" "Mayim Bialik" "Chuck Lorre"
11:05
The Big Bang Theory

Senditíð 11:05 - 11:35 Bólkur serie

Partur 6

Mens nogle svenske forskere forsøger at stjæle Leonard og Sheldons teori, forsøger resten af banden at få Amy tilbage på rette spor.
"Johny Galecki" "Jim Parsons" "Kaley Couco" "Simon Helberg" "Kunal Nayyar" "Mayim Bialik" "Chuck Lorre"
11:35
The Big Bang Theory

Senditíð 11:35 - 12:05 Bólkur serie

Partur 7

Will Wheaton interviewer Sheldon til en Star Trek-dokumentar, men han afslører sin plan om at fri til Amy. Bernadette vil gerne renovere deres hus.
"Johny Galecki" "Jim Parsons" "Kaley Couco" "Simon Helberg" "Kunal Nayyar" "Mayim Bialik" "Chuck Lorre"
12:05
The Big Bang Theory

Senditíð 12:05 - 12:35 Bólkur serie

Partur 8

Leonard, Penny og Bernadette udspionerer Amy, som er på en rigtig date. Sheldon tvinger Howard og Raj til at finde ham en ny kæreste, da det var dem, der fandt Amy.
"Johny Galecki" "Jim Parsons" "Kaley Couco" "Simon Helberg" "Kunal Nayyar" "Mayim Bialik" "Chuck Lorre"
12:35
The Big Bang Theory

Senditíð 12:35 - 13:05 Bólkur serie

Partur 9

Leonard og Penny forbereder deres første Thanksgiving-middag som ægtefæller, mens Sheldon og Amy tager i akvarie. Resten af banden serverer mad for de hjemløse.
"Johny Galecki" "Jim Parsons" "Kaley Couco" "Simon Helberg" "Kunal Nayyar" "Mayim Bialik" "Chuck Lorre"
13:05
The Big Bang Theory

Senditíð 13:05 - 13:45 Bólkur serie

Partur 10

Amy inviterer Dave hjem til middag. Sheldon har fået en melodi på hjernen. Howard og Raj opsporer deres bands eneste fan.
"Johny Galecki" "Jim Parsons" "Kaley Couco" "Simon Helberg" "Kunal Nayyar" "Mayim Bialik" "Chuck Lorre"
13:45
The Big Bang Theory

Senditíð 13:45 - 14:20 Bólkur serie

Partur 11

Gutterne forbereder sig til premieren på den seneste Star Wars-film, mens Sheldon planlægger noget særligt til Amys fødselsdag.
"Johny Galecki" "Jim Parsons" "Kaley Couco" "Simon Helberg" "Kunal Nayyar" "Mayim Bialik" "Chuck Lorre"
14:20
Stjerner i trøjen

Senditíð 14:20 - 15:25 Bólkur entertainment

Partur 8

Land Danmark

Oberst Dar skruer endnu højere op for kravene til aspiranterne, for i dag skal deres mod stå sin prøve. De skal én af gangen modstå kroppens impulser og lade sig falde bagover i havet i det frygtede udspring "død mur". Straks efter venter den 50 meter lodrette klippevæg Spejlet. Her skal aspiranterne rappelle ned og samtidig være ekstremt mentalt fokuserede. En opgave, der ikke falder lige naturligt for alle. Ovenpå to angstprovokerende øvelser, slutter aspiranterne dagen af med at bryde befalingsmændenes tillid.
15:25
12 Uger i Helvede

Senditíð 15:25 - 16:20 Bólkur entertainment

Partur 8

Ár 2021

Land Danmark

Afslutningen på de vanvittigt hårde 12 uger nærmer sig, og det er blevet tid til slutvejningen for de fem tilbageværende deltagere. Kan de fortsætte de gode vaner? Anne Louise Hassing føler sig 10 år yngre og er sikker på, at hun aldrig vil slippe træningen igen. Cutfather har fokus på, om han kan holde formen efter forløbet og får hjælp fra en diætist til, hvordan han undgår at falde i slikskuffen igen. Esben Dalgaard er ikke tilfreds med sit vægttab, og han undrer sig over en stigende udmattelse og træthed. Det viser der sig desværre at være en helt anden forklaring på. Simon Jul, som fik konstateret sukkersyge for 10 år siden, har fået en øget livskvalitet takket være hans store vægttab og gode form, og Iben Hjejle har indset, at et sundt liv handler om meget andet end bare en flot krop.
16:20
Harry Potter og Fønixordenen

Senditíð 16:20 - 19:00 Bólkur movie

Ár 2007

Land England

Harry er tilbage i sit femte år på Hogwarts, og selvom de foregående års hændelser var meget voldsomme, så er de færreste overbeviste om Voldermorts tilbagekomst. Specielt ikke ministeren for magi, Cornelius Fudge, der mener det hele er Dumbledores skyld. Imens lægger mørke magter meget onde planer i kulissen, og igen er det op til Harry og hans venner at afværge katastrofen.
"Daniel Radcliffe" "Emma Watson" "Rupert Grint" "Bonnie Wright" "Ralph Fiennes" "Maggie Smith" "Tom Felton" "Alan Rickman" David Yates: Director
19:00
Harry Potter og Halvblodsprinsen

Senditíð 19:00 - 22:20 Bólkur movie

Ár 2009

Land England

Hogwarts er ikke længere et sikkert sted at opholde sig, og Harry Potter har mistanke om, at faren ligger indenfor skolens mure. Dumbledore er dog mere opsat på at forberede ham på den endelige kamp, som han ved nærmer sig, og sammen forsøger de at finde den nøgle, der kan afsløre Voldemorts forsvar. For at gøre dette rekrutterer Dumbledore sin gamle ven og kollega, levemanden Professor Horace Schnobbevom, som menes at have vitale informationer, der kan bruges mod Voldemort.
"Daniel Radcliffe" "Rupert Grint" "Emma Watson" "Tom Felton" "Michael Gambon" David Yates: Director
22:20
The Post

Senditíð 22:20 - 00:55 Ár 2017

Land USA

I USA har fire præsidenter efter hinanden forholdt offentligheden sandheden om, hvordan det er gået med Vietnam-krigen. I 1971 offentliggør avisen The New York Times detaljerede oplysninger fra hemmeligstemplede papirer om dette. Da avisen rammes af et retsligt forbud mod at skrive mere, står konkurrenten The Washington Post med udfordringen om, hvorvidt de skal fortsætte afsløringerne. Det sætter avisens ejer Kay Graham og dens chefredaktør Ben Bradlee over for en række svære valg.
"Tom Hanks" "Meryl Streep" "Sarah Paulson" "Bob Odenkirk" "Tracy Letts" Steven Spielberg: Director
00:55
Blindspot

Senditíð 00:55 - 01:55 Partur 19

Ár 2018

Land USA

Da et dødeligt våben bliver stjålet, opdager holdet en international sammensværgelse. Og så dukker en skikkelse op fra Wellers fortid, der bringer smertefulde minder med sig.
"Jaimie Alexander" "Sullivan Stapleton" "Audrey Esparza" "Ashley Johnson" Martin Gero: Director
01:55
Special Victims Unit

Senditíð 01:55 - 03:10 Bólkur serie

Partur 13

En producer af reality-tv-programmer bliver anklaget for at have voldtaget en kvinde, som har været til optagelsesprøve på et program. Arrestationen af produceren fører imidlertid til en gidselsituation. Båndene mellem Benson og anklageren David Haden bliver styrket.
"Christopher Meloni" "Mariska Hargitay" "Richard Belzer" "Dann Florek" "Ice-T" "B.D. Wong" "Tamara Tunie" "Diane Neal" "Stephanie March"
03:10
House Hunters International

Senditíð 03:10 - 03:57 Bólkur entertainment

Partur 4

Ár 2018

Land USA

Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel.
03:57
Food Lab

Senditíð 03:57 - 04:00 Bólkur documentary

Partur 59

Ár 2013

Land Irland

Lækker mad fra hele verden!
04:00
House Hunters International

Senditíð 04:00 - 04:25 Bólkur entertainment

Partur 3

Ár 2018

Land USA

Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel.
04:25
Mom

Senditíð 04:25 - 04:50 Partur 7

Ár 2020

Land USA

Bonnie bliver ked af det, da Adam foretager et stort køb uden at konsultere hende. Jill får en uventet reaktion, da hendes tandlæge går på pension.
"Allison Janney" "Anna Faris" "Mimi Kennedy" "Jaime Pressly" "William Fichtner" "Kristen Johnston"
04:50
CSI: Miami

Senditíð 04:50 - 05:35 Bólkur serie

Partur 17

Ár 2015

Land USA

En kvinde bliver dræbt, da hendes bil rammer en mur. Da Horatio ankommer til stedet, finder han liget af en mand i bilens bagagerum. Efterforskningen afslører, at en anden bil var involveret i ulykken, samt at en halskæde til fire millioner dollars er blevet stjålet fra gerningsstedet. I laboratoriet bliver der kastet lys over Natalias hemmelighedsfulde fortid, da Horatio beder hende om at hjælpe til under efterforskningen.
"David Caruso" "Adam Rodriguez" "Khandi Alexander" "Emily Procter" "Rex Linn" "Sofia Milos" "Jonathan Togo"
05:35
CSI: Miami

Senditíð 05:35 - 06:25 Bólkur serie

Partur 19

Ár 2015

Land USA

Tre maskerede mænd udplyndrer kvinder på et spabad i Coconut Grove. Et af ofrene bliver skudt ned, da hun gør modstand med en peberspray. Da Horatio ankommer til gerningsstedet opdager han, at Marisol er blandt de øvrige kvinder, som er blevet såret under overfaldet. Efterforskningen tager fart, da det viser sig, at den skyldige nu er begyndt at bryde ind i kvinders hjem. Horatio og Marisol træffer en overraskende beslutning.
"David Caruso" "Adam Rodriguez" "Khandi Alexander" "Emily Procter" "Rex Linn" "Sofia Milos" "Jonathan Togo"
TV3+
06:10
Vore værste år

Senditíð 06:10 - 06:40 Bólkur serie

Partur 23

Ár 1990

Land USA

Peggy har gennem mange år købt en masse ragelse, som familien ikke længere har plads til. Al spørger derfor naboen, om de må holde et "garage sale" hos dem, da de har mere plads. Peggy er knust over at skulle skille sig af med alle sine ting, og prøver alle kneb for at beholde dem.
Ed O'Neill: Al Bundy Katey Sagal: Peggy Bundy Christina Applegate: Kelly Bundy David Faustino: Bud Bundy Amanda Bearse: Marcy Rhoades David Garrison: Steve Rhoades Alex Walters: guest Andy Steinfeld: guest Kate Morrison: guest Josh Carroll: guest Brent Co
06:40
Vore værste år

Senditíð 06:40 - 07:15 Bólkur serie

Partur 1

Ár 1990

Land USA

Kelly og Al foregiver at være syge, så de kan slippe for at tage med hjem til Peggys mor. Men Kelly ender med virkelig at være syg, og Al må tage sig af hende. Al får også set sit yndlings TV-show "Psycho Dad", og han elsker programmets indledningsmelodi!
Ed O'Neill: Al Bundy Katey Sagal: Peggy Bundy Christina Applegate: Kelly Bundy David Faustino: Bud Bundy Amanda Bearse: Marcy Rhoades Pamela Anderson: guest Becky Mullen: guest Jay Anthony Franke: guest Michael G. Moye: other Ron Leavitt: other Barbara Cr
07:15
Bones

Senditíð 07:15 - 08:15 Bólkur serie

Partur 10

Ár 2013

Land USA

Da der bliver fundet rester af et menneske i et skolecafeterias gryderet, udfordres teamet til ikke kun at identificere ofret og gerningsmanden men også til at efterforske madindustrien.
Emily Deschanel: Dr. Temperance "Bones" Brennan David Boreanaz: FBI Special Agent Seeley Booth T.J. Thyne: Dr. Jack Hodgins Michaela Conlin: Angela Montenegro Tamara Taylor: Dr. Camille "Cam" Saroyan John Francis Daley: Dr. Lance Sweets Patricia Belcher:
08:15
Bones

Senditíð 08:15 - 09:10 Bólkur serie

Partur 11

Ár 2013

Land USA

Booth og Brennan efterforsker mordet på en gymnast, men indsamlingen af bevismateriale forhindres af et lynnedslag. Samtidig bliver Booth overrasket og bekymret over Brennans forhold til ofrets far.
Emily Deschanel: Dr. Temperance "Bones" Brennan David Boreanaz: FBI Special Agent Seeley Booth T.J. Thyne: Dr. Jack Hodgins Michaela Conlin: Angela Montenegro Tamara Taylor: Dr. Camille "Cam" Saroyan John Francis Daley: Dr. Lance Sweets Pej Vahdat: guest
09:10
Bones

Senditíð 09:10 - 10:10 Bólkur serie

Partur 12

Ár 2014

Land USA

Lana Brewsters lig bliver sendt hjem til Booth og Brennan. Brennan har mareridt om en seriemorder, som måske har myrdet Lana, og i disse mareridt dukker Pelant op.
Emily Deschanel: Dr. Temperance "Bones" Brennan David Boreanaz: FBI Special Agent Seeley Booth T.J. Thyne: Dr. Jack Hodgins Michaela Conlin: Angela Montenegro Tamara Taylor: Dr. Camille "Cam" Saroyan John Francis Daley: Dr. Lance Sweets Eugene Byrd: guest
10:10
NCIS: Los Angeles

Senditíð 10:10 - 11:05 Bólkur serie

Partur 14

Ár 2018

Land USA

Teamet samarbejder med FBI for at finde en terroristcelle i Los Angeles, som formodes at forberede sig til et angreb.
Chris O'Donnell: Special Agent G. Callen LL Cool J: Special Agent Sam Hanna Linda Hunt: Henrietta "Hetty" Lange Daniela Ruah: Special Agent Kensi Blye Eric Christian Olsen: LAPD Detective Marty Deeks Barrett Foa: Tech Operator Eric Beale Renée Felice Smit
11:05
NCIS: Los Angeles

Senditíð 11:05 - 12:00 Bólkur serie

Partur 15

Ár 2018

Land USA

Teamet fortsætter deres søgen efter en terrorcelle i Los Angeles. Callen og Sam bliver fanget i en biograf, da flere bomber bliver detoneret og alle udgange er monteret med sprængstoffer.
Chris O'Donnell: Special Agent G. Callen LL Cool J: Special Agent Sam Hanna Linda Hunt: Henrietta "Hetty" Lange Daniela Ruah: Special Agent Kensi Blye Eric Christian Olsen: LAPD Detective Marty Deeks Barrett Foa: Tech Operator Eric Beale Renée Felice Smit
12:00
NCIS: Los Angeles

Senditíð 12:00 - 13:00 Bólkur serie

Partur 16

Ár 2018

Land USA

NCIS efterforsker mordet på en journalist som var ved at skrive en afslørende artikel om en klassificeret militæroperation.
Chris O'Donnell: Special Agent G. Callen LL Cool J: Special Agent Sam Hanna Linda Hunt: Henrietta "Hetty" Lange Daniela Ruah: Special Agent Kensi Blye Eric Christian Olsen: LAPD Detective Marty Deeks Barrett Foa: Tech Operator Eric Beale Renée Felice Smit
13:00
NCIS: Los Angeles

Senditíð 13:00 - 13:55 Bólkur serie

Partur 17

Ár 2018

Land USA

Efter flere måneders planlægning, fejrer NCIS familien endelig Kensi og Deeks bryllup. En gammel bekendt kommer også på uventet besøg.
Chris O'Donnell: Special Agent G. Callen LL Cool J: Special Agent Sam Hanna Linda Hunt: Henrietta "Hetty" Lange Daniela Ruah: Special Agent Kensi Blye Eric Christian Olsen: LAPD Detective Marty Deeks Barrett Foa: Tech Operator Eric Beale Renée Felice Smit
13:55
Deep Impact

Senditíð 13:55 - 16:25 Bólkur movie

Ár 1998

Land USA

Da det kommer frem, at en enorm komet er på kollisionskurs med Jorden, forbereder en række amerikanere sig på forskellig vis. Leo Biederman, den 14-årige amatørastronom, der opdagede kometen, oplever sin første kærlighed, mens en ambitiøs kvindelig nyhedsvært forsøger at forsone sig med sine forældre. Samtidig befinder en tidligere astronaut sig pludselig blandt stjernerne igen i et forsøg på at forhindre katastrofen.
Mimi Leder: director Robert Duvall: Captain Spurgeon "Fish" Tanner Téa Leoni: Jenny Lerner Morgan Freeman: President Tom Beck James Cromwell: Alan Rittenhouse Elijah Wood: Leo Beiderman Vanessa Redgrave: Robin Lerner Maximilian Schell: Jason Lerner Ron El
16:25
Premier League

Senditíð 16:25 - 18:30 Partur 9

Ár 2021

Land England

I verdens bedste liga er det atter tid til kamp, når Brighton Hove & Albion får besøg af de regerende mestre fra Manchester City i niende spillerunde. De to mandskaber krydser klinger på American Express Community Stadium. Hjemmeholdet har lagt godt for land og er langt fra sidste sæsons skuffende 16. plads. Gæsterne fra Manchester er dog også kommet uproblematisk fra start, så der er lagt op til kamp mellem to mandskaber med selvtilliden i top. Brighton vil få det svært, men kan de overraske?
18:30
The WHOLE NINE YARDS

Senditíð 18:30 - 20:30 Ár 2000

Land USA

En tandlæge får vendt sit liv på hovedet, da han får en berømt gangster til nabo, og hans kone overbeviser ham om at afsløre det overfor en berygtet mafiaboss.
Bruce Willis: Jimmy "The Tulip" Tudeski Matthew Perry: Nicholas "Oz" Oseransky Amanda Peet: Jill St. Claire Rosanna Arquette: Sophie Oseransky Michael Clarke Duncan: Frankie Figs Natasha Henstridge: Cynthia Tudeski Jonathan Lynn: director Kevin Pollak: Ya
20:30
Optakt til Formel 1

Senditíð 20:30 - 21:00 Bólkur sport

Partur 18

Ár 2021

Land Frankrig

Peter Palshøj og Formel 1-ekspert Nicolas Kiesa klæder dig på til kvalifikationen forud for USA’s Grand Prix. Optakten byder på gennemgang af Circuit of The Americas, skarpe analyser og spændende interviews med teams og kørere.
21:00
Formel 1

Senditíð 21:00 - 22:00 Bólkur sport

Partur 18

Ár 2021

Land Frankrig

Motorsportens kongeklasse er draget over atlanten og er landet i Texas, hvor USA’s Grand Prix løber af stablen på Circuit of The Americas. Her venter sæsonens 17. afdeling, hvor Hamilton, Verstappen og det fartglade felt nu skal sætte den hurtigste omgangstid og dermed opnå pole position forud for grandprixet. Med en god startplacering på gridden, kan man nemlig være med helt fremme i feltet, når der i søndagens race skal kæmpes om vigtige VM-point. Følg din favorit i kvalifikationen lige her!
22:00
Opfølgning på Formel 1

Senditíð 22:00 - 22:30 Bólkur sport

Partur 18

Ár 2021

Land Frankrig

Motorsportens fineste klasse, Formel 1, dækkes intensivt, når der følges op på kvalifikationen til USA's Grand Prix. Peter Palshøj er flankeret af Formel 1-ekspert Nicolas Kiesa, og sammen deler de ud af deres brede faglige viden. Opfølgningen byder på højdepunkterne fra Circuit of The Americas, skarpe analyser og spændende interviews med teams og kørere.
22:30
Bagstiv i boblebadet

Senditíð 22:30 - 00:30 Ár 2009

Land USA

Intet er for plat, når fire venner får sig en meget våd omgang afterskiing i et boblebad. Problemet er bare, at de vågner op med historiske tømmermænd. Året er nemlig pludselig 1986.
Steve Pink: director John Cusack: Adam Rob Corddry: Lou Craig Robinson: Nick Clark Duke: Jacob Chevy Chase: Repairman Crispin Glover: Phil Lizzy Caplan: April Sebastian Stan: Blaine Collette Wolfe: Kelly Lyndsy Fonseca: Jenny John Cusack: other Grace Loh:
00:30
Step Brothers

Senditíð 00:30 - 02:30 Bólkur movie

Ár 2008

Land USA

Brennan og Dale er begge omkring 40 år, da Brennans mor og Dales far gifter sig. Sønnerne bor stadigvæk sammen med deres forældre, så de må nu dele værelse.
Adam McKay: director Will Ferrell: Brennan Huff Mary Steenburgen: Nancy Richard Jenkins: Robert John C. Reilly: Dale Doback Adam Scott: Derek Huff Kathryn Hahn: Alice Huff Andrea Savage: Denise Rob Riggle: Randy Lurie Poston: Tommy Elizabeth Yozamp: Tiffa
02:30
Cops

Senditíð 02:30 - 03:00 Bólkur entertainment

Partur 17

Ár 2014

Land USA

En mistænkt spritbilist minder om en berømt fyr. En nøgen mand chokerer en fremmed kvinde på hendes terrasse. En datter flipper ud og chokerer hele lejligheden, da moren fjerner Facebook.
John Langley: other
03:00
Cops

Senditíð 03:00 - 03:30 Bólkur entertainment

Partur 18

Ár 2014

Land USA

En teenager griber ind i et bizart husspektakel, og en kvinde beder politiet om at arrestere hende, efter hun ødelægger sit hjem.
John Langley: other
03:30
Cops

Senditíð 03:30 - 04:00 Bólkur entertainment

Partur 19

Ár 2014

Land USA

Betjentene stopper en ædru mistænkt der opfører sig underligt, samtidig får vi se hvilke konsekvenser det har, når man slår til en scooter.
John Langley: other
04:00
Vore værste år

Senditíð 04:00 - 04:30 Bólkur serie

Partur 2

Ár 1990

Land USA

Det er Labor Day. Al beslutter sig for at tage familien med på en tur og se Amerika fra bilen, men i stedet ender de med at tilbringe hele dagen i en trafikprop.
Ed O'Neill: Al Bundy Katey Sagal: Peggy Bundy Christina Applegate: Kelly Bundy David Faustino: Bud Bundy Amanda Bearse: Marcy Rhoades Eric Menyuk: guest Marla Frees: guest Frank Lloyd: guest Gita Isak: guest Eddie Rio: guest Michael G. Moye: other Ron Lea
04:30
Vore værste år

Senditíð 04:30 - 05:05 Bólkur serie

Partur 3

Ár 1990

Land USA

Bud er helt vild for at få en bil, nu da han har fået kørekort. Men Al insisterer stadig på at køre ham. Alligevel får Al snart nok, og Bud og Kelly får lov til at låne bilen. De to unge når slet ikke ud af indkørselen, får de får deres første skade.
Ed O'Neill: Al Bundy Katey Sagal: Peggy Bundy Christina Applegate: Kelly Bundy David Faustino: Bud Bundy Amanda Bearse: Marcy Rhoades Joyce Brothers: guest Mark L. Taylor: guest Rif Hutton: guest Michael G. Moye: other Ron Leavitt: other Barbara Cramer: o
05:05
Vore værste år

Senditíð 05:05 - 05:35 Bólkur serie

Partur 4

Ár 1990

Land USA

Al har en dårlig dag. Og da baseball-holdet taber, giver Peggy og børnene ham skylden. Selv prøver Al at skyde skylden på Marcy, som ikke gav den fornødne opbakning. I håbet om at vinde en stor kamp ugen efter, bliver Al erstattet af den flotte Sven Hunkstrom.
Ed O'Neill: Al Bundy Katey Sagal: Peggy Bundy Christina Applegate: Kelly Bundy David Faustino: Bud Bundy Amanda Bearse: Marcy Rhoades Reid Shelton: guest Dan Blom: guest Steve Susskind: guest Frank Lloyd: guest Greg Lewis: guest Ian Ziering: guest Ray Tem
05:35
Vore værste år

Senditíð 05:35 - 06:10 Bólkur serie

Partur 5

Ár 1990

Land USA

Peggy efterlader en sulten Al hjemme, da hun og Marcy skal ud og danse. Peggy møder hurtigt den flotte Andy. Imponeret over Andys gode manerer og flotte udseende, begynder Peggy at mødes med ham regelmæssigt i danseklubben.
Ed O'Neill: Al Bundy Katey Sagal: Peggy Bundy Christina Applegate: Kelly Bundy David Faustino: Bud Bundy Amanda Bearse: Marcy Rhoades Sam McMurray: guest Dorit Sauer: guest Dan Castellaneta: guest Michael G. Moye: other Ron Leavitt: other Barbara Cramer:
Discovery Channel
06:15
Salvage Hunters

Senditíð 06:15 - 07:15 Bólkur entertainment

Partur 16

Ár 2020

Drew og Tee tager til Cornwall for at besøge et bryggeri i St Austell. Derudover stopper de i Penzance og surfer i havet under deres eventyr.
07:15
Fast N' Loud

Senditíð 07:15 - 08:15 Bólkur documentary

Partur 13

Ár 2018

Richard Rawlings gennemsøger de fjerneste egne af Texas i jagten på glemte klassiske biler, han kan købe og restaurere på Gas Monkey Garage i Dallas.
08:15
Fast N' Loud

Senditíð 08:15 - 09:20 Bólkur documentary

Partur 14

Ár 2018

Richard Rawlings gennemsøger de fjerneste egne af Texas i jagten på glemte klassiske biler, han kan købe og restaurere på Gas Monkey Garage i Dallas.
09:20
Mighty Truckers

Senditíð 09:20 - 10:25 Bólkur documentary

Partur 1

Ár 2019

Det er ikke let at være lastbilchauffør: Lange dage, kæmpelæs og trafikerede veje er blot nogle af udfordringerne. Lastbilchauffører fra Tyskland, Italien og Holland fortæller.
10:25
Mighty Truckers

Senditíð 10:25 - 11:30 Bólkur documentary

Partur 2

Ár 2019

Det er ikke let at være lastbilchauffør: Lange dage, kæmpelæs og trafikerede veje er blot nogle udfordringerne. Lastbilchauffører fra Tyskland, Italien og Holland fortæller.
11:30
Mighty Truckers

Senditíð 11:30 - 12:35 Bólkur documentary

Partur 3

Ár 2019

Det er ikke let at være lastbilchauffør: Lange dage, kæmpelæs og trafikerede veje er blot nogle af udfordringerne. Lastbilchauffører fra Tyskland, Italien og Holland fortæller.
12:35
Mighty Truckers

Senditíð 12:35 - 13:40 Bólkur documentary

Partur 4

Ár 2019

Det er ikke let at være lastbilchauffør: Lange dage, kæmpelæs og trafikerede veje er blot nogle af udfordringerne. Lastbilchauffører fra Tyskland, Italien og Holland fortæller.
13:40
Garage Rehab

Senditíð 13:40 - 14:50 Bólkur documentary

Partur 19

Ár 2018

Overalt i USA går værksteder konkurs. Richard Rawlings fra Gas Monkey Garage bruger sin know-how til at vende lykken for de hårdt prøvede værksteder og få styr på omsætningen.
14:50
Garage Rehab

Senditíð 14:50 - 16:00 Bólkur documentary

Partur 16

Ár 2018

Richard er i Tampa i Florida for at redde Mark Dicks' nødlidende motorcykelværksted fra at drukne i skrot og ødelagt udstyr. Kan han og gutterne genoplive Low Life?
16:00
Wheeler Dealers

Senditíð 16:00 - 17:00 Bólkur entertainment

Partur 14

Ár 2016

Mike søger den første Bond-bil, en 1963 Sunbeam Alpine. Han finder en rustfri race-klar motor, og Edd skal klare nogle overraskelser i motorrummet.
17:00
Wheeler Dealers

Senditíð 17:00 - 18:00 Bólkur entertainment

Partur 15

Ár 2016

Mike søger efter en militær-offroader, en Humvee. Han og Edd bygger et campingkøretøj med 4-hjulstræk, der kan køre, hvor intet mobilehome har været før.
18:00
Wheeler Dealers

Senditíð 18:00 - 19:00 Bólkur entertainment

Partur 16

Ár 2016

Mike finder en 1985 Maserati Bi-Turbo, der blev konverteret ti el i de tidlige 90'ere. Kan de arbejde på deres første el-projekt nogensinde og stadig tjene på det?
19:00
Deadliest Catch

Senditíð 19:00 - 20:00 Bólkur documentary

Partur 20

En krabbefisker i Alaska har et af de mest dødbringende job i verden. De kæmper på de forræderiske bølger i Beringshavet på jagt efter værdifulde kongekrabber.
20:00
Deadliest Catch: Bloodline

Senditíð 20:00 - 21:00 Bólkur documentary

Partur 7

Casey og Jeff må tilpasse deres fiskeristrategi for at overliste hajerne i Oahu. En af Phils gamle venner inspirerer Josh til at bringe Cornelia Marie til Hawaii.
21:00
Wheeler Dealers

Senditíð 21:00 - 22:00 Bólkur entertainment

Partur 5

Bilforhandleren Mike Brewer er tilbage! Sammen med mekanikeren Marc "Elvis" Priestley er han på mission for at finde og genopbygge ikoniske biler, der skal sælges med fortjeneste.
22:00
Goblin Works Mod Shop

Senditíð 22:00 - 23:05 Bólkur documentary

Partur 10

Goblin Works forvandler Caswells slidte, men klassiske Mazda MX5 til en vild drop-top, der vil gøre ham og hans familie stolte.
23:05
Fast N' Loud

Senditíð 23:05 - 00:05 Bólkur documentary

Partur 13

Ár 2018

Richard Rawlings gennemsøger de fjerneste egne af Texas i jagten på glemte klassiske biler, han kan købe og restaurere på Gas Monkey Garage i Dallas.
00:05
Fast N' Loud

Senditíð 00:05 - 01:05 Bólkur documentary

Partur 14

Ár 2018

Richard Rawlings gennemsøger de fjerneste egne af Texas i jagten på glemte klassiske biler, han kan købe og restaurere på Gas Monkey Garage i Dallas.
01:05
Expedition Unknown

Senditíð 01:05 - 02:05 Bólkur documentary

Partur 7

Ár 2018

I det tidligere Tredje Rige forsøger Josh at bryde den kode, som Hitlers sekretær angiveligt har lagt ind i et nodeark. Kan det føre til nazi-guld?
02:05
Goblin Works Mod Shop

Senditíð 02:05 - 03:05 Bólkur documentary

Partur 10

Goblin Works forvandler Caswells slidte, men klassiske Mazda MX5 til en vild drop-top, der vil gøre ham og hans familie stolte.
03:05
How It's Made

Senditíð 03:05 - 03:30 Bólkur documentary

Partur 24

Ár 2015

Se, hvordan vibrerende minedriftssigter, whoopie pies, træstolper til forsyningsledninger og rulletransportbånd laves.
03:30
How It's Made

Senditíð 03:30 - 04:00 Bólkur documentary

Partur 20

Ár 2015

Find ud af, hvordan toppen på champagnepropper, pneumatiske forsyningssystemer, espressomaskiner og pizzaovne laves.
04:00
Baggage Battles

Senditíð 04:00 - 04:25 Bólkur documentary

Partur 13

Ár 2013

De dygtige bagagejægere rejser kloden rundt på jagt efter hittegodsauktioner, hvor de kæmper mod hinanden om at sikre sig lukrative genstande, som de vil sælge mod profit.
04:25
Sticker Shock

Senditíð 04:25 - 05:10 Bólkur documentary

Partur 7

Ár 2018

Dennis Pittsenbarger rejser landet rundt for at finde og vurdere antikke biler. De mange vintage motorer og gamle "hot rod"-karosserier er nok støvede, men de kan være en formue værd.
05:10
How Do They Do It?

Senditíð 05:10 - 05:45 Bólkur documentary

Partur 13

Ár 2018

Mange ting i den moderne verden er resultatet af sofistikerede beregninger og produktionsprocesser. Hvordan gør de det?
05:45
How Do They Do It?

Senditíð 05:45 - 06:15 Bólkur documentary

Partur 14

Ár 2018

Mange ting i den moderne verden er resultatet af sofistikerede beregninger og produktionsprocesser. Hvordan gør de det?
TV3 Max
06:00
Højdepunkter fra Dansk Motorsport

Senditíð 06:00 - 07:00 Bólkur serie

Partur 23

Ár 2021

Land Danmark

Dette program tager dig med ind i motorsportens univers.
07:00
The Scandinavian 2-Day Challenge

Senditíð 07:00 - 08:00 Bólkur sport

Ár 2021

Land Danmark

Følg golf spillet på dansk jord, når du får det bedste fra The Scandinavian 2-Day Challenge. Med en præmiesum på 150.000 DKK er der nok at kæmpe om for både amatør og professionelle deltagere. Se med her.
Unknown: director
08:00
FastZone

Senditíð 08:00 - 08:30 Bólkur serie

Partur 22

Ár 2021

Land Tyskland

Vi tager dig med til en af verdens mest populære racerbaner Spa i Belgien til runde 6 af The Formula Regional European Championships, og vi har Indy Car-action med nyheder fra runde 1 fra Alabama i USA.
08:30
FIA Pure Motorsport

Senditíð 08:30 - 09:00 Bólkur serie

Partur 10

Ár 2021

Land England

Vi gå helt tæt på alt det aktuelle i FIA Pure Motorsport!
09:00
Bundesliga Weekly

Senditíð 09:00 - 09:30 Bólkur serie

Partur 11

Ár 2021

Land Tyskland

Magasinet Bundesliga Weekly er det ugentlige program, der giver dig det nyeste nye inden for den bedste tyske række. Så er du fan af Bayern München, Dortmund, Leipzig eller en af de andre klubber, skal du ikke gå glip af dette program.
09:30
Bundesliga Special

Senditíð 09:30 - 10:00 Bólkur serie

Partur 4

Ár 2021

Land Tyskland

I Bundesliga Special får du opdateringer, højdepunkter og alt det, der rører sig i den bedste tyske fodboldrække. Denne gang får du udvidet program om tyske fans, der giver dig et indblik i de forskellige klubbers fanbaser.
10:00
Champions League Weekly

Senditíð 10:00 - 10:30 Bólkur serie

Partur 7

Ár 2021

Land England

UEFA Champions League Weekly sætter fokus på den mest prestigefyldte europæiske fodboldturnering for klubhold og stiller skarpt på profilerne. Programmet byder på et gensyn med de mest spektakulære mål, reportager, interviews og meget andet godt.
10:30
Premier League World

Senditíð 10:30 - 10:55 Bólkur serie

Partur 14

Ár 2021

Land England

Aktuelt nyhedsmagasin med alt hvad der rører sig i Premier League. Programmet går bag scenen på verdens bedste fodboldrække, og dækker emner som transfernyheder, touropdateringer, samfundsarbejde, og ser også på, hvordan de udenlandske spillere lever i England og meget mere.
10:55
Premier League Preview

Senditíð 10:55 - 11:25 Bólkur serie

Partur 9

Ár 2021

Land England

Vi varmer op til næste spillerunde i verdens bedste fodboldrække, Premier League, når vi sætter fokus på storklubberne, spillerne og managers. Se med, og få højdepunkter fra de seneste kampe samt spændende interviews og reportager.
11:25
Premier League

Senditíð 11:25 - 13:25 Bólkur serie

Partur 63

Ár 2021

Land England

Andreas Christensen og Chelsea tager hjemme på Stamford Bridge i London imod Norwich i niende spillerunde af den engelske Premier League. Hjemmeholdet har set skræmmende stærke ud i denne sæson, og de ligner bestemt en seriøs bejler til mesterskabet. Oprykkerne fra Norwich har ikke kunne tilpasse sig niveauet i den bedste engelske fodboldrække, og derfor agerer de bundprop. Kan de stille noget op mod overmagten fra hovedstaden?
13:25
Premier League World

Senditíð 13:25 - 13:55 Bólkur serie

Partur 14

Ár 2021

Land England

Aktuelt nyhedsmagasin med alt hvad der rører sig i Premier League. Programmet går bag scenen på verdens bedste fodboldrække, og dækker emner som transfernyheder, touropdateringer, samfundsarbejde, og ser også på, hvordan de udenlandske spillere lever i England og meget mere.
13:55
Premier League

Senditíð 13:55 - 15:55 Bólkur serie

Partur 64

Ár 2021

Land England

Elland Road i Leeds danner ramme om Premier League-opgøret mellem Leeds United og Wolverhampton Wanderes, der tørner sammen i niende spillerunde. Det traditionsrige hjemmehold tog hele ligaen med storm i sidste sæson, hvor Bielsa-fodbolden i høj grad fik lov at sejre. De har dog ikke haft samme stærke udtryk denne sæson. Wolves har gjort det udmærket, men niveauet har heller ikke været helt i top. Det er en vigtig kamp for begge mandskaber. Hvem tager sejren?
15:55
Women’s EHF Champions League

Senditíð 15:55 - 17:45 Partur 10

Ár 2021

Land Danmark

Team Esbjerg skal en tur til Kroatien, hvor HC Podravka Vegeta venter i femte spillerunde af kvindernes DELO EHF Champions Leagues gruppe A. Hjemmeholdet har fået en forholdsvist skidt start på dette gruppespil, mens Team Esbjerg har gjort det en anelse bedre. De to hold har aldrig mødt hinanden før, så det skal blive spændende at se, hvor de står i forhold til hinanden. Hvem trækker det længste strå?
17:45
Opfølgning på Women's EHF Champions League

Senditíð 17:45 - 17:55 Partur 6

Ár 2021

Land Danmark

Se med, når vi følger op med analyser, reaktioner og højdepunkter fra DELO EHF Champions League opgøret mellem HC Podravka Vegeta og danske Team Esbjerg.
17:55
Formel 1

Senditíð 17:55 - 19:05 Partur 49

Ár 2021

Land England

Forberedelserne til kvalifikationen og det amerikanske Grand Prix færdiggøres, når Verstappen, Hamilton og det stjernespækkede Formel 1-felt kører ud til den sidste og tredje træning. Vi er nået til sæsonens 17. afdeling, og nu venter den afsluttende træning, hvor kørerne skal lære banen at kende og teamet skrue på de rigtige knapper. Det er nemlig tæt i toppen, så de små marginaler kan i sidste ende blive afgørende for, hvem der kan lade sig kåre som verdensmester.
19:05
MotoGP Qualification

Senditíð 19:05 - 20:30 Partur 14

Ár 2021

Land Argentina

MotoGP-serien er kommet til Misano Adriatico i Italien, hvor Emiliana Romagnas Grand Prix løber af stablen på Misano World Circuit. Banen er omtrent 4,2 kilometer lang og har 16 sving. Følg med, når vi sender træningen og kvalifikationen, hvor startpositionerne skal fordeles forud for løbet.
20:30
FIA Pure Motorsport

Senditíð 20:30 - 21:00 Bólkur serie

Partur 10

Ár 2021

Land England

Vi gå helt tæt på alt det aktuelle i FIA Pure Motorsport!
21:00
FastZone

Senditíð 21:00 - 21:30 Bólkur serie

Partur 22

Ár 2021

Land Tyskland

Vi tager dig med til en af verdens mest populære racerbaner Spa i Belgien til runde 6 af The Formula Regional European Championships, og vi har Indy Car-action med nyheder fra runde 1 fra Alabama i USA.
21:30
Højdepunkter fra Dansk Motorsport

Senditíð 21:30 - 22:30 Bólkur serie

Partur 23

Ár 2021

Land Danmark

Dette program tager dig med ind i motorsportens univers.
22:30
Minneapolis

Senditíð 22:30 - 23:30 Bólkur sport

Ár 2021

Land England

Et helt nyt rallycross format debuterer efter to år på tegnebrættet. Det er den amerikanske stjernekører Travis Pastrana og Nitro Circus, der står bag den nye racerløbsform med navnet Nitro Rallycross. I denne omgang følger vi løbet på ERX Motor Park i Minneapolis i Minnesota.
23:30
FIA Pure Motorsport

Senditíð 23:30 - 00:00 Bólkur serie

Partur 10

Ár 2021

Land England

Vi gå helt tæt på alt det aktuelle i FIA Pure Motorsport!
00:00
Premier League

Senditíð 00:00 - 02:00 Bólkur serie

Partur 63

Ár 2021

Land England

Andreas Christensen og Chelsea tager hjemme på Stamford Bridge i London imod Norwich i niende spillerunde af den engelske Premier League. Hjemmeholdet har set skræmmende stærke ud i denne sæson, og de ligner bestemt en seriøs bejler til mesterskabet. Oprykkerne fra Norwich har ikke kunne tilpasse sig niveauet i den bedste engelske fodboldrække, og derfor agerer de bundprop. Kan de stille noget op mod overmagten fra hovedstaden?
02:00
Premier League

Senditíð 02:00 - 04:00 Bólkur serie

Partur 9

Ár 2021

Land England

I verdens bedste liga er det atter tid til kamp, når Brighton Hove & Albion får besøg af de regerende mestre fra Manchester City i niende spillerunde. De to mandskaber krydser klinger på American Express Community Stadium. Hjemmeholdet har lagt godt for land og er langt fra sidste sæsons skuffende 16. plads. Gæsterne fra Manchester er dog også kommet uproblematisk fra start, så der er lagt op til kamp mellem to mandskaber med selvtilliden i top. Brighton vil få det svært, men kan de overraske?
04:00
Trans World Sport

Senditíð 04:00 - 05:00 Bólkur serie

Partur 41

Ár 2021

Land USA

Trans World Sport er programmet, som går helt tæt på sportens verden og giver dig de bedste historier om alt fra fodbold til gymnastik.
05:00
Bundesliga Highlights I

Senditíð 05:00 - 06:00 Bólkur serie

Partur 8

Ár 2021

Land Tyskland

I denne udsendelse får du serveret de vigtigste fodboldhøjdepunkter fra fredags- og lørdagskampene i den bedste tyske række, Bundesligaen.
Eurosport 1
06:00
Motorsport: FIM Le Mans

Senditíð 06:00 - 07:53 Bólkur sport

06:00
Motorsport: FIM Le Mans

Senditíð 06:00 - 07:53 Bólkur sport

07:53
LIVE: Alpint: World Cup Sölden

Senditíð 07:53 - 09:00 Bólkur sport

Partur 1

Ár 2021

Vinteren står for døren, og igen i år indleder kvinderne denne sæsons World Cup, når der er storslalom på programmet. Det sker lørdag i gletsjerbyen Sölden, mens mændene må vente til søndag med at få sne under skiene. Forsvarende World-Cup mestre er slovakiske Petra Vlhová og franske Alexis Pinturault. Kommentator: Jesper Svensson
09:00
Tennis: US Open

Senditíð 09:00 - 11:08 Bólkur sport

Partur 144

Ár 2021

09:00
Tennis: US Open

Senditíð 09:00 - 11:08 Bólkur sport

Partur 144

Ár 2021

11:08
LIVE: Alpint: World Cup Sölden

Senditíð 11:08 - 12:15 Bólkur sport

Partur 2

Ár 2021

Vinteren står for døren, og igen i år indleder kvinderne denne sæsons World Cup, når der er storslalom på programmet. Det sker lørdag i gletsjerbyen Sölden, mens mændene må vente til søndag med at få sne under skiene. Forsvarende World-Cup mestre er slovakiske Petra Vlhová og franske Alexis Pinturault. Kommentator: Jesper Svensson
12:15
Trailblazers: Arthur Ashe

Senditíð 12:15 - 12:21 Bólkur sport

12:15
Trailblazers: Arthur Ashe

Senditíð 12:15 - 12:21 Bólkur sport

12:21
Superbike: VM

Senditíð 12:21 - 12:58 Bólkur sport

12:21
Superbike: VM

Senditíð 12:21 - 12:58 Bólkur sport

12:58
LIVE: Cyclocross: Superprestige

Senditíð 12:58 - 14:18 Bólkur sport

Partur 23

I cykelcross-serien Superprestige, der løber over sæsonen i henholdsvis Holland og Belgien, er det blevet tid til andet af i alt otte løb. Kommentatorer: Thomas Bay og Brian Holm.
14:18
Cyclocross: Superprestige

Senditíð 14:18 - 15:20 Bólkur sport

Partur 24

I cykelcross-serien Superprestige, der løber over sæsonen i henholdsvis Holland og Belgien, er det blevet tid til andet af i alt otte løb. Kommentatorer: Thomas Bay og Brian Holm.
15:15
Trailblazer: Colin Kaepernick

Senditíð 15:15 - 15:31 Bólkur sport

15:20
Trailblazer: Colin Kaepernick

Senditíð 15:20 - 15:30 Bólkur sport

15:30
Cykling: Kroatien Rundt

Senditíð 15:30 - 16:31 Bólkur sport

15:31
Cykling: Kroatien Rundt

Senditíð 15:31 - 16:28 Bólkur sport

16:28
Cykling: Kroatien Rundt

Senditíð 16:28 - 17:27 Bólkur sport

Ár 2021

5. etape.
16:31
Cykling: Kroatien Rundt

Senditíð 16:31 - 17:31 Bólkur sport

Ár 2021

5. etape.
17:27
Cykling: Luxembourg Rundt

Senditíð 17:27 - 19:03 Bólkur sport

4. etape.
17:31
Cykling: Luxembourg Rundt

Senditíð 17:31 - 19:03 Bólkur sport

4. etape.
19:03
LIVE: USCX : Cyclocross Series

Senditíð 19:03 - 20:13 Bólkur sport

Partur 37

20:13
LIVE: USCX : Cyclocross Series

Senditíð 20:13 - 21:33 Bólkur sport

Partur 38

21:33
Rally: EM

Senditíð 21:33 - 22:00 Bólkur sport

Partur 6

22:00
Formel E: VM - Season Review

Senditíð 22:00 - 23:00 Bólkur sport

22:00
Formel E: VM - Season Review

Senditíð 22:00 - 23:00 Bólkur sport

23:00
Cykling: Vuelta a España - Højdepunkter 2021

Senditíð 23:00 - 00:01 Bólkur sport

23:00
Cykling: Vuelta a España - Højdepunkter 2021

Senditíð 23:00 - 00:02 Bólkur sport

00:01
Billard: Snooker - Northern Ireland Open

Senditíð 00:01 - 01:00 Bólkur sport

00:02
Billard: Snooker - Northern Ireland Open

Senditíð 00:02 - 01:01 Bólkur sport

01:00
Billard: Snooker - Northern Ireland Open

Senditíð 01:00 - 02:00 Bólkur sport

01:01
Billard: Snooker - Northern Ireland Open

Senditíð 01:01 - 02:01 Bólkur sport

02:00
Ridebanespringning: Global Champions Tour - Rom

Senditíð 02:00 - 03:00 Bólkur sport

02:01
Ridebanespringning: Global Champions Tour - Rom

Senditíð 02:01 - 03:00 Bólkur sport

03:00
Judo: Show

Senditíð 03:00 - 04:00 Bólkur sport

03:00
Judo: Show

Senditíð 03:00 - 04:00 Bólkur sport

04:00
Home of the Olympics: Hall of Fame Tokyo 2020 - Golf

Senditíð 04:00 - 04:57 Bólkur sport

04:00
Home of the Olympics: Hall of Fame Tokyo 2020 - Golf

Senditíð 04:00 - 04:57 Bólkur sport

04:57
Rally: EM

Senditíð 04:57 - 05:27 Bólkur sport

04:57
Rally: EM

Senditíð 04:57 - 05:28 Bólkur sport

05:27
Rally: EM

Senditíð 05:27 - 05:58 Bólkur sport

05:28
Rally: EM

Senditíð 05:28 - 05:58 Bólkur sport

05:58
Formel E: VM - Season Review

Senditíð 05:58 - 06:55 Bólkur sport

05:58
Formel E: VM - Season Review

Senditíð 05:58 - 06:55 Bólkur sport

DR Ramasjang
06:50
Babylons stol - Hvem er pigen?

Senditíð 06:50 - 07:00 Bólkur kids

Partur 16

Ár 2021

Land Danmark

Lassefar laver en underlig suppe på grillen og undrer sig over, hvor Eske bliver af. Kan børnene blive ved med at holde det hemmeligt at Eske er væk?
07:00
Babylons stol

Senditíð 07:00 - 07:15 Bólkur kids

Ár 2021

Land Danmark

07:15
Pyjamasheltene III

Senditíð 07:15 - 07:30 Bólkur kids

Ár 2019

Land Frankrig, Monaco

07:30
Disney Sjov

Senditíð 07:30 - 08:30 Bólkur kids

Ár 2021

Land USA

08:30
Kasper og Sofie II

Senditíð 08:30 - 08:40 Bólkur kids

Partur 8

Ár 2018

Land Europa

Sofie vågner en morgen og opdager, at Basse er ved at grave blomsterbedene op. Morfar bliver ked af det, da han opdager, at hans blomster er blevet ødelagte. Sofie og Kasper vil hjælpe morfar med at plante nogle nye. Morfar lærer dem alt om havearbejde. Basse går i vejen for dem, graver flere blomsterbede op, og jord, græs og blomster flyver i alle retninger. Endelig forstår de hvorfor Basse graver - hun leder efter et ben, hun engang har gravet ned i haven.
08:40
Kasper og Sofie II

Senditíð 08:40 - 08:55 Bólkur kids

Partur 9

Ár 2018

Land Europa

Der er planlægningsdag i børnehaven, og Harald skal passe Kasper og Sofie, selvom han egentlig er på arbejde i antikvitetsbutikken. Kasper og Sofie har det sjovt med at undersøge butikken. De lærer om gamle dage og er nysgerrige omkring riddere. Harald må hjælpe en kunde, så han opfordrer børnene til at lege riddere og prinsesse sammen med Løveungen og Frøken Kanin. Børnene har det sjovt med at rode gennem køkkenet efter ting, som vil passe som rekvisitter til rollespillet. I stedet for at blive sur over rodet, leger Harald med og har det sjovt sammen med dem.
08:55
Didrik Drage

Senditíð 08:55 - 09:05 Bólkur kids

Partur 38

Ár 2015

Land England

09:05
Didrik Drage

Senditíð 09:05 - 09:25 Bólkur kids

Partur 39

Ár 2015

Land England

09:25
MikroMakkerne - Skrubtudsen

Senditíð 09:25 - 09:35 Bólkur kids

Ár 2018

Land Danmark

Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i naturen. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på skrubtudsen og skal undersøge, hvordan den jager. Den spiser nemlig sit bytte på en rigtig sjov måde! Og så skal de selvfølgelig også finde ud af, om tudsen bliver til en prins når man kysser den!
09:35
Vilde vidunderlige dyr: Havørredens lange rejse

Senditíð 09:35 - 09:40 Bólkur kids

Ár 2020

Land Danmark

En havørred skal svømme mange kilometer mod strømmen, helt ude fra havet og op til et vandløb, for at lægge æg. På vejen kommer den til et vandfald. Havørreden må springe op over vandfaldet for at nå sit mål.
09:40
Vilde vidunderlige dyr: Kan strandtudsen snige sig væk fra mågerne?

Senditíð 09:40 - 09:45 Bólkur kids

Ár 2020

Land Danmark

En han-strandtudse sniger sig forbi en flok sultne måger, nærmest som en slags hemmelig agent. For hvis han bliver opdaget, bliver han spist. Men slipper strandtudsen forbi mågerne, så kan han komme ned til vandhullet og måske finde en hun-strandtudse, som han kan få små haletudser med.
09:45
Sød, nuttet og i fare - Dueungen fra Hvidovre

Senditíð 09:45 - 10:00 Bólkur kids

Partur 2

Ár 2017

Land Danmark

En dueunge er faldet ud af reden og flere hunde har været forbi og snuse til den. Alban og Ea redder den ved at tage den med hjem, hvor de giver den varme, vand og noget at spise. Børnene opdager at dueungen har et sår og at den har ondt i den ene vinge, så de afleverer den til en Vildtplejestation, som kan hjælpe den det sidste stykke. Planen er at den skal genudsættes i Albans have, men det går ikke som planlagt.
10:00
Vilde venner III

Senditíð 10:00 - 10:20 Bólkur kids

Partur 3

Ár 2015

Land Danmark

Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Vilhelm og Leyla, der har vagten i klubhuset. De skal bygge en flot legeplads til nogle fasankyllinger, tage sig af to små gravællinger, som har mistet deres mor og hjælpe et pindsvin, som er kommet rigtig galt afsted.
10:20
Motor Mille på maskintur

Senditíð 10:20 - 10:35 Bólkur kids

Partur 1

Ár 2017

Land Danmark

Motor Mille hedder ikke Motor Mille for ingenting. Hun elsker nemlig at køre store maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun også kan køre en brandbil, og hun må svare 'nej', skynder hun sig ud for at lære det. Hvordan styrer man egentlig kranen? Og hvordan slukker man en ildebrand?
10:35
Luk op Luk i - KRUDT I RØVEN

Senditíð 10:35 - 10:55 Bólkur kids

Ár 2018

Land Danmark

Sofie forbereder en rolig hyggedag, men Katrine har alt for meget krudt i røven til at være rolig. Sofie har selv lært at tøjle sit krudt i røven, så det lærer hun videre til Katrine. Sofie Torp og Katrine Bille lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have krudt i røven.
10:55
Bobbel og Gælles Mission - Red Skjoldborg

Senditíð 10:55 - 11:00 Bólkur kids

Partur 1:6

Ár 2019

Land Danmark

Gælle og Bobbel er klar til at holde et brag af en fødselsdagsfest for Skjoldborg. Men den gamle skildpadde er blevet alvorlig syg. Gælle drager afsted for at finde havlægen og redde Skjoldborg.
11:00
Ramajetterne II

Senditíð 11:00 - 11:20 Bólkur kids

Partur 3

Ár 2015

Land Danmark

Der er store frustrationer i Ramasjang Lufthavn. Alle har tilsyneladende glemt Øvst´ fødselsdag og han har ellers ikke snakket om andet i ugevis. Heldigvis venter verdens bedste overraskelse lige om hjørnet.
11:20
Oda Omvendt

Senditíð 11:20 - 11:35 Bólkur kids

Partur 6

Ár 2019

Land Danmark

11:35
Emil fra Lønneberg

Senditíð 11:35 - 12:00 Bólkur kids

Ár 1973

Land Sverige

Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil er god til at gå på auktion. Han køber de mærkeligste ting, men alle viser de sig at være meget praktiske.
12:00
Peddersen og Findus

Senditíð 12:00 - 12:15 Bólkur kids

Ár 2000

Land Sverige

Der kommer cirkus til byen, og den store tiger bryder ud for at besøge den lille kat Findus, som måske er dens fætter.
12:15
Jungledyret Hugo

Senditíð 12:15 - 12:40 Bólkur kids

Ár 2003

Land Danmark

Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.
12:40
Gigantosaurus

Senditíð 12:40 - 12:55 Bólkur kids

Ár 2019

Land Frankrig, Monaco

12:55
Ridderprinsessen Nella

Senditíð 12:55 - 13:20 Bólkur kids

Ár 2018

Land England

En ganger med gang i + Jagten på Trinkets mistede stemme
13:20
Gurli Gris

Senditíð 13:20 - 13:25 Bólkur kids

Ár 2019

Land England

Tegnefilm med dansk tale
13:25
Gurli Gris

Senditíð 13:25 - 13:30 Bólkur kids

Ár 2019

Land England

Tegnefilm med dansk tale
13:30
Simon III

Senditíð 13:30 - 13:35 Bólkur kids

Ár 2018

Land Frankrig, Monaco

13:35
Rasmus Klump

Senditíð 13:35 - 13:45 Bólkur kids

Partur 2

Ár 2015

Land Danmark

13:45
Rasmus Klump

Senditíð 13:45 - 14:00 Bólkur kids

Partur 3

Ár 2015

Land Danmark

14:00
Ricky Zoom

Senditíð 14:00 - 14:10 Bólkur kids

Ár 2019

Land Italien

14:10
Paw Patrol VI

Senditíð 14:10 - 14:35 Bólkur kids

Ár 2019

Land Canada

Vovserne redder middagsluren + Vovserne redder Kyllettas æg
14:35
Remy og Boo

Senditíð 14:35 - 14:45 Bólkur kids

Ár 2021

Land Canada

14:45
Dino-ranchen

Senditíð 14:45 - 15:00 Bólkur kids

Ár 2021

Land Canada

15:00
Trex

Senditíð 15:00 - 15:05 Bólkur kids

Ár 2020

Land Sverige

Trex har fået tandpine, så Simon må tage med sin gigantiske dinosaur til byens eneste dyrlæge Hugo. Da dyrlægen finder et hul i Trex' tand, ender det med, at det ikke bare er Trex, der har ondt.
15:05
Dinolaboratoriet

Senditíð 15:05 - 15:10 Bólkur kids

Ár 2021

Land Sverige

For millioner af år siden, blev vores planet ramt af en ekstra kraftig meteorit. Den kom ind på planeten 70 gange hurtigere end et fly. Konsekvenserne var enorme. Dette og meget mere fakta vil finde ud af, hvis man ser på Dinolaboratoriet!
15:10
Kanonkongen Freja

Senditíð 15:10 - 15:30 Bólkur kids

Partur 8:8

Ár 2015

Land Danmark

I dag kommer mor hjem, og Freja glæder sig. Hun har travlt, for hende og far skal lave en stor velkommen-hjem-fest. Men far har ikke tid alligevel, for han skal til jobsamtale. Gode råd er dyre, for mor skal bare have en fest. Så Freja og Asger tager på indkøb, også selvom de ikke helt har råd til det hele. Og mor bliver glad for festen, indtil Valdemar påstår at der mangler 200 kroner i hans pung. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.
15:30
Babylons stol

Senditíð 15:30 - 15:40 Bólkur kids

Ár 2021

Land Danmark

15:40
Det store kaffemysterie | Far svigter Frede

Senditíð 15:40 - 15:50 Bólkur kids

Ár 2020

Land Danmark

15:50
Det store kaffemysterie | My bliver kidnappet

Senditíð 15:50 - 16:05 Bólkur kids

Ár 2020

Land Danmark

16:05
Så er der tegnefilm

Senditíð 16:05 - 16:30 Bólkur kids

Ár 1950

Land USA

16:30
Den utrolige historie om den kæmpestore pære

Senditíð 16:30 - 17:45 Bólkur movie

Ár 2016

Land Danmark

Elefanten Sebastian og hans bedste ven, katten Mitcho, bor i den hyggelige havneby Solby. Her er alt lykkeligt, indtil byens elskede borgmester, JB, en dag forsvinder. På en fisketur fanger Mitcho en flaskepost fra JB, som skriver, at han er strandet på en øde ø. I flasken ligger også et lille frø, som de planter, og i løbet af natten vokser en kæmpestor pære frem! Pæren ombygges til et skib, og i det sejler Sebastian og Mitcho ud på et farligt eventyr med pirater, sødrager og sære spøgelser. Det kræver stort mod, men intet kan stoppe de to venner, der er fast besluttede på at finde den mystiske ø og hente JB hjem.
Bo Hr: Screenplay Jørgen Lerdam: Director Nordisk Film Productions: Produktion
17:45
Alvin og de frække jordegern

Senditíð 17:45 - 18:00 Bólkur kids

Ár 2015

Land USA

Brits tips
18:00
Godnat - nu går vi i seng

Senditíð 18:00 - 18:20 Bólkur kids

Ár 2018

Land Danmark

18:20
Ramasjang sover

Senditíð 18:20 - 21:00 Bólkur kids

Ár 2018

Land Danmark

21:00
Ramasjang sover

Senditíð 21:00 - 23:45 Bólkur kids

Ár 2018

Land Danmark

23:45
Ramasjang sover

Senditíð 23:45 - 01:50 Bólkur kids

Ár 2018

Land Danmark

01:50
Ramasjang sover

Senditíð 01:50 - 02:45 Bólkur kids

Ár 2018

Land Danmark

02:45
Ramasjang sover - lidt endnu

Senditíð 02:45 - 03:00 Bólkur kids

Ár 2018

Land Danmark

03:00
Inui

Senditíð 03:00 - 03:10 Bólkur kids

Partur 25

Ár 2010

Land Tyskland

03:10
Masha og Bjørnen

Senditíð 03:10 - 03:15 Bólkur kids

Partur 18

Ár 2016

Land Rusland

03:15
Den lille prinsesse IV

Senditíð 03:15 - 03:30 Bólkur kids

Ár 2019

Land England

03:30
Ramasjang Mysteriet II

Senditíð 03:30 - 04:00 Bólkur kids

Partur 1

Ár 2013

Land Danmark

Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.
04:00
Alfons Åberg

Senditíð 04:00 - 04:15 Bólkur kids

Partur 9

Ár 2012

Land Danmark

Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.
04:15
Luk op Luk i - GLAD

Senditíð 04:15 - 04:35 Bólkur kids

Ár 2017

Land Danmark

Hvorfor er Thomas så glad i dag? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være glad.
04:35
Hey Duggee

Senditíð 04:35 - 04:45 Bólkur kids

Ár 2016

Land England

04:45
Rasmus Klump

Senditíð 04:45 - 05:00 Bólkur kids

Partur 4

Ár 2015

Land Danmark

05:00
Simon II

Senditíð 05:00 - 05:05 Bólkur kids

Ár 2018

Land Frankrig, Monaco

05:05
Simon II

Senditíð 05:05 - 05:10 Bólkur kids

Ár 2018

Land Frankrig, Monaco

05:10
Gurli Gris V

Senditíð 05:10 - 05:15 Bólkur kids

Partur 17

Ár 2008

Land England

Tegnefilm med dansk tale
05:15
Gurli Gris V

Senditíð 05:15 - 05:20 Bólkur kids

Partur 18

Ár 2008

Land England

Tegnefilm med dansk tale
05:20
Bluey

Senditíð 05:20 - 05:30 Bólkur kids

Ár 2018

Land Australien

05:30
Cykelmyggen og Minibillen

Senditíð 05:30 - 06:40 Bólkur kids

Ár 2013

Land Danmark

Minibillen Mini optræder i loppecirkus sammen med Cykelmyggen Egon og Dansemyggen Dagmar. Da Mini bliver mobbet af loppen Miranda, ender det med en forstuvet fod til Dagmar og en fiasko for det ellers dygtige cirkus. Mini bliver skældt ud og stikker efterfølgende af ud i skoven. Her møder han en røverbande, og selvom de er lidt uhyggelige og farlige, bliver han optaget som medlem af banden. Men for at være med i slænget, tvinger lederen, Skarnbassen Basse, Mini til at røve bikuben for lækker honning
BBC World News
06:00
BBC World News

Senditíð 06:00 - 06:30 Bólkur news

The latest international news from the BBC.
06:30
Click

Senditíð 06:30 - 07:00 Bólkur news

Click is in Dubai where we get a glimpse of the future at Expo 2020 and visit the Middle East's biggest tech fair - Gitex.
07:00
BBC World News

Senditíð 07:00 - 07:10 Bólkur news

The latest international news from the BBC.
07:10
Climate Change: Countdown to COP26

Senditíð 07:10 - 07:30 Bólkur news

In the run up to COP26
07:30
Panorama

Senditíð 07:30 - 08:00 Bólkur news

Reporter Marianna Spring investigates the rise of online abuse against women and asks why the police
08:00
BBC World News

Senditíð 08:00 - 08:30 Bólkur news

The latest international news from the BBC.
08:30
Prince Charles and His Battle for Our Planet

Senditíð 08:30 - 09:00 Bólkur news

Prince Charles reveals his sympathy for climate activists
09:00
BBC World News

Senditíð 09:00 - 09:30 Bólkur news

The latest international news from the BBC.
09:30
Life at 50 Degrees

Senditíð 09:30 - 10:00 Bólkur news

What is life like on the climate change frontline? For the millions of people who have to live with extreme levels of heat day in and day out?
10:00
BBC World News

Senditíð 10:00 - 10:30 Bólkur news

The latest international news from the BBC.
10:30
Newsnight

Senditíð 10:30 - 11:00 Bólkur news

Newsnight is a weekly round up of news and current affairs; incorporating hard-hitting interviews with global opinion-formers and documentaries from every corner of the world.
11:00
BBC World News

Senditíð 11:00 - 11:30 Bólkur news

The latest international news from the BBC.
11:30
Our World

Senditíð 11:30 - 12:00 Bólkur news

Not for the first time in its troubled history
12:00
BBC World News

Senditíð 12:00 - 12:30 Bólkur news

The latest international news from the BBC.
12:30
Talking Movies

Senditíð 12:30 - 13:00 Bólkur news

Seventy years after All About Eve
13:00
BBC World News

Senditíð 13:00 - 13:15 Bólkur news

The latest international news from the BBC.
13:15
Sport Today

Senditíð 13:15 - 13:30 Bólkur news

All the latest sports news and results from around the globe.
13:30
The Travel Show

Senditíð 13:30 - 14:00 Bólkur news

Christa Larwood visits the hottest thing in Iceland this year
14:00
BBC World News

Senditíð 14:00 - 14:10 Bólkur news

The latest international news from the BBC.
14:10
Climate Change: Countdown to COP26

Senditíð 14:10 - 14:30 Bólkur news

In the run up to COP26
14:30
Dateline London

Senditíð 14:30 - 15:00 Bólkur news

Foreign correspondents currently posted to London look at events in the UK through outsiders' eyes
15:00
BBC World News

Senditíð 15:00 - 15:10 Bólkur news

The latest international news from the BBC.
15:10
Will Robots Transform Religion?

Senditíð 15:10 - 15:30 Bólkur news

Artificial Intelligence is changing how we interact with everything: from food
15:30
100 Women

Senditíð 15:30 - 16:00 Bólkur news

For thousands of years the Inupiat people lived off the land. Nomadic hunters
16:00
BBC World News

Senditíð 16:00 - 16:30 Bólkur news

The latest international news from the BBC.
16:30
Our World

Senditíð 16:30 - 17:00 Bólkur news

Not for the first time in its troubled history
17:00
BBC World News

Senditíð 17:00 - 17:30 Bólkur news

The latest international news from the BBC.
17:30
Living Climate Change

Senditíð 17:30 - 18:00 Bólkur news

The remarkable stories of the people weathering change at the forefront of the climate crisis.
18:00
BBC World News

Senditíð 18:00 - 18:15 Bólkur news

The latest international news from the BBC.
18:15
Sport Today

Senditíð 18:15 - 18:30 Bólkur news

All the latest sports news and results from around the globe.
18:30
The Travel Show

Senditíð 18:30 - 19:00 Bólkur news

Christa Larwood visits the hottest thing in Iceland this year
19:00
BBC World News

Senditíð 19:00 - 19:10 Bólkur news

The latest international news from the BBC.
19:10
Will Robots Transform Religion?

Senditíð 19:10 - 19:30 Bólkur news

Artificial Intelligence is changing how we interact with everything: from food
19:30
Panorama

Senditíð 19:30 - 20:00 Bólkur news

Reporter Marianna Spring investigates the rise of online abuse against women and asks why the police
20:00
BBC World News

Senditíð 20:00 - 20:30 Bólkur news

The latest international news from the BBC.
20:30
Dateline London

Senditíð 20:30 - 21:00 Bólkur news

Foreign correspondents currently posted to London look at events in the UK through outsiders' eyes
21:00
BBC World News

Senditíð 21:00 - 21:10 Bólkur news

The latest international news from the BBC.
21:10
Climate Change: Countdown to COP26

Senditíð 21:10 - 21:30 Bólkur news

In the run up to COP26
21:30
Life at 50 Degrees

Senditíð 21:30 - 22:00 Bólkur news

What is life like on the climate change frontline? For the millions of people who have to live with extreme levels of heat day in and day out?
22:00
BBC World News

Senditíð 22:00 - 22:30 Bólkur news

The latest international news from the BBC.
22:30
Living Climate Change

Senditíð 22:30 - 23:00 Bólkur news

The remarkable stories of the people weathering change at the forefront of the climate crisis.
23:00
BBC World News

Senditíð 23:00 - 23:30 Bólkur news

The latest international news from the BBC.
23:30
Talking Business

Senditíð 23:30 - 00:00 Bólkur news

The pandemic
00:00
BBC World News

Senditíð 00:00 - 00:30 Bólkur news

The latest international news from the BBC.
00:30
Talking Movies

Senditíð 00:30 - 01:00 Bólkur news

Seventy years after All About Eve
01:00
BBC World News

Senditíð 01:00 - 01:30 Bólkur news

The latest international news from the BBC.
01:30
Dateline London

Senditíð 01:30 - 02:00 Bólkur news

Foreign correspondents currently posted to London look at events in the UK through outsiders' eyes
02:00
BBC World News

Senditíð 02:00 - 02:30 Bólkur news

The latest international news from the BBC.
02:30
Life at 50 Degrees

Senditíð 02:30 - 03:00 Bólkur news

What is life like on the climate change frontline? For the millions of people who have to live with extreme levels of heat day in and day out?
03:00
BBC World News

Senditíð 03:00 - 03:30 Bólkur news

The latest international news from the BBC.
03:30
Click

Senditíð 03:30 - 04:00 Bólkur news

Click is in Dubai where we get a glimpse of the future at Expo 2020 and visit the Middle East's biggest tech fair - Gitex.
04:00
BBC World News

Senditíð 04:00 - 04:30 Bólkur news

The latest international news from the BBC.
04:30
Living Climate Change

Senditíð 04:30 - 05:00 Bólkur news

The remarkable stories of the people weathering change at the forefront of the climate crisis.
05:00
BBC World News

Senditíð 05:00 - 05:30 Bólkur news

The latest international news from the BBC.
05:30
Talking Business

Senditíð 05:30 - 06:00 Bólkur news

The pandemic
DR2
06:00
P2 Radioavis

Senditíð 06:00 - 06:05 Bólkur news

Ár 2021

Land Danmark

06:05
Morgenandagten på DR2

Senditíð 06:05 - 06:30 Ár 2021

Land Danmark

06:30
Gudstjeneste

Senditíð 06:30 - 07:30 Ár 2021

Land Danmark

Denne søndag er der både gudstjeneste og kirkekaffe på menuen. Anders Laugesen er som altid med på kirkebænken, og med sig har han Rosa Kildahl, som føler sig mere hjemme end de fleste på Clausholm. Da det også er her, at Den Store Bagedyst finder sted. René Høeg og præstekadet Gaute Holm-Hansen forestår gudstjeneste i den gamle slotskirke, mens menigheden efterfølgende byder på kirkekaffe.
07:30
Tidens tegn

Senditíð 07:30 - 08:00 Bólkur news

Ár 2021

Land Panama

Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.
08:00
Er der en arkitekt til stede? - Naturen blev den store taber

Senditíð 08:00 - 08:30 Ár 2020

Land Danmark

Megasommerhuse i Asserbo Plantage Midt i Asserbo Plantage er store træer og naturen blevet fældet til fordel for en række megasommerhuse, der er skudt op. Men hvorfor kan god arkitektur ikke forenes med naturen? Ane Cortzen tager en tur i skoven for at spørge, hvor træerne blev af.
08:30
Orient Express - A Train Writes History

Senditíð 08:30 - 09:20 Bólkur documentary

Ár 2021

Land Tyskland

Orientekspressen er det mest berømte tog i verden. Det blev etableret af den belgiske iværksætter Georges Nagelmackers, der havde en drøm om at forbinde Europas hovedstæder med et netværk af nattog. En drøm, der krævede vedholdenhed og kamp mod politikere, banker og hans egen familie. Hvem var denne visionære belgier, der satsede alt for at skabe det legendariske luksustog? Og hvordan blev han så succesfuld?
09:20
Hillary

Senditíð 09:20 - 10:20 Bólkur documentary

Partur 1:4

Ár 2020

Land USA

Hillary Rodham Clinton er en af de mest beundrede og udskældte kvinder i verden. Hun er uddannet advokat og har været præsidentkandidat, udenrigsminister, senator og tidligere førstedame. I fire afsnit fortæller Hillary om sit begivenhedsrige liv og karriere - krydret med eksklusive beretninger fra Bill Clinton, familie, venner og journalister. Spørgsmålet er: 'Hvem er virkelighedens Hillary?' Amerikansk dokumentarserie fra 2020.
10:20
Hillary

Senditíð 10:20 - 11:25 Bólkur documentary

Partur 2:4

Ár 2020

Land USA

I begyndelsen af 90'erne gør Hillary Clinton sin entré på den politiske scene. Det sker, da hendes mand, Bill Clinton, bliver indsat som præsident i USA. For første gang har man en præsidentfrue med en kandidatgrad i Det Hvide Hus - der tillige får enorm indflydelse på præsidentens politiske strategi. Amerikansk dokumentarserie fra 2020.
11:25
Hillary

Senditíð 11:25 - 12:25 Bólkur documentary

Partur 3:4

Ár 2020

Land USA

Efter store nederlag i Washington skaber Hillary sig en ny identitet som feministisk ikon. Men samtidig må hun deale med utroskab og sexskandaler i sit ægteskab. Skandaler, der kommer til at påvirke hendes præsidentkampagne mod Donald Trump 20 år senere. Amerikansk dokumentarserie fra 2020.
12:25
Hillary

Senditíð 12:25 - 13:30 Bólkur documentary

Partur 4:4

Ár 2020

Land USA

Efter to valgperioder som førstedame annoncerer Hillary, at hun stiller op som demokratisk kandidat til præsidentembedet. Her følger vi hendes vej - fra tiden som senator frem til præsidentvalgt i 2016. Amerikansk dokumentarserie fra 2020.
13:30
Da Danmark blev flettet sammen: Sukker og polsk knofedt

Senditíð 13:30 - 14:00 Ár 2020

Land Danmark

Alt skulle gentænkes, da sukkerproduktionen kom til Danmark, for det var landbrugets første møde med den tunge industri. Det kom der fascinerende og højteknologiske løsninger ud af - samt masser af billige kalorier til folket. På markerne fortsatte det hårde arbejde, indtil der kom et polsk oprør. Vi går i det hvide gulds fodspor på Lolland.
14:00
Husker du ... 1992

Senditíð 14:00 - 14:50 Bólkur entertainment

Ár 2006

Land Danmark

1992 er året, hvor danskerne siger nej til Maastrichtaftalen og hvor vi også viser resten af Europa ryggen på fodboldbanen. Vi bliver på utroligste vis Europamestre og udenrigsminister Uffe Ellemann Jensen kan med høj cigarføring mødes med sine ministerkolleger. Danskerne bliver også konfronteret med en blodig europæisk krig. Ex-jugoslavien er i opløsning og 2 mil. flygtninge flygter - også til Danmark. Michael Jackson synger meget rammende hittet "Black or white" samme år. .
14:50
JFK

Senditíð 14:50 - 17:50 Bólkur movie

Ár 1991

Land USA

Drabet på præsident Kennedy står stadig som en af det 20. århundredes mest chokerende begivenheder, og den fulde sammenhæng står endnu ikke klart. Kevin Costner spiller juristen Jim Garrison, som begynder at udforske drabet og udvikler en teori om en sammensværgelse, der peger på højrekræfter i det amerikanske samfund som bagmænd for ugerningen. Kevin Costner, Gary Oldman, Sissy Spacek, Tommy Lee Jones
Oliver Stone: Director
17:50
Før Søndagen

Senditíð 17:50 - 18:00 Bólkur music

Ár 2017

Land Danmark

De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager musikeren Jonas H. Pedersen fat på salmen "Nu falmer skoven trindt om land".
18:00
Det maleriske Cornwall med Simon Reeve

Senditíð 18:00 - 19:00 Bólkur documentary

Partur 1:2

Ár 2021

Land England

Det er magisk og betagende. Det er Cornwall. Et af de smukkeste steder i Storbritannien med eksotiske strande og et ikonisk dyreliv. Men corona-pandemien og nedlukningen truer områdets levevis, der er dybt afhængig af turisme. Tag med Simon Reeve til maleriske Cornwall, og oplev stedets skjulte historier. Hvilket håb har de lokale? Og Kan nye industrier skabe en bedre fremtid?
19:00
Tæt på sandheden med Jonatan Spang

Senditíð 19:00 - 19:30 Bólkur entertainment

Land Danmark

Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.
19:30
Temalørdag: Som brødre vi dele

Senditíð 19:30 - 20:30 Bólkur documentary

Ár 2019

Land Danmark

Dansk dokumentar fra 2019 Vores søskende er måske de mennesker, der kender os bedst. Alligevel har hver 3. voksne dansker konflikt med sine søskende. Kampen handler om at være bedst, størst - og mest elsket. Brødrene Doky fik stor succes - og gik fra hinanden. For kokkene Børge og Jens Peter er det forretning og penge, der kom imellem dem. Og hjemme hos Kristina og Thomas fra Glostrup slås de 3 børn lidt for ofte. Derfor har de bedt om hjælp til at løse situationen og sikre at de 3 søskende ikke bliver uvenner i fremtiden.
20:30
Deadline

Senditíð 20:30 - 21:00 Bólkur news

Ár 2021

Land Danmark

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
21:00
Filmperler: Adèles liv - kapitel 1 og 2

Senditíð 21:00 - 23:55 Ár 2013

Land Frankrig, Monaco

Gymnasiepigen Adèle længes efter noget, hun ikke kan sætte ord på. Men da hun møder den blåhårede kunststuderende Emma, vækkes hun følelsesmæssigt og seksuelt. De to unge kvinder indleder et lidenskabeligt forhold, og Adèle tager hul på et helt nyt kapitel af sit liv. 'Adèles liv' modtog Cannes-festivalens Guldpalme foruden en lang række andre priser.
Léa Seydoux: Emma Adèle Exarchopoulos: Adèle Abdellatif Kechiche: Director
23:55
The North Water

Senditíð 23:55 - 00:55 Bólkur serie

Partur 1:5

Ár 2021

Land England

Nordengland, 1859. Den tidligere feltlæge Patrick Sumner er på flugt fra sin fortid og stævner ud med en hvalfangerbåd, der har kurs mod Arktis. Rejsen bliver en kamp for overlevelse i en verden af blod og is. Den nådesløse natur matches af de rå besætningsmedlemmer, ikke mindst den brutale harpunér Henry Drax. Samtidig har skibets ejer og kaptajn en hemmelig plan, der skal sikre, at rejsen bliver profitabel, uanset hvor mange hvaler de fanger. Colin Farrell og danske Roland Møller er blandt de medvirkende i det fejende flotte, ultrabarske hvalfangerdrama, der bygger på Ian McGuires roman 'Nordhavet'. Jack O'Connell, Colin Farrell, Stephen Graham, Roland Møller
Andrew Haigh: Director
00:55
Deadline

Senditíð 00:55 - 01:30 Bólkur news

Ár 2021

Land Danmark

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
01:30
Deadline

Senditíð 01:30 - 02:00 Bólkur news

Ár 2021

Land Danmark

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:00
Deadline

Senditíð 02:00 - 02:35 Bólkur news

Ár 2021

Land Danmark

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:05
Deadline

Senditíð 02:05 - 02:40 Bólkur news

Ár 2021

Land Danmark

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:35
Deadline

Senditíð 02:35 - 03:10 Bólkur news

Ár 2021

Land Danmark

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:40
Deadline

Senditíð 02:40 - 03:15 Bólkur news

Ár 2021

Land Danmark

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:10
Deadline

Senditíð 03:10 - 03:40 Bólkur news

Ár 2021

Land Danmark

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:15
Deadline

Senditíð 03:15 - 03:50 Bólkur news

Ár 2021

Land Danmark

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:40
Deadline

Senditíð 03:40 - 04:15 Bólkur news

Ár 2021

Land Danmark

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:50
Deadline

Senditíð 03:50 - 04:25 Bólkur news

Ár 2021

Land Danmark

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:15
Deadline

Senditíð 04:15 - 04:50 Bólkur news

Ár 2021

Land Danmark

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:25
Deadline

Senditíð 04:25 - 05:00 Bólkur news

Ár 2021

Land Danmark

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:50
Deadline

Senditíð 04:50 - 05:20 Bólkur news

Ár 2021

Land Danmark

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:00
Deadline

Senditíð 05:00 - 05:35 Bólkur news

Ár 2021

Land Danmark

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:20
Deadline

Senditíð 05:20 - 05:55 Bólkur news

Ár 2021

Land Danmark

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:35
Deadline

Senditíð 05:35 - 07:00 Bólkur news

Ár 2021

Land Danmark

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:55
Deadline

Senditíð 05:55 - 06:30 Bólkur news

Ár 2021

Land Danmark

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
TV 2
06:00
Go' morgen Danmark

Senditíð 06:00 - 10:00 Bólkur entertainment

10:00
12 Nyhederne

Senditíð 10:00 - 10:35 Bólkur news

Partur 55

Ár 2021

10:35
Helt sort

Senditíð 10:35 - 11:10 Bólkur documentary

Partur 1

Ár 2020

Land Danmark

Melvin er taget til Kronjylland. Det betyder det ægte Jylland, men hvad laver en ægte jyde? Ved Grenås kyst finder man Danmarks største ta’ selv buffet af tang. Her smager Melvin på de slimede delikatesser, som blandt andet går under navnet havets bacon. I Ebeltoft tilbyder Beate en alternativ form for terapi, nemlig en spirituel gåtur med en lama. Og i Randers skal man passe på med at fylde 30 år uden at være gift. Det oplever Melvin, når han er med til at skyde en peberkanon af til en lokal fødselsdagsfest. Den tradition har Melvins mor svært ved at forstå.
Melvin Kakooza.: Host
11:10
Helt sort

Senditíð 11:10 - 11:45 Bólkur documentary

Partur 2

Ár 2020

Land Danmark

I Møgeltønder bliver Melvin inviteret med på sønderjysk safaritur. Og sammen med en lokal knallertklub fra Aabenraa kaster Melvin sig ud i ringridning. Det skal dog vise sig at være lidt sværere end at køre på scooter i Fredericia, hvor Melvin er vokset op. Udfordringerne fortsætter, når den lokale brandstation i Broager inviterer Melvin på scenen til den traditionsrige tyrolerfest. Og tilbage hos Melvins mor Carolyne øver de sig i den lokale dialekt.
Melvin Kakooza.: Host
11:45
Helt sort

Senditíð 11:45 - 12:20 Bólkur documentary

Partur 3

Ár 2020

Land Danmark

Melvin besøger Lone, der opdrætter præmiekatte i Dianalund, og han hjælper med at gøre katten Celeste klar til show. Melvin besøger også Allan, der har brugt en formue på at købe kampvogne, som han gerne giver en tur i. Det vilde Vestsjælland byder også på oplevelser i et ægte westernridecenter, hvor Melvin lærer at kaste med lasso. Og så har to lokale dansktopmusikere i Korsør besluttet sig for at Danmark skal have en helt ny fødselsdagssang, som Melvin selvfølgelig tager med hjem til sin mor.
Melvin Kakooza.: Host
12:20
Helt sort

Senditíð 12:20 - 13:00 Bólkur documentary

Partur 4

Ár 2020

Land Danmark

Turen er kommet til Lolland og Falster, også kaldet de danske sydhavsøer. Trods det eksotiske navn udfordrer vejret Melvin, når han i regn og blæst leder efter skjulte skatte i den lollandske muld. Men eksotisk bliver det på Falster, når Rene åbner dørene til en af verdens største samlinger af kødædende krokodiller. Fastelavn er på mange måder helt sort og i Nakskov har den lokale karateklub byttet battet ud med de bare næver.
Melvin Kakooza.: Host
13:00
Tabu - med Rune Klan

Senditíð 13:00 - 13:50 Bólkur documentary

Partur 6

Ár 2021

Land Danmark

Rune Klan spår 'et kommunikativt mareridt', når han tager i sommerhus med fire døve, to tegnsprogstolke og to skrivetolke. Hvordan kommer mødet og samtalerne mon til at gå? Komikeren bliver dog klogere, og på fineste vis føres han ind i, hvad det vil sige at leve med et hørehandicap. Idéen er at finde ud af, om må man lave sjov med hørehandicap, og hvor grænsen går.
Rune Klan.: Host
13:50
SuperMatchen: Studiet

Senditíð 13:50 - 14:05 Bólkur sport

Partur 41

Ár 2021

TV 2s eksperter og kommentatorer ser frem mod dagens håndboldkamp og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold
Stine Bjerre Mortensen: Host Bent Nyegaard: Ekspert
14:05
Supermatchen: SønderjyskE-GOG (m)

Senditíð 14:05 - 14:50 Bólkur sport

Partur 41

Ár 2021

Det kan kun blive et rigtigt håndboldbrag, når SønderjyskE brager sammen med GOG hjemme i Broager Sparekasse Skansen i Sønderborg. SønderjyskEs træner Jan Pytlick har offentliggjort, at han stopper sin trænerkarriere efter denne sæson, men mon ikke han satser på at stoppe med stil? Og god stil for ham og SønderjyskE vil selvfølgelig være en sejr over topholdet GOG foran alle fansene i Sønderborg. Men kan de få det? GOG virker ekstremt stærke denne sæson.
Lars Bruun-Mortensen: Kommentatorer Stine Bjerre Mortensen: Bent Nyegaard. Vært
14:50
Supermatchen: SønderjyskE-GOG (m)

Senditíð 14:50 - 15:55 Bólkur sport

Partur 41

Ár 2021

Det kan kun blive et rigtigt håndboldbrag, når SønderjyskE brager sammen med GOG hjemme i Broager Sparekasse Skansen i Sønderborg. SønderjyskEs træner Jan Pytlick har offentliggjort, at han stopper sin trænerkarriere efter denne sæson, men mon ikke han satser på at stoppe med stil? Og god stil for ham og SønderjyskE vil selvfølgelig være en sejr over topholdet GOG foran alle fansene i Sønderborg. Men kan de få det? GOG virker ekstremt stærke denne sæson.
Lars Bruun-Mortensen: Kommentatorer Stine Bjerre Mortensen: Bent Nyegaard. Vært
15:55
Dit efterårsvejr

Senditíð 15:55 - 16:00 Bólkur news

Partur 15

Ár 2021

TV 2s vejrværter er klar med de nyeste prognoser for de kommende dage og opdaterer dig om dit efterårsvejr.
16:00
18 Nyhederne og Sporten

Senditíð 16:00 - 16:13

16:13
Regionale nyheder

Senditíð 16:13 - 16:25 Bólkur news

16:25
To ens - med Ingemann

Senditíð 16:25 - 17:00 Partur 2

Ár 2021

Hverken Peter Ingemann eller hans ejendomsmægler-venner Anders og Claus ved på forhånd, hvor de skal hen, eller hvilke boliger de skal se. Trioen ved kun, at der hver gang venter dem to boliger, der ligner hinanden til forveksling. Og at de ligger to forskellige steder i landet. Men hvad gør det ved prisen, og hvem er bedst til at regne den ud?
Med Peter Ingemann Anders Gerner Frost Claus Dreyer.
17:00
19 Nyhederne

Senditíð 17:00 - 17:30

17:30
Regionalprogram TV 2

Senditíð 17:30 - 17:45 Bólkur news

17:45
Sporten

Senditíð 17:45 - 18:00 Bólkur sport

Partur 43

Ár 2021

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk
18:00
Stormester

Senditíð 18:00 - 19:20 Bólkur entertainment

Partur 5

Ár 2021

Land Danmark

Det handler om takt og tone, når de fem opgaveaspiranter skal en tur i stormesterens spisekammer. For hvor mange frikadeller er det egentligt rimeligt at spise, og hvem kan panere den mest eksklusive genstand? Se med, når de fem kendte blandt andet bliver udfordret i friske mad-relaterede opgaver.
Lasse Rimmer: Værter Simon Talbot: Værter Sofie Jo Kaufmanas: Værter Jonas Mogensen: Værter Tobias Rahim: Værter
19:20
Rundt på gulvet

Senditíð 19:20 - 20:20 Bólkur entertainment

Partur 12

Ár 2016

Land Danmark

Carsten Bang og Nikolaj Stokholm får rigeligt med udfordringer, når de sammen med Martin Brygmanns faste hold springer ud som hundeejere med storhedsvanvid, gætter ordsprog ved hjælp af skygger og improviserer en sang til ære for Manja fra publikum, der har købt en sandwich. Nikolaj Stokholm og Lise Baastrup møder også op til en tårevædet parterapi hos Martin Brygmann, mens Carsten Bang holder foredrag om sin jagttur i cirkus. Og så skal det vise sig, hvordan det går, når beboere og personale fra et plejehjem tager en tur på de skrå brædder.
Martin Brygmann. Christian Fuhlendorff: Host Andreas Bo: Host Lise Baastrup: Host Niels Olsen: Host Nikolaj Stokholm: Host Carsten Bang.: Host
20:20
Klovn

Senditíð 20:20 - 20:55 Bólkur serie

Partur 7

Ár 2020

Land Danmark

Nu er det Franks tur til at shine. Han er blevet gæsteforstander på Hingebjerg Højskole. Han får dog hurtigt for travlt med at ville sætte sig selv i centrum.
Casper Christensen: Casper Frank Hvam: Frank Mia Lyhne: Mia Camilla Lehmann: Fnug Roger Kormind: Fætter Andreas Elsebeth Stentoft: Pykker Lars Hjortshøj: Lars Marcuz Jess Petersen: Bo Michael Carøe: Carøe Casper Christensen: Screenplay Casper Christensen:
20:55
Klovn

Senditíð 20:55 - 21:30 Bólkur serie

Partur 8

Ár 2020

Land Danmark

Frank får lov til at deltage i den fornemme filmklub Les amis du Cinema. Han kan dog ikke efterleve klubbens regler, så det går ikke så godt for ham. Casper og Fnug er blevet enige om at opfylde en kvindelig fans sidste ønske. En nat med Casper. Det piner Frank, at han ikke er den udvalgte.
Casper Christensen: Casper Frank Hvam: Frank Mia Lyhne: Mia Camilla Lehmann: Fnug Roger Kormind: Fætter Andreas Elsebeth Stentoft: Pykker Lars Hjortshøj: Lars Marcuz Jess Petersen: Bo Michael Carøe: Carøe Casper Christensen: Screenplay Casper Christensen:
21:30
Daddy's Home

Senditíð 21:30 - 23:10 Bólkur movie

Ár 2015

Den bløde mand Brad bliver gift med Sarah og skal nu være stedfar for hendes to børn. Han insisterer på at inddrage børnenes biologiske far, Dusty, i familien. Det fortryder han bitterligt, da han møder børnenes far. Dusty er nemlig macho, charmerende og sej - alle de ting han ikke selv er! Nu starter der en kamp mellem Brad og Dusty om at vinde børnenes kærlighed - og her gælder alle beskidte tricks.
Will Ferrell: Brad Mark Wahlberg: Dusty Thomas Haden Church: Leo Linda Cardellini: Sarah Scarlett Estevez: Megan Owen Vaccaro: Dylan Bobby Cannavale: Dr. Francisco Hannibal Buress: Griff Brian Burns: Screenplay Sean Anders: Sean Anders og John Morris. In
23:10
Billionaire Boys Club

Senditíð 23:10 - 01:05 Bólkur movie

Ár 2018

En gruppe yderst velhavende venner fra Los Angeles finder hele tiden på nye måder at tjene penge på. For sjov opfinder de en metode til at blive rig i en fart. Men metoden skal snart vise sig at få dødelig udgang.
Ansel Elgort: Joe Hunt Kevin Spacey: Ron Levin Taron Egerton: Dean Karny Emma Roberts: Sydney Evans Ryan Rottman: Scott Biltmore Jeremy Irvine: Kyle Biltmore Thomas Cocquerel: Charlie Bottoms James Cox: Screenplay James Cox: Captain Mauzner. Instruktion
01:05
Fræk, frækkere, frækkest

Senditíð 01:05 - 03:00 Bólkur movie

Ár 1988

Svindleren Lawrence Jamieson (Michael Caine) holder til i den smukke lille by Beaumont sur Mer på den franske riviera, hvor han lever af at narre penge fra amerikanske rigmandskoner, og blandt andet har politimesteren på lønningslisten. Men en dag kommer den amerikanske svindler Freddy Benson (Steve Martin) til byen - og det er byen ikke stor nok til! De indgår derfor et væddemål: Den af dem der først lokker 50.000 dollars ud af en ung kvinde, får retten til at blive i byen. Nu kan spillet begynde!
Steve Martin: Freddy Benson Michael Caine: Lawrence Jamieson Glenne Headly: Janet Colgate Anton Rodgers: Inspector Andre Barbara Harris: Fanny Eubanks Ian McDiarmid: Arthur Dana Ivey: Mrs. Reed Meagen Fay: Dame fra Oklahoma Dale Launer: Screenplay Frank O
03:00
SOS i Skotland

Senditíð 03:00 - 03:30 Bólkur documentary

Partur 1

Ár 2013

I de britiske byer tager indbyggerne det for givet, at der er en effektiv redningstjeneste lige i nærheden, men selv om man bor langt ude på landet - f.eks. i det vidstrakte og tyndtbefolkede Skotland - og får brug for akut assistance er der hjælp at hente, selv om den måske ikke er rundt om hjørnet. Den britiske reportageserie skildrer arbejdsdagen for de seks forskellige redningstjenester, der arbejder sammen for at dække Skotland - et område, der bl.a. består af forrevne kyststrækninger, fjerntliggende dale, bakkede landbrugsarealer, store søer og høje bjerge.
03:30
Vildt, vovet og vanvittigt

Senditíð 03:30 - 05:00 Bólkur entertainment

Partur 23

Ár 2018

Nu behøver du ikke længere gennemsøge nettet efter de sjoveste, fedeste og mest gakkede klip, for denne serie samler dem alle. Her kan du se alt lige fra de mest spektakulære stunts, vilde styrt og mærkeligste personligheder.
05:00
Nyhederne og Vejret

Senditíð 05:00 - 06:00 Bólkur news

TV3 Puls
06:00
Hell's Kitchen

Senditíð 06:00 - 07:45 Bólkur serie

Partur 9

Ár 2020

Land Danmark

Kokkene skal agere køkkenchefer og for hver deres kendis-kokkeelev, der skal lave maden for dem, nemlig Janni Ree, Gunnvør, Jackie Navarro, Philip May og Frederik Fetterlein, og bølgerne går højt.
Jakob Mielcke: host Janni Ree: guest Jackie Navarro: guest Philip May: guest Frederik Fetterlein: guest Gunnvør Dalsgaard: guest
07:45
Ekstrem hjemmeservice

Senditíð 07:45 - 08:45 Bólkur entertainment

Partur 12

Ár 2004

Land USA

Patricia Broadbent er tidligere socialarbejder og har adopteret tre piger med HIV. Hun er for nyligt blevet diagnosticeret med lungekræft, og vil gerne skabe et sikkert hjem for sine piger.
Ty Pennington: host Tom Forman: other
08:45
Ekstrem hjemmeservice

Senditíð 08:45 - 09:45 Bólkur entertainment

Partur 13

Ár 2004

Land USA

Roseanne Dore er enlig mor til tre piger. I marts 2004 brændte deres hus ned, og det viste sig at Roseanne ikke var forsikret. Familien måtte derefter bo i et skur uden vand og elektricitet.
Ty Pennington: host Tom Forman: other
09:45
Kærlighed ved første bjæf

Senditíð 09:45 - 11:35 Ár 2017

Land USA

Julia kæmper med at drive hendes eget designfirma, og har adopteret verdens sødeste hund, King. Da King bliver en lidt for stor mundfuld, starter hun træning hos den attraktive hundetræner Owen. Julia bliver hyret til at indrette en hvalpedagpleje, af en gravid kunde og hendes gravide hund, og Julia beder Owen om hjælp og deres venskab udvikler sig til noget andet og mere.
Mike Rohl: director Jana Kramer: Julia Galvins Kevin McGarry: Owen Michaels Anna Van Hooft: Sherry McRay Natasha Burnett: Cindy Howard Reese Alexander: Wyatt Salas Sarah Edmondson: Cassie Guggenheim Andrew Moxham: Jonathan Guggenheim Jaime M. Callica: Mik
11:35
Skønne ombygninger

Senditíð 11:35 - 12:35 Bólkur serie

Partur 8

Ár 2018

Land Norge

Denne gang skal to hytter dybt inde i Finnskogen renoveres. Den ene er minimalistisk og nordisk, mens den anden er traditionel og hyggelig.
Halvor Bakke: host Ole Rosén-Lystrup: host Jørgen Gundersen: host Gustav Brustad-Nilsen: host Jens Kulset: director Bjørn Tore Hallem: other Torkel Gjerset: host
12:35
Skønne ombygninger

Senditíð 12:35 - 13:35 Bólkur serie

Partur 9

Ár 2018

Land Norge

Teamet tager til Telemarks største sø, Møsvatn. De skal renovere en hytte, der ligger 900 meter over havoverfladen. Halvor bruger næsten 100 liter sort maling ude og inde i hytten, men alligevel ender den med en blød og behagelig atmosfære.
Halvor Bakke: host Ole Rosén-Lystrup: host Jørgen Gundersen: host Gustav Brustad-Nilsen: host Jens Kulset: director Bjørn Tore Hallem: other Torkel Gjerset: host
13:35
Jamie's Easy Meals For Every Day

Senditíð 13:35 - 14:10 Bólkur serie

Partur 21

Ár 2020

Land England

Jamie laver en blomkålsristærte, der virkelig imponerer, og han deler sin ide til at forbedre den simple laksefilet med sin version af en lækker cajunkrydret po'boy.
14:10
Jamie's Easy Meals For Every Day

Senditíð 14:10 - 14:50 Bólkur serie

Partur 22

Ár 2020

Land England

Jamie viser os sine lækre fyldte peberfrugter, der serveres på en kraftig sort bønnegryderet med avocado og fetaost, hvorefter han serverer en krydret kyllingennudelsuppe, der er fyldt med dejlige grøntsager.
14:50
Jamie's Easy Meals For Every Day

Senditíð 14:50 - 15:30 Bólkur serie

Partur 23

Ár 2020

Land England

Jamie starter denne uge med en lækker kyllingeret serveret med hans specielle baked beans.
15:30
Jamie's Easy Meals For Every Day

Senditíð 15:30 - 16:05 Bólkur serie

Partur 24

Ár 2020

Land England

Jamie viser en supernem, smagfuld risret med chorizo og rejer, og Buddy laver jordbær og kirsebær dyppet i chokolade.
16:05
Helvedes Hus

Senditíð 16:05 - 17:00 Bólkur serie

Partur 4

Ár 2016

Land Danmark

I Svebølle frygter Henrik og Julia for deres børns helbred på grund af et koldt og fugtplaget badeværelse. I Frederikshavn kan Paolo og Malene ikke komme videre med renoveringen af 1 salen.
Camilla Ottesen: host Casper Kjerumgaard: host
17:00
Helvedes Hus

Senditíð 17:00 - 18:00 Bólkur serie

Partur 5

Ár 2016

Land Danmark

I Nørreballe på Lolland slider pladsmangel hårdt på Britt og Karstens store familie. I Slangerup har renoveringen af en førstesal taget pusten og humøret fra familiefar Klaus.
Camilla Ottesen: host Casper Kjerumgaard: host
18:00
Grand Designs: The Street

Senditíð 18:00 - 19:00 Bólkur serie

Partur 2

Ár 2019

Land England

To unge par har valgt at bygge deres egne hjem, i håbet om at kunne spare nogle penge. Men et så ambitiøst byggeprojekt, kan sætte et forhold under hårdt pres.
Kevin McCloud: host John Comerford: other Rob Gill: other
19:00
Sex And The City

Senditíð 19:00 - 22:00 Bólkur movie

Ár 2008

Land USA

Vi finder en mere moden Carrie Bradshaw i et fast kærlighedsforhold med Mr. Big, og deres bryllupsplaner begynder at tage form. Den længe ventede begivenhed planlægges sammen med veninderne, og det hele tegner lyst og lykkeligt.
Sarah Jessica Parker: Carrie Bradshaw Kim Cattrall: Samantha Jones Cynthia Nixon: Miranda Hobbes Kristin Davis: Charlotte York Goldenblatt Michael Patrick King: director Chris Noth: Mr. Big Jennifer Hudson: Louise David Eigenberg: Steve Brady Evan Handler
22:00
The Seagull

Senditíð 22:00 - 00:05 Ár 2018

Land USA

Der opstår en række tragikomiske forviklinger, da venner og familiemedlemmer samles på en udfl ugt, og det viser sig, at de hver især elsker en, der elsker en anden.
Michael Mayer: director Saoirse Ronan: actor Elisabeth Moss: actor Billy Howle: actor Corey Stoll: actor Annette Bening: actor
00:05
Dødsensfarlige kvinder

Senditíð 00:05 - 01:05 Bólkur serie

Partur 5

Ár 2020

Land Danmark

En nat i 2015 kæmper sygeplejersker og læger en magtesløs kamp for at redde flere patienters liv på Nykøbing Falster Sygehus. Dagen efter bliver en ung sygeplejerske anholdt for at slå patienter ihjel.
01:05
Dødsensfarlige kvinder

Senditíð 01:05 - 02:05 Bólkur serie

Partur 6

Ár 2020

Land Danmark

En tidlig forårsdag i 2012 bliver en midaldrende mand pludselig akut dårlig. Han er indlagt på akutafdelingen på Nykøbing Falster Sygehus og havde ellers været i bedring. Nu står hans liv pludselig ikke til at redde. Først tre år senere bliver den afdøde mand en del af en af vor tids mest opsigtsvækkende drabssager mod en kvindelig sygeplejerske.
02:05
Ekstrem hjemmeservice

Senditíð 02:05 - 03:05 Bólkur entertainment

Partur 12

Ár 2004

Land USA

Patricia Broadbent er tidligere socialarbejder og har adopteret tre piger med HIV. Hun er for nyligt blevet diagnosticeret med lungekræft, og vil gerne skabe et sikkert hjem for sine piger.
Ty Pennington: host Tom Forman: other
04:00
Gordon Ramsays Hotelmareridt

Senditíð 04:00 - 05:00 Bólkur serie

Partur 6

Ár 2012

Land USA

Ramsay tjekker ind på Roosevelt Hotel, hvor ejeren er mere interesseret i at klæde sig ud som Sherlock Holmes, end i hotellets indretning.
Gordon Ramsay: other Adeline Ramage Rooney: other Patricia Llewellyn: other Ben Adler: other
05:00
Jamie Oliver: Hurtig & nem mad

Senditíð 05:00 - 05:40 Bólkur serie

Partur 8

Ár 2018

Land England

Jamie laver en saftig lammegryde, efterfulgt af varm linsesalat, lever, bacon og løg , og Jamies sorte tahininudler.
Jamie Oliver: host
05:40
Jamie Olivers vegetarretter

Senditíð 05:40 - 06:45 Bólkur serie

Partur 1

Ár 2019

Land England

Jamie lader sig inspirere af fantastisk gademad fra Indien, og tilbereder derefter en eminent pomfritsandwich – sprød og fuld af krydderier og smag.
Jamie Oliver: actor Zöe Collins: director Niall Downing: director Dave Minchin: director
Visjon Norge
06:00
Studio Direkte

Senditíð 06:00 - 09:00 For mer informasjon se vår hjemmeside visjonnorge.com eller ta kontakt med oss på telefon i kontortiden 32211300

09:00
Gjensyn på fredag!

Senditíð 09:00 - 09:30 Kjemper i Guds rike - Elin Linde Fagerbakke

09:30
Jesus er nok med Annie Schaug

Senditíð 09:30 - 10:00 del 8 av 13

10:00
Evangelisk Misjon - Gavelstad Gjestegård

Senditíð 10:00 - 10:30 Med Bibelens budskap til vår tid. Tale av Karl Aksel Mentzoni, del 3 av 3

10:30
Hjertets Sang med Randi F. Johansen

Senditíð 10:30 - 11:00 Det er sanger som bærer gjennom både glede og sorg, med- og motgang. Det handler om styrken i troen i dette livet - og det evige håpet, formidlet i sanger, salmer, viser og lovsanger til Gud. Inspirasjonen er hentet fra Salme 40:4

11:00
Ny skapning

Senditíð 11:00 - 11:30 Dette er en produksjon av Elihu TV for Visjon Norge.

11:30
Grenland Kristne Senter

Senditíð 11:30 - 12:00 Dette er en produksjon av Grenland Kristne Senter for TV Visjon Norge

12:00
Urgammel tro for en moderne tid

Senditíð 12:00 - 12:30 Vil du se mer om våre programmer, se Visjon Norges hjemmeside: visjonnorge.com, eller vår web TV: tvvision.no eller ta kontakt på telefon i kontortiden 32211300

12:30
Hovedstaden med Jan-Aage Torp

Senditíð 12:30 - 13:00 siden 1992 med utallige opptredener i riksmediene. Nå er det hans tur til å sette agendaen gjennom tv-samtaler med politikere, ambassadører og samfunnsdebattanter. Jan-Aage legger vekt på den gode samtalen, gjerne med krevende spørsmål

13:00
Hotspot

Senditíð 13:00 - 14:00 Kyrkovalet

14:00
Skapende Tro med Jan Hanvold

Senditíð 14:00 - 14:30 Her får du grunnleggende og klar undervisning om tro ut i fra Bibelen og bibelske prinsipper, få med deg denne tros-forkynnelsen som kan forvandle ditt liv.

14:30
Forum Idag

Senditíð 14:30 - 15:00 Forum Idag er et aktualitetsprogram fra Forum Kino i Bergen med spennende gjester i studio ledet av Anita Apelthun Sæle, Forum Idag avsluttes med en aktualitetskommentar av sjefredaktør i avisen Norge Idag, Finn Jarle Sæle.

15:00
På Sporet - VeggieTales

Senditíð 15:00 - 16:00 VeggieTales er en morsom og spennende data-animert serie for barn, med snakkende grønnsaker, ledet an av Tomaten Tom og Agurken Snurken, som tar opp moralske temaer basert på kristen tro

16:00
Hjertets Sang med Randi F. Johansen

Senditíð 16:00 - 16:30 Det er sanger som bærer gjennom både glede og sorg, med- og motgang. Det handler om styrken i troen i dette livet - og det evige håpet, formidlet i sanger, salmer, viser og lovsanger til Gud. Inspirasjonen er hentet fra Salme 40:4

16:30
Israel, Guds klokke

Senditíð 16:30 - 17:00 Det blir også reportasjer og egne innslag fra ungdommen. Anette Augdahl står for brorparten av sang og musikk. De har som hovedmål å formidle det profetiske ord for norske menigheter og i tillegg predike evangeliet for det jødiske folk

17:00
Israel Weekly

Senditíð 17:00 - 17:30 Israelsnyheter på engelsk, tekstet.

17:30
Miraklet er ditt

Senditíð 17:30 - 18:00 Svein-Magnes forkynnelse vil være sentral i programserien, men også personlige vitnesbyrd fra personer der Gud har grepet inn med sin helbredende kraft.

18:00
Studio Direkte

Senditíð 18:00 - 21:00 For info se vår web-side visjonnorge.com

21:00
Konsert - Cana's Voice

Senditíð 21:00 - 22:45 Live at Champion Forest - Norsk tekst

22:45
Musikk / innslag

Senditíð 22:45 - 23:00

23:00
Hotspot

Senditíð 23:00 - 00:00 Kyrkovalet

00:00
Studio Direkte

Senditíð 00:00 - 03:00 For mer informasjon se vår hjemmeside visjonnorge.com eller ta kontakt med oss på telefon i kontortiden 32211300

03:00
Forum Idag

Senditíð 03:00 - 03:30 Forum Idag er et aktualitetsprogram fra Forum Kino i Bergen med spennende gjester i studio ledet av Anita Apelthun Sæle, Forum Idag avsluttes med en aktualitetskommentar av sjefredaktør i avisen Norge Idag, Finn Jarle Sæle.

03:30
Jesusnett Sangglede

Senditíð 03:30 - 04:00 Her får du møte flotte artister som vitner og synger om hva Jesus betyr for dem. Du får se både unge musikere og erfarne sangere. Denne sesongen har vi jobbet med tema program, barnesanger, diktere, artister og komponister.

04:00
Hovedstaden med Jan-Aage Torp

Senditíð 04:00 - 04:30 siden 1992 med utallige opptredener i riksmediene. Nå er det hans tur til å sette agendaen gjennom tv-samtaler med politikere, ambassadører og samfunnsdebattanter. Jan-Aage legger vekt på den gode samtalen, gjerne med krevende spørsmål

04:30
Skapende Tro med Jan Hanvold

Senditíð 04:30 - 05:00 Her får du grunnleggende og klar undervisning om tro ut i fra Bibelen og bibelske prinsipper, få med deg denne tros-forkynnelsen som kan forvandle ditt liv.

05:00
På Sporet - VeggieTales

Senditíð 05:00 - 06:00 VeggieTales er en morsom og spennende data-animert serie for barn, med snakkende grønnsaker, ledet an av Tomaten Tom og Agurken Snurken, som tar opp moralske temaer basert på kristen tro

Animal Planet
06:25
Little Giants

Senditíð 06:25 - 06:50 Bólkur documentary

Partur 9

Ár 2019

Bradley og Billy er i Mojave-ørkenen i Californien for at finde bombarderbillen. Hvis den angribes eller ophidses, udsender den et varmt, giftigt, kemisk sprøjt.
06:50
Little Giants

Senditíð 06:50 - 07:15 Bólkur documentary

Partur 10

Ár 2019

I Madagascars regnskov søger holdet efter et næsten usynligt væsen: Panterkamæleonen. Da det testes, ser krybdyret ud til at kunne ophæve fysikkens love.
07:15
Scaled

Senditíð 07:15 - 08:05 Bólkur documentary

Partur 5

Ár 2018

Holdet laver et terrarie med cirkus-tema til skægagamen, Nash. Jason hjælper Greg med en overraskelsesfest og foreslår at tage sin tarantel med.
08:05
Wildest Middle East

Senditíð 08:05 - 08:55 Bólkur documentary

Partur 4

Ár 2014

I de store sandområder i Nordafrika er der faktisk et livligt økosystem. Fra Nilens krokodiller til den hornede hugorm, og livet i Det Røde Hav.
08:55
Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Senditíð 08:55 - 09:50 Bólkur documentary

Partur 10

Ár 2018

Dr. Jeff behandler en skattet blodhundehvalp, der ikke vil spise, og dr. Petra kommer en kat til undsætning, der har slugt en håndfuld hårelastikker.
09:50
Animal Cribs

Senditíð 09:50 - 10:45 Bólkur documentary

Partur 6

Ár 2017

Antonio og holdet bygger en mere sikker bjerghytte til den gamle, blinde hund, Chickie, og de bygger en japansk-inspireret indendørs hundelounge.
10:45
Animal Cribs

Senditíð 10:45 - 11:40 Bólkur documentary

Partur 7

Ár 2017

Antonio omdanner et hjem, der ejes af par, som driver et fristed for papegøjer -og har 23 fugle. Holdet skaber et nyt udendørs voliere, hvor fuglene kan flyve frit.
11:40
Animal Cribs

Senditíð 11:40 - 12:35 Bólkur documentary

Partur 8

Ár 2017

Familien Sanders nyder godt af Antonios øje for design, da de mangler hjælp til at få deres hjem tilbage fra deres kaniner, fritter, katte og hunde.
12:35
Treehouse Masters

Senditíð 12:35 - 13:30 Bólkur documentary

Partur 11

Ár 2017

Pete bygger to træhuse til den 13-årige Grace VanderWaal. Holdet skaber et klubhus med bohemisk atmosfære og et kunstatelier med vinduesvæg.
13:30
Treehouse Masters

Senditíð 13:30 - 14:25 Bólkur documentary

Partur 12

Ár 2017

Pete bygger et træhus til hotel Mt McKinley Princess Wilderness Lodge. Holdet bygger et mesterværk med en fabelagtig bjergudsigt i Alaska.
14:25
Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Senditíð 14:25 - 15:20 Bólkur documentary

Partur 20

Ár 2018

Dr. Jeff undersøger en elsket Weimaraner, der er holdt op med at spise, og han gør en overraskende opdagelse. Og en militærkvinde kommer ind med sin pitbull, der har et skadet ben.
15:20
Wildest Middle East

Senditíð 15:20 - 16:15 Bólkur documentary

Partur 5

Ár 2014

Mellemøsten har en spektakulær naturhistorie, der stort set aldrig er blevet filmet. Fra tætte skove til fjerne ørkener - hvis man ser lidt bedre efter, vil dyrelivet forbløffe.
16:15
My Cat From Hell

Senditíð 16:15 - 17:10 Bólkur documentary

Partur 12

Ár 2018

Jackson besøger en "kat-bassadør", der sammen med sin ejer hjælper katte med særlige behov med at finde blivende hjem. Og Jackson besøger et utroligt fængselsprogram.
17:10
My Cat From Hell

Senditíð 17:10 - 18:05 Bólkur documentary

Partur 1

Ár 2018

En mor og datter splittes af deres kat, Missy, der er fast besluttet på at slå deres anden kat, Fluffy, ihjel. Kan Jackson gyde olie på vandene?
18:05
Alaskan Bush People

Senditíð 18:05 - 19:00 Bólkur documentary

Partur 2

Ár 2017

En familie er født og opvokset langt ude i Alaskas vildmark. Billy og Amy Brown og deres 7 børn bor uden for lands lov og ret og er afhængige af hinanden for at overleve.
19:00
Take Back the Harbour

Senditíð 19:00 - 19:55 Bólkur documentary

Ár 2018

En helt ny plan på New Yorks Governor's Island genindfører de før så talrige østers, og de gavner miljøet for den omgivende havn.
19:55
Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Senditíð 19:55 - 20:50 Bólkur documentary

Partur 19

Ár 2018

I Denver behandler dyrlægerne en kat ved navn Byron, der taber sig på mystisk vis. Og hunden Bear behandles for skader efter at være blevet påkørt.
20:50
Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Senditíð 20:50 - 21:45 Bólkur documentary

Partur 20

Ár 2018

Dr. Jeff undersøger en elsket Weimaraner, der er holdt op med at spise, og han gør en overraskende opdagelse. Og en militærkvinde kommer ind med sin pitbull, der har et skadet ben.
21:45
Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Senditíð 21:45 - 22:40 Bólkur documentary

Partur 21

Ár 2018

Jeff og holdet tager til en fjerntliggende by, hvor de møder et uventet dyr. I Denver behandler dr. Amy en killing med en sær skade.
22:40
Dr. Dee: Alaska Vet

Senditíð 22:40 - 23:30 Bólkur documentary

Partur 9

Ár 2016

Dr. Dee udfører en 3 timer lang operation for at redde en hund, og dr. Dee besøger en kæmpe Tegu-øgle og adskillige slanger og giver dem et sundhedstjek.
23:30
Wildest Middle East

Senditíð 23:30 - 00:15 Bólkur documentary

Partur 4

Ár 2014

I de store sandområder i Nordafrika er der faktisk et livligt økosystem. Fra Nilens krokodiller til den hornede hugorm, og livet i Det Røde Hav.
00:15
Little Giants

Senditíð 00:15 - 00:40 Bólkur documentary

Partur 5

Ár 2019

I det udtørrede landområde ved Tinaja i New Mexico søger Bradley og Billy efter den gigantiske peruvianske skolopender. Med sine giftige kløer er den en nådesløs morder.
00:40
Little Giants

Senditíð 00:40 - 01:00 Bólkur documentary

Partur 6

Ár 2019

Bradley og Billy er i Great Karoo i Sydafrika i jagten på en majestætisk mini-agama - den bæltehalede øgle. Den har en fremragende forsvarsmekanisme.
01:00
Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Senditíð 01:00 - 01:45 Bólkur documentary

Partur 10

Ár 2018

Dr. Jeff behandler en skattet blodhundehvalp, der ikke vil spise, og dr. Petra kommer en kat til undsætning, der har slugt en håndfuld hårelastikker.
01:45
Mekong: Soul of a River

Senditíð 01:45 - 02:30 Bólkur documentary

Partur 4

Ár 2007

I Kina er den sidste skarv-fisker afhængig af Mekongfloden, mens yak-okserne stadig er livsvigtige for folk, der bor på det kolde tibetanske plateau.
02:30
Little Giants

Senditíð 02:30 - 02:55 Bólkur documentary

Partur 7

Ár 2019

Bradley og Billy er i det sydlige Californien for at finde et superrovdyr, et korthovedet flyvepungegern. Disse pungdyr er de dominerende rovdyr inden for deres størrelse.
02:55
Little Giants

Senditíð 02:55 - 03:15 Bólkur documentary

Partur 8

Ár 2019

Gutterne er i Mpumalanga i Sydafrika i jagten på muldvarpegnavere. De har enorme, knivskarpe tænder og er kendt som "konge af undergrunden".
03:15
Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Senditíð 03:15 - 04:00 Bólkur documentary

Partur 20

Ár 2018

Dr. Jeff undersøger en elsket Weimaraner, der er holdt op med at spise, og han gør en overraskende opdagelse. Og en militærkvinde kommer ind med sin pitbull, der har et skadet ben.
04:00
Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Senditíð 04:00 - 04:48 Bólkur documentary

Partur 21

Ár 2018

Jeff og holdet tager til en fjerntliggende by, hvor de møder et uventet dyr. I Denver behandler dr. Amy en killing med en sær skade.
04:48
Dr. Dee: Alaska Vet

Senditíð 04:48 - 05:36 Bólkur documentary

Partur 10

Ár 2016

Dr. Dee behandler en border collie-hvalp med et medfødt problem og en reddet kat, der kan være uhelbredeligt syg af felint immundefektvirus (FIV).
05:36
Animal Cribs

Senditíð 05:36 - 06:25 Bólkur documentary

Partur 5

Ár 2018

En familie beder Antonio om at designe det ultimative griseparadis. Mr. Pickles skal have et nyt hus, en mudderpøl og masser af plads til at løbe på i haven.
6'eren
06:05
Bitchin' Rides

Senditíð 06:05 - 07:10 Bólkur entertainment

Partur 9

Ár 2015

Land USA

Dave Kindig, der ejer Kindig-It Design, skaber enestående biler for sine krævende (og somme tider kendte) klienter. Se med når Dave og hans hold tager et væld af unikke biler fra forskellige tidsaldre under kærlig behandling
07:10
Fast N' Loud

Senditíð 07:10 - 08:15 Partur 21

Land USA

Bileksperten Richard Rawlings og mestermekanikeren Aaron Kaufman gennemsøger hele Texas for at finde klassiske bilvrag, som de kan købe og restaurere i deres Gas Monkey Garage.
08:15
Deadliest Catch

Senditíð 08:15 - 09:20 Bólkur documentary

Partur 13

Ár 2014

Land USA

En 1000 km bred arktisk storm fortsætter med at hærge flåden og de nye skippere Jake Anderson og Josh Harris kæmper for bare at holde deres hoveder oven vande.
09:20
Deadliest Catch

Senditíð 09:20 - 10:25 Bólkur documentary

Partur 14

Ár 2014

Land USA

Den anden store storm rammer flåden. Mens den nye skipper Jake Anderson beder Sig Hansen om hjælp, ankommer Josh Harris flere uger for sent.
10:25
Deadliest Catch

Senditíð 10:25 - 11:30 Bólkur documentary

Partur 15

Ár 2014

Land USA

Troldkrabbesæsonen skydes i gang med en massiv kvoteforhøjelse på Bairdi, der resulterer i et vildt fiskeri. Fiskerne må støtte sig til deres kollegaer for at overleve.
11:30
Deadliest Catch

Senditíð 11:30 - 12:40 Bólkur documentary

Partur 16

Ár 2014

Land USA

Superbowl feberen rammer Cornelia Marie, et skadet besætningsmedlem er til fare for Wizard, Cape Caution foretager en næsten fatal fejl og Time Bandit mister en kaptajn.
12:40
Deadliest Catch

Senditíð 12:40 - 13:50 Bólkur documentary

Partur 17

Ár 2014

Land USA

Polarisen forsvinder og truer slutningen på sæsonen. Sig prøver at losse sine krabber fremfor at redde sit grej, og Casey viser Josh, hvad det vil sige at være kaptajn.
13:50
Salvage Hunters

Senditíð 13:50 - 14:55 Bólkur documentary

Partur 2

Ár 2017

Land England

Drew er denne gang rejst til Glasgow i Skotland. Her finder han en unik kilt hos en skrædder, før han senere gør sig et skørt køb i Liverpool.
14:55
Salvage Hunters

Senditíð 14:55 - 16:05 Bólkur documentary

Partur 3

Ár 2017

Land England

Drew kommer i omdrejninger på Lambretta Scooter Museum i Weston Super Mare. Kan en vintage-motorcykel friste? I Walsall er der gevinst på en af landets sidste læderfabrikker.
16:05
Salvage Hunters

Senditíð 16:05 - 16:55 Bólkur documentary

Partur 4

Ár 2017

Land England

Drew tager en fabelagtig tur til Jersey, hvor han møder øens største samler. På et gammelt gods bliver han helt henført af en gynge og trapez lavet på stedet i 1950'erne.
16:55
Salvage Hunters

Senditíð 16:55 - 17:50 Bólkur documentary

Partur 5

Ár 2017

Land England

Drew går amok i Dorset og køber sære ting. Tvillingesøstre viser deres fars eftermæle - vintage-biler og damptogsminder, og Drew besøger Lutons ældste hattemagere.
17:50
Salvage Hunters

Senditíð 17:50 - 19:00 Bólkur documentary

Partur 6

Ár 2017

Land England

Drew udforsker en sand Aladdin-hule med magiske tæpper i Cumbrien, og kongelig biografist, Lady Colin Campbell, viser antikviteter med tragiske historier fra sit romantiske slot.
19:00
Nerve

Senditíð 19:00 - 21:10 Ár 2016

Den flittige teenagepige Vee er kørt træt i sin trivielle tilværelse og lokkes til at deltage i det populære onlinespil ’Nerve’, hvor spillerne stilles udfordringer og vinder penge, hvis de gennemfører dem. Vee beslutter sig for at tage imod en enkelt harmløs udfordring om at kysse den fremmede fyr Ian. Men i takt med, at hun bliver grebet af spændingen i spillet, begynder det at tage en foruroligende og farefuld drejning, og snart går det op for både Vee og Ian, at spillet er med livet som indsats.
21:10
Lev om natten

Senditíð 21:10 - 00:00 Ár 2016

Land USA

Vi befinder os i 1920’ernes brølende Boston. Sprutten flyder, kuglerne flyver og én mand er fast besluttet på at sætte sit præg på verden. Den unge Joe Coughlin har for længst vendt ryggen til sin strenge og ordentlige opvækst, og har i stedet valgt et liv som lovløs, hvor han lever om natten og sover om dagen. Men selv blandt de kriminelle udskud findes der regler, man ikke bryder, så da Joe stjæler både kæreste og penge fra en magtfuld mafiaboss, er han gået langt over stregen.
"Ben Affleck" "Elle Fanning" "Remo Girone" "Brendan Gleeson"
00:00
Fast N' Loud

Senditíð 00:00 - 01:10 Partur 16

Land USA

Umiddelbart skulle man tro, at de mange, gamle køretøjer, som står og ruster rundt omkring i USA på tilvoksede marker, i tætte skove og glemte garager ikke er meget mere end skrot. Men for bileksperten Richard Rawlings og mestermekanikeren Aaron Kaufman er bilerne en potentielt guldgrube, og sammen rejser de landet rundt for at finde sjældne biler, som de kan sætte i stand og sælge videre på auktioner!
01:10
Bitchin' Rides

Senditíð 01:10 - 02:15 Bólkur entertainment

Partur 10

Ár 2015

Land USA

Dave Kindig, der ejer Kindig-It Design, skaber enestående biler for sine krævende (og somme tider kendte) klienter. Se med når Dave og hans hold tager et væld af unikke biler fra forskellige tidsaldre under kærlig behandling
02:15
Ghost Adventures

Senditíð 02:15 - 03:15 Bólkur documentary

Partur 7

Ár 2013

Land USA

Zak, Nick og Aaron undersøger Fort MacArthur, hvor en mystisk kamp fandt sted i 1942. Her forsøger gutterne at fremmane ånderne fra de faldne soldater.
03:15
Diners, Drive-ins and Dives

Senditíð 03:15 - 03:35 Bólkur entertainment

Partur 11

Ár 2016

Land USA

Tag med, når Guy Fieri begiver sig ud på en kulinarisk rejse gennem Amerikas bedste diners, drive-ins og dives. Alt imens at seeren inviteres indenfor, bliver ejerne interviewet og menuerne prøvesmagt.
03:35
Diners, Drive-ins and Dives

Senditíð 03:35 - 04:15 Bólkur entertainment

Partur 12

Ár 2016

Land USA

Tag med, når Guy Fieri begiver sig ud på en kulinarisk rejse gennem Amerikas bedste diners, drive-ins og dives. Alt imens at seeren inviteres indenfor, bliver ejerne interviewet og menuerne prøvesmagt.
04:15
Fast N' Loud

Senditíð 04:15 - 05:05 Partur 3

Land USA

Richard og Aaron bygger deres sejeste hotrod, en Chevy C-10 1976 med åbent lad, som skal bortauktioneres til fundraisingarrangementet Cattle Baron's Ball.
05:05
Fast N' Loud

Senditíð 05:05 - 06:15 Partur 18

Land USA

Bileksperten Richard Rawlings og mestermekanikeren Aaron Kaufman gennemsøger hele Texas for at finde klassiske bilvrag, som de kan købe og restaurere i deres Gas Monkey Garage.
VH1
07:00
The Official Airplay Top 20

Senditíð 07:00 - 08:30 Bólkur music

Den officielle Danske Airplay Top 20.
08:30
Hits Don't Lie

Senditíð 08:30 - 09:00 Bólkur music

Hits Don't Lie
09:00
Workout Hits!

Senditíð 09:00 - 10:00 Bólkur music

The biggest up-tempo hits around to keep you moving.
10:00
VH1 WEEKLY TOP 20

Senditíð 10:00 - 11:30 Bólkur music

We countdown the 20 biggest videos of the week!
11:30
Hits Don't Lie

Senditíð 11:30 - 12:00 Bólkur music

Hits Don't Lie
12:00
Weekend Party Hits! Top 50

Senditíð 12:00 - 15:45 Bólkur music

Weekend Party Hits! Top 50
15:45
Hits Don't Lie

Senditíð 15:45 - 17:00 Bólkur music

Hits Don't Lie
17:00
The Official Track Top 20

Senditíð 17:00 - 18:30 Bólkur music

Den officielle Danske Hitliste Top 20.
18:30
Hits Don't Lie

Senditíð 18:30 - 19:00 Bólkur music

Hits Don't Lie
19:00
MTV EMA 2021: The Nominees

Senditíð 19:00 - 00:00 Bólkur music

00:00
Hits Don't Lie

Senditíð 00:00 - 04:00 Bólkur music

Hits Don't Lie
04:00
Wake Up With VH1

Senditíð 04:00 - 07:00 Bólkur music

En god start på dagen med musikvideoer, der kan kvikke enhver op!